Зеленський подякував воїнам за 400 днів оборони та анонсував нові активні дії

836 0
Президент зазначив, що Україна переможе на фронті, у відбудові та у поверненні справедливості.
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський подякував воїнам ЗСУ за 400 днів оборони держави, а також анонсував підготовку до активних дій, які наблизять перемогу. Про це він сказав під час вечірнього відеозвернення.

«Чотириста днів нашої оборони від повномасштабної агресії. Це колосальний шлях, який ми пройшли. Всі разом – кожен і кожна, хто боровся й бореться за Україну. Хто дбав і дбає про державу й українців. Хто допомагав і допомагає нашій логістиці. Україна пройшла найстрашніші дні того лютого. Витримали й цю зиму. Колосальні зусилля за цими словами... Ми пройшли минулу весну, що змінила перебіг цієї війни на користь нашої оборони»...Ми готуємо наші наступні кроки, наші активні дії. Ми готуємо наближення нашої перемоги. У чому сила України? Якщо наміри твої – добрі, увесь світ буде на твоєму боці, тобі допомагатиме, – сказав президент. 

Читайте також: Повернувши Крим, ми відновимо мир, – Зеленський

Президент зазначив, що Україна переможе на фронті, у відбудові та у поверненні справедливості.

«Жодного сліду росії на нашій землі не залишимо. І жодного ворога непокараним також не залишимо. Готуємо новини щодо цього», – сказав президент. 

Він додав, що «повернення районів нашої Харківщини, повернення Херсона, оборона Бахмута і Донбасу загалом – це героїзм українців, якого світові не забути».

Нагадаємо, протягом 30 березня Сили оборони України відбили 47 російських атак на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. В епіцентрі бойових дій залишаються населені пункти Білогорівка, Бахмут, Авдіївка, Мар'їнка.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!