Українські захисники за добу збили три ворожі штурмовики і три вертольоти

1518 0
У ЗСУ повідомляють, що минулої доби збили три ворожі вертольоти російських окупаційних військ та три штурмовики.
Фото: Повітряні сили ЗСУ

Фото: Повітряні сили ЗСУ

Учора, 4 березня, протиповітряна оборона країни знищила три ворожі штурмовики, які бомбили житлові райони Донеччини і Чернігівщини. Про це інформує Генеральний штаб ЗСУ.

Читайте також: На українській землі уже загинули понад 10 тисяч російських загарбників 

«Збройні сили України завдали ударів по колонах техніки і живій силі окупантів. Вчора російські загарбники втратили три «грачі» – так називають штурмовики Су-25. Два із них збито на Чернігівщині та один – під Волновахою Донецької області», – йдеться в повідомленні.

Також у ЗСУ повідомляють, що минулої доби збили три ворожі вертольоти російських окупаційних військ. Таким чином, за дев’ять днів війни українська протиповітряна оборона знищила щонайменше 39 російських літаків та 40 вертольотів.

Загалом за 10 днів загарбницької війни Росія втратила уже понад 10 тисяч військових. Детальніше про втрати окупанта читайте тут.

Читайте також: У Львові поховали хлопчика, який отримав пневмонію у підвалі під час обстрілів в Харкові 

Нагадуємо, що до повномасштабного вторгнення в Україну, авіаційне угруповання російської армії, зосереджене довкола українських кордонів, налічувало близько семисот одиниць авіаційної техніки: приблизно 450 літаків і понад 250 вертольотів.

Учора у відеозверненні Президент України Володимир Зеленський зазначив, що відмовившись закрити небо над Україною, керівництво НАТО дало «зелене світло» подальшим бомбардуванням військами Російської Федерації території Української держави.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!