ЗАЗ зупинив виробництво Lanos через «євробляхи»

4117 0
Найбільший виробник легковиків в Україні стверджує, що засилля дешевих автомобілів із Європи робить виробництво невигідним.
Фото: autocentre.ua

Фото: autocentre.ua

Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ) припинив виробництво легкових автомобілів Lanos. Про це повідомляє hromadske.ua.

За словами представників прес-служби корпорації «УкрАВТО», в яку входить підприємство, причиною такого рішення стала «економічна ситуація в країні та зниження попиту на машини».

Читайте також: Польські і литовські «бляхи»: у чому проблема і як її вирішити

У прес-службі додали, що також однією з причин зупинки виробництва автомобілів Lanos стало ввезення дешевих старих євроавто в обхід розмитнення. Зазначається, що тепер у ЗАЗ планують випускати комерційну техніку.

Читайте також: Привезти авто з Європи: варіант «не бляхи»

ПАТ «Запорізький автомобілебудівний завод» (ЗАЗ) – найбільше і єдине автомобілебудівне підприємство України, яке має повний цикл виробництва легкових автомобілів. На сайті «УкрАВТО» ціна на автомобілі Lanos стартує від 176 800 грн.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!