ЗСУ знищили майже всю «еліту» армії рф, яку готували для війни з НАТО, – СБУ

1303 0
«Військова еліта» входить до складу західного військового округу рф, в тому числі йдеться про москву і санкт-петербург.
Фото: BBC/ JOHN MOORE

Фото: BBC/ JOHN MOORE

Українські захисники знищили «елітні» підрозділи західного військового округу рф, а вціліли лише ті військові, хто відмовився наступати на Україну. У перехопленій українськими спецслужбами телефонній розмові російський окупант розповідає про це своїй дружині, повідомляє Служба безпеки України.

Читайте також: Росіяни з Чорного моря спрямували у бік України 44 ракети типу «Калібр»

«Западного округа уже нет, потому что он весь в россии, отказники. Мимо меня одни «восточники» мотаются, потому что «западников» уже почти нету. Вся техника подбита, то башня не работает, то еще что-то не работает…То колеса пробиты, то еще что-то… А так, на передок чисто добровольцы едут и все…», – розповідає своїй дружині загарбник, чий підрозділ перебуває на Харківщині.

У Службі безпеки зазначають, що до західного військового округу рф входять, у тому числі, москва і санкт-петербург. У його складі – «військова еліта», яку готували до протидії силам НАТО.

Однак чимало офіцерів загинули, водіїв не вистачає, а величезні сили піхоти використовуються як «живе м’ясо». Тож зараз, як каже цей окупант і підтверджує ситуація на фронті, російська армія воює кількістю і тупцює на місці.

Нагадаємо, Збройні сили України завдали удару по бурових установках привласненого росією «Чорноморнафтогазу», які ще називають «вишками Бойка», розташованих між узбережжям Одеської області та Кримом.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!