Збірна України внічию зіграла з Боснією та Герцеговиною у Львові

1039 0
Нашій збірній вдалося втримати перевагу до кінця першого тайму, однак у другому рахунок зрівняли.
фото: еспресо

фото: еспресо

Збірна України на Арені Львів в межах відбору до Чемпіонату світу 2022 приймала сьогодні Боснію і Герцеговину. Перед матчем гімн України виконав Михайло Хома, відомий як DZIDZIO.

На початку першого тайму першу у матчі жовту картку отримав захисник гостей Елдар Чивич, а за ним також боснієць Анел Ахмедходжич. Уже на 15 хвилині атакувальний півзахисник української збірної Андрій Ярмоленко з подачі Віктора Циганкова потужним ударом вивів українців вперед – 1:0. Нашій збірній вдалося втримати перевагу до кінця першого тайму. У результаті половина матчу завершилася на користь українців.

На початку другого тайму боснієць Аді Налич міг зрівняти рахунок у матчі, але пробив повз ворота. Водночас шанс мав українських захисник Олександр Тимчик: з првавого флангу пробив поруч з лівою стійкою воріт гостей. Натомість на 77 хвилині матчу боснійський футболіст Анель Ахмеджич зрівнює рахунок. 1:1 у результаті зустрічі.

Нагадаємо, що 16 листопада 2021 року відбудеться ще виїзний матч збірної України проти Боснії та Герцеговини. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!