Зеленський віддав наказ наносити максимальних втрат загарбникам

933 0
У районі проведення ООС збили п’ять літаків ВКС РФ та два вертольоти, підбито 2 танки, знищено кілька вантажівок ЗС Росії.
фото: пресслужба офісу президента

фото: пресслужба офісу президента

Сьогодні, 24 лютого, о 5.00 збройні сили Російської Федерації розпочали інтенсивні обстріли українських підрозділів на сході, нанесли ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних Сил України. Про це повідомляє головнокомандувач Збройних Сил України.

Водночас агресор розпочав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону та на межі з ТОТ АР Крим.

Читайте також: Путін розпочав наступ. У Києві та Харкові – ракетні удари по центрах військового управління

«Сили оборони держави, користуючись правом на самооборону відповідно до ст.51 Статуту ООН, надають гідну відсіч спробам противника прорвати кордон. Ситуація контрольована. Російські війська несуть втрати», – каже він.

У районі проведення ООС збили п’ять літаків ВКС РФ та два вертольоти, підбито 2 танки, знищено кілька вантажівок ЗС РФ. Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України віддав наказ наносити максимальних втрат загарбникам. Втрат серед захисників України на даний час немає.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін о 4 ранку виступив з екстреним зверненням до росіян та заявив про початок «спеціальної військової операції». Він каже, що своє рішення ухвалив, після того, як до нього звернулися ватажки самопроголошених «республік» на Донбасі. Через це на всій території України вводять воєнний стан. Небо над Україною закрили. Зокрема, через закриття повітряного простору України всі рейси з/до аеропорту Львів скасували


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!