Київ

Жінка, чия невістка загинула під час обстрілу Києва, поскаржилася Кличку на зачинені укриття

1279 0
Мер заявив, що слідство встановить, чи було зачинено укриття.
Фото: Скриншот

Фото: Скриншот

Жінка, чия невістка загинула внаслідок ракетної атаки окупантів, розповідає меру Києва Віталію Кличку про закрите укриття в поліклініці Деснянського району. Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

«Поліклініка закрита, укриття, яке цілодобово має бути відкритим, і вони завжди туди бігали, закрито виявляється. Як таке може бути?» - каже жінка.

Мер заявив, що слідство встановить, чи було зачинено укриття.

«Ну що це таке? Слідство буде дізнаватися, чи було воно зачинене. Видно всім, що воно було зачинене! Бачила своїми очами. І слідство взнає, що воно бляха муха взнає те слідство? Обходили, всі замки були закриті, як це слідство буде думати та розслідувати. Та нафіг розслідування це», - відповіла вона.

«Я хочу знати, чи хтось буде винен у тому, що загинула моя невістка? Не замовчать, лівий, правий. Чи може там завідувачка. Як мені син казав, що хтось кричав із жінок: «Та закрийся вже!». 34, вона була молода, гарна жінка, а тепер немає в дитини мами», - додала жінка. 

Нагадаємо, внаслідок падіння уламків запущених Росією ракет в Києві вранці 1 червня загинули троє людей, з них одна дитина, ще 11 зазнали поранень. Пізніше стало відомо, що в Деснянському районі міста загинули 33-річна жінка і 34-річна жінка з 11-річною дочкою.

Місцевий мешканець, який представився чоловіком однієї із загиблих, заявив, що укриття в поліклініці було зачинене.

Як повідомили у прокуратурі, охоронця поліклініки, який мав відчинити укриття, доставили у поліцію з ознаками сп'яніння.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!