Злива затопила вулиці Львова. Фото, відео

34794 3
Львів’яни скаржаться на забиті водостоки.
Фото: Дмитро Тарадайка

Фото: Дмитро Тарадайка

У Львові короткочасна злива спричинила затоплення вулиць. Особливо постраждали від дощу найбільш підтоплювані ділянки, як от перехрестя вулиць Сахарова та Вітовського.

вул. Кульчицької / Фото Володимира Бабака


Читайте також:
29 Вересня, 2019 14:02
Leo на фотці площа, яка часто затоплювалася під час дощів ще до появи радяньскої влади у Львові, - в неті викладали старі фотки...
29 Вересня, 2019 01:03
Dmytro От що ти ліпиш? Злива була така, що по вул. Сахарова текло вниз на рівні тротуару. Ні одно Венеція до такого не готується. В європі такі дощі то вже стихійне лихо, а в нас да декілька хвилин після все стекло, і тільки повилазили наступні жадібні до влади пороскидати гівна. Зробіть щось добре в житті.
28 Вересня, 2019 19:32
Орест Там пливе все останні багато років. Нічого не робиться. Який міський голова - бандит, такі і вулиці після дощу !!!!!!.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!