ЗСУ підтвердили нічні удари по Антонівському мосту. Військове керівництво рф тікає з Херсона

1969 0
Загарбники бояться, що у будь-який час ЗСУ розпочнуть більш активну фазу деокупації.
Антонівський міст у Херсоні. Джерело: Liga.net

Антонівський міст у Херсоні. Джерело: Liga.net

У ніч проти 14 серпня Збройні Сили України завдали чергових ударів по Антонівському мосту в Херсонській області. Про це повідомила речниця оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі загальнонаціонального телемарафону, передає Liga.net.

Вона зазначила, що чергового удару по Антонівському мосту було завдано, щоб «остаточно закріпити його статус» як непроїзного.

«Ми продовжуємо вогневий контроль над транспортними та логістичними артеріями на тимчасово окупованій території, оскільки маємо чіткий намір допомогти окупантам прийняти правильне рішення та направити їх черговий «жест доброї волі» у потрібному нам напрямку», – сказала Гуменюк.

Читайте також: Польща працює над концепцією відмови росіянам у видачі віз

Додамо, що частина військового керівництва рф виїхала з Херсона. Про це в ефірі телемарафону сказав перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, передає Укрінформ. 

Він зазначив, що загарбники бояться, що у будь-який час ЗСУ розпочнуть більш активну фазу деокупації, і тоді військові рф не зможуть оперативно евакуюватися з Херсона.

«Як мінімум частина військового керівництва з Херсона з’їхала на інші позиції, які вони облаштували як центри прийняття військових рішень», – акцентував Соболевський.

Проте, як підкреслив перший заступник голови обласної ради, ворога це не врятує, адже ці позиції ЗСУ відомі, і в будь-який час «це питання так само може бути вирішене».

Нагадаємо, українські військові знищили два ворожих склади боєприпасів у Херсонській області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!