Злива у Львові змиває сміття, номери від авто та дороги. Фото, відео

39015 0
Потужна злива перешкоджала руху транспорту, а у калюжах познаходили загублені номерні знаки від авто.
Cоцмережі

Cоцмережі

Про це повідомляють львів'яни у соцмережах. У дописі Ігора Зінкевича розміщені фото вулиці Сахарова. В районі 17:00 дорога була затоплена водою. 

У калюжах позалишалися номерні знаки, пишуть учасники спільноти "Варта-1". "Хто проїжджав в дощик 21.05.2017 перехрестя Рубчака Тролейбусна. Приїжджайте забирайте. Поскладані на перехресті", - повідомив Андрій Харабара.

У цій же спільноті повідомляють, що під впливом зливи вимило ґрунт і зруйнувалася ділянка дороги. В результаті утворилося провалля в районі вулиць Чарнецького і Ялтинської у Личаківському районі. 

З неприбраних майданчиків потоком води порозмивало сміття. 

 

 

За даними українського гідрометцентру, зливи з грозами прогнозують у Львові і завтра, 22-го травня. Температура повітря вночі триматиметься на рівні 11-13 градусів, вдень до 19-21 градусів тепла. У вівторок 23 травня прогнозують суху і малохмарну погоду з температурою вдень на рівні 20-22 градусів вище нуля. 

 

Опублікувала Зоя Красовська

Фото та відео: соцмережі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!