Земельну ділянку, де торік знесли незаконну багатоповерхівку, передали у власність Львівської міськради

1231 0
Раніше цю ділянку планували продати.
Фото: Юрій Сколоздра / Facebook

Фото: Юрій Сколоздра / Facebook

Земельну ділянку на вулиці Личаківській, 259, де намагалися збудувати незаконну багатоповерхівку, передали у комунальну власність Львівської міськради. Таке рішення сьогодні, 4 вересня, ухвалили депутати ЛМР.

Площа ділянки становить 0,1 га. Її передали у власність міста як компенсацію на рішення Мін’юсту за знесення за рахунок міського бюджету незаконної багатоповерхівки.

Читайте також: У Львові можуть знести ще три незаконні самобуди

Нагадаємо, що 18 грудня 2018 року Восьмий апеляційний адміністративний суд ухвалив рішення про знесення багатоповерхівки на Личаківській, 259 через її аварійність та відсутність дозвільних документів. Демонтаж почали наприкінці березня. Її повністю знесли наприкінці квітня торік. Для цього міська рада виділила для міської ДАБІ з бюджету 2,8 млн гривень.

Пізніше у коментарі Tvoemisto.tv керівник Личаківського відділу державної виконавчої служби управління юстиції Львова Ігор Шургот повідомив, що цю земельну ділянку планують продати.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!