Збірна України здобула перемогу над Шотландією у матчі за вихід на Чемпіонат світу 2022

2185 0
Голи за збірну забивали Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук та Артем Довбик.
фото: championat.com

фото: championat.com

У «Гемпден Парк» національна збірна України з футболу сьогодні, 1 червня, зустрілася зі збірною Шотландії. Матч за вихід на Чемпіонат світу 2022 року в Катарі завершився перемогою українців з рахунком 3:1.

Українські гравці вийшли на поле з державними прапорами для виконання гімну. Перший тайм розпочався з двох жовтих карток для наших гравців — Романа Яремчука та Руслана Маліновського. На 33 хвилині Маліновський віддав довгу передачу на хід капітану української збірної Андрію Ярмоленку. Той уникнув офсайду й перекинув воротаря. На перерву українці пішли з мінімальною перевагою 1:0.

А вже початок другого тайму приніс збірній України ще один гол. На 49-ій хвилині Караваєв отримав пас від Ярмоленка та навісив на лінію воротарського майданчика точно на голову Роману Яремчуку.

У другому таймі також відбулася низка замін. Зокрема, Мудрик і Шапаренко вийшли на заміну в складі збірної України замість Циганкова і Маліновського. А на 78-ій — Зубков і Довбик замінили Ярмоленка та Яремчука. 

Третій гол у ворота суперника на останніх секундах додаткового часу забив Артем Довбик.

Додамо, що вирішальний матч плей-офф до Чемпіонату світу 2022 відбудеться 5 червня. Тоді збірна України гратиме з командою Вельсу у Кардиффі.

 

 

 

 

 

 

 

Натомість на 79-ій хвилині Макґреґор забиває.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!