Збірна України перемогла у матчі з Вірменією. Який рахунок

1660 0
За українську збірну забивали: Руслан Малиновський, Олександр Караваєв та Віталій Миколенко.
Фото Getty Images

Фото Getty Images

Сьогодні, у суботу, 11 червня збірна України з футболу перемогла збірну Вірменії у матчі в межах другого туру Ліги націй УЄФА. Рахунок – 3:0.

Перший гол забив Руслан Малиновський на 61 хвилині матчу. Він влучив у ворота після пасу Караваєва, гол забив лівою ногою з 16 метрів. Другий гол забив Олександр Караваєв на 77 хвилині. Третій – Віталій Миколенко на 84 хвилині, після того, як у другому таймі вийшов на заміну. Окрім цього, це перший гол Миколенка за національну збірну.

Додамо, що матч проти команди Вірменії відбувався у Польщі, у Лодзі на стадіоні ЛКС. Він для української команди є домашнім на цю гру, а також на матч наступного туру, проти Ірландії.

Наступний свій матч збірна України проведе 14 червня. Суперником буде збірна Ірландії. Початок матчу о 21:45.

Нагадаємо, що напередодні, 8 червня, стартував матч Ліги Націй, де збірна України розпочала свій шлях у дивізіоні В грою проти Ірландії на виїзді. У другому таймі збірна України відкрила рахунок, який і став переможним над Ірландією.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!