Політична реклама

ЗНО-2012 триватиме з 15 травня по 7 червня

1259 0
У зв’язку з проведення ЄВРО-2012 зовнішнє незалежне оцінювання почнеться на два тижні раніше: з 15 травня по 7 червня. Про це повідомила директор Українського центру оцінювання якості освіти Ірина Зайцева.

"Є постанова Кабінету Міністрів, відповідно до якої ми працюємо... В минулому році це було 2 червня, а в цьому році перше тестування відбудеться 15 травня і завершиться 7 червня, тобто саме перед початком ЄВРО-2012", - зазначила І.Зайцева.

Також вона повідомила, що терміни подання документів в цьому році скорочені на 10 днів. "Січень був дуже неактивним. Ми переконались у тому, що скільки не оголошуй реєстрацію, останні 2-3 тижні є завжди найактивнішими", - додала вона.

За словами І.Зайцевої, на сьогодні до участі в ЗНО зареєструвалась лише п’ята частина від очікуваної кількості абітурієнтів. "На сьогодні у нас зареєстрована тільки 5-та частина від очікуваної, тобто інші 4/5 будуть реєструватись в останні 19 днів", - зауважила вона.

Нагадаємо, 1 січня розпочато реєстрацію осіб, які виявили бажання пройти зовнішнє незалежне оцінювання у 2012 році. Реєстрація триватиме до 20 лютого.

Джерело: УНН


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!