Зі Львова знову скасували два рейси до Італії

2656 0
Пасажирів мають проінформувати про відміну рейсів, втім авіакомпанія причин скасування не пояснила.
Фото: mandria.ua

Фото: mandria.ua

Лоукост-компанія Ernest Airlines знову без пояснень причин скасувала два рейси зі Львова до Італії. Про це повідомляє прес-служба львівського аеропорту на сторінці у Facebook.

Читайте також: Виліт затримується. 5 основних правил для пасажира, рейс якого відклали або скасували

Зокрема скачували рейс із Мілана (Бергамо) до Львова, який мав прибути до Львова об 11:00 та рейс Львів-Мілан (Бергамо), який мав вилетіти до Італії о 17:40.

У львівському аеропорту зазначають, що причину скасування рейсів авіакомпанія не пояснила. Водночас рейси авіакомпанії зі Львова до Неаполя та з Неаполя до Львова, згідно з розкладом аеропорту, курсують без змін. Додамо, що у неділю, 12 серпня, авіакомпанія вже скасовувала аналогічні рейси без пояснення причини.

Читайте також: Кабмін планує посилити контроль за туроператорами та авіаперевізниками

Нагадаємо, що раніше авіаперевізник вже затримував та скасовував авіарейси з та до Італії. Зокрема, на початку липня пасажирам довелося чекати на свій виліт зі Львова до Неаполя три доби. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!