Звідки була загроза ракетного удару по території Львівщини

1344 0
Коротко про ключове з життя Львівщини за добу.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Тричі сирени сповіщали про повітряну тривогу – 15 березня о 09:46, 13:00 та 15:04. В усіх випадках була загроза ракетного удару. Небезпека не справдилась. На Львівщині спокійно. Сьогодні о 09:06 сирени знову сповістили про небезпеку. Повітряна тривога триває. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Переселенці. Евакуаційними потягами зі зон активних бойових дій на Львівщину приїхала ще 31 людина, автобусом – 32 ВПО. До Перемишля з нашої області потягами вирушили 1078 осіб.

Фінансова допомога. Аграрії Львівщини отримали 2,2 млн грн фінансової допомоги в межах Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області.

Читайте також: У Львові створили карту з місцями концентрації ДТП і заторами

Центр онкології. Через повномасштабну війну Центр сучасної онкології з Краматорська переїхав на Львівщину та зараз працює на базі Стрийської районної лікарні. Окрім того, в межах співпраці зі Стрийським центром первинної медико-санітарної допомоги, онкоспеціалісти – уролог,  невропатолог, гінеколог, ендокринолог, кардіолог, УЗД-спеціаліст – здійснюють виїзди у населені пункти громади та безкоштовно обстежують і надають консультації жителям.

Лабораторії. На базі Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» відкрили дві сучасні навчальні лабораторії – біотехнологічну та цифрову.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!