Політична реклама

Зі Львова тепер можна буде літати в Дубаї

2112 0
З неділі, 14 жовтня, з ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького" відправлятимуться літаки до міста Дубаї (Об'єднані Арабські Емірати).

Про це повідомляє Експерс з посиланням на менеджера з маркетингу аеропорту Галину Винарчик.

Авіаперельоти раз на тиждень здійснюватиме компанія "Роза Вітрів".

"Рейси між Львовом та Дубаї відбуватимуться за чартерною програмою на регулярній основі, тобто квитки на них не продаватимуться окремо, їх реалізовуватимуть під турпакет, -- розповіла Галина Винарчик. -- Такий маршрут запроваджено вперше. Дубаї -- найбільш віддалена точка, куди літають зі Львова".

У дорозі пасажири перебуватимуть п'ять з половиною годин.

А з 17 жовтня лоу-кост-компанія "Пегасус Ерлайнз" здійснюватиме авіарейси до Стамбула (Туреччина). Польоти відбуватимуться чотири рази на тиждень.

З 29 жовтня розпочнуться польоти зі Львова до Мілана. Авіаперевезення здійснюватиме лоу-кост-компнія "Візз Ейр Україна". Рейси будуть тричі на тиждень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!