Зі середи вулицею Шевченка знову курсуватиме автобус № 17

1866 0
Зараз автобус № 17 курсує по вул. Золота, а з 30 грудня він буде курсувати по вул. Шевченка.
Фото: lviv1256.com

Фото: lviv1256.com

Зі середи, 30 грудня, відновлять рух автобусного маршруту № 17 по вул. Шевченка. Це стане можливим, оскільки завершився ІІ етап ремонту вул. Шевченка на відрізку від вул. Хорватської до вул. Ярослава Мудрого. Відтак, ця ділянка буде проїзною аж до моменту відновлення ремонтних робіт на ІІІ-му етапі, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Квазікільце на вулиці Шевченка відкрили для проїзду. Фото

За словами начальника управління транспорту Львівської міськради Ореста Олеськіва, зараз маршрут № 17 курсує по вул. Золота, а з 30 грудня він буде курсувати по вул. Шевченка. Натомість маршрути № 6а і № 49, які курсують в Рясне, їздитимуть так було. Їх повертати на вул. Шевченка не будуть.

Також, за його словами, з наступного року почне діяти Львівська міська територіальна громада, тому на початку січня почне працювати маршрут № 61, який курсуватиме з с. Підбірці до с. Підрясне.

Читайте також: Частину вулиці Шевченка закривають на ремонт. Як курсуватимуть автобуси та трамвай

«Цей маршрут поїде по вул. Шевченка. Однак, коли розпочнеться наступний етап ремонту вул. Шевченка, то маршрут № 61 буде об'їжджати по вул. Тунельна – пр. Чорновола», – каже Орест Олеськів.

Нагадаємо, У Львові завершили ремонт вул. Шевченка, на ділянці від вул. Хорватська до вул. Ярослава Мудрого. Вартість ремонту ділянки становить 58,8 млн грн. Підрядник змонтував нову трамвайну колію, постелив бруківку, облаштував хідники. Цю частину відкриють для проїзду 30 грудня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!