Журналістка «Твого міста» стала однією з переможниць конкурсу робіт «Суд людською мовою»

2770 0
Конкурс проводили вперше.

Журналістка медіа-хабу «Твоє місто» Ольга Коваль посіла третє місце на конкурсі робіт «Суд людською мовою». Журі відзначило її текст «По «скайпу» та лише з адвокатом. Що змінилося у роботі судів в Україні».

Конкурс журналістських робіт проводили вперше. Прийом робіт тривав із серпня по жовтень 2019 року. А днями у Києві відбулася церемонія нагородження переможців.

Загалом на Конкурс подали 93 роботи. Серед них матеріали не лише журналістів, а й блогерів. 48 учасників та учасниць Конкурсу представляють більшу частину території України, а саме 17 областей.

Додамо, що перше і друге місця отримали журналістка видання «Лівий берег» та електронного журналу «Херсон Медіа», відповідно. Організаторами конкурсу була громадська організація «Вектор прав людини»



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!