Зеленський розповів про результати Конгресу місцевих та регіональних влад, який пройшов у Львові

1044 0
Кабмін має в березні підготувати рішення, які потрібні українським громадам для бюджетної стійкості.
Скрін з відео: Lb.ua

Скрін з відео: Lb.ua

Кабмін вже в березні підготує рішення, які потрібні нашим громадам для бюджетної стійкості, про це повідомив у своєму зверненні президент України Володимир Зеленський за результатами засідання Конгресу місцевих та регіональних влад України, яке завершилося у Львові.

За його словами, це було сьогодні дуже представницьке зібрання. На ньому були присутні керівники центральних і місцевих органів влади, представники державної влади й місцевих громад. Зі всієї нашої країни – усіх регіонів, усіх частин.

Головні питання – безпека, енергетика, соціальний захист, фінансові питання, антикорупція. Все, що потрібно для більшої міцності українських інституцій і для більшої безпеки наших людей – в усіх сенсах слова «безпека».

Президент зазначив, що на засіданні домовилися, що вже в березні Кабмін підготує рішення, які потрібні нашим громадам для бюджетної стійкості. Відповідні зміни до закону про державний бюджет України будуть запропоновані Верховній Раді.

Володимир Зеленский також повідомив, що сьогодні Кабмін на своєму засіданні, яке фактично поєдналось із засіданням Конгресу, затвердив Державну антикорупційну програму.

«Це системні кроки, які дадуть державі більше прозорості, а суспільству – більше можливостей для взаємодії з державою», – наголосив Зеленський.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!