Зі Львова планують відкрити авіарейси до Португалії, Франції та Нідерландів

4413 0
Анонсовані торік рейси до Амстердама довелось відкласти, через переповненість нідерландського аеропорту.
Фото: i1.wp.com

Фото: i1.wp.com

Серед пріоритетних напрямків Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, які планують відкрити зі Львова, — рейси до Португалії та Франції. Про це в інтерв’ю Zaxid.net розповіла генеральна директорка львівського летовища Тетяна Романовська. 

Читайте також: Український лоукостер Sky Up планує відкрити 9 маршрутів зі Львова

«Ми маємо статистику, хто куди зі Львова літає через транзитні аеропорти. І зараз у списку напрямків, які треба мати сьогодні — це аеропорти Іспанії та Португалії. От у нас уже є Барселона і Мадрид, але попит значно більший, тому нам треба ще вмовляти якогось лоукостера, щоб відкрити, наприклад, Валенсію. Ну і дуже нам потрібен рейс на Лісабон. Ми активно працюємо над цими напрямками і я дуже сподіваюсь, що наступного року ми будемо мати Португалію», — сказала Тетяна Романовська.

Крім цього, вона додала, що наразі аеропорт веде переговори щодо відкриття авіасполучення між Львовом, Францією та Нідерландами.

«Ми ведемо переговори про відкриття рейсів до Франції та домовляємось про співпрацю з кількома азійськими авіакомпаніями. Також зі Львова є попит на Амстердам. Ми з ними розмовляли рік тому і вже теж було погодження на цей рейс із компанією KLM. Але в цьому році знову все змінилося, тому що аеропорт Амстердама переповнений рейсами», — додала Тетяна Романовська.

Читайте також: Які авірейси запустять зі Львова у 2018 році. Перелік

Нагадаємо, нещодавно авіакомпанія Ernest Airlines відкрила прямі рейси зі Львова до Мілана (Мальпенса) та Рима. У грудня 2017 року Ernest Airlines здійснив перші рейси з львівського аеропорту до Неаполя, Венеції та Мілана


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!