Звідки на Львівщині учора була загроза ракетного удару

2489 0
На Львівщині була загроза удару крилатими ракетами.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

На Львівщині 29 травня сирени один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу. Була загроза удару крилатими ракетами з території росії, небезпека не справдилась. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Інші події доби на Львівщині:

Орден за мужність. Воїна зі Славської громади Ігоря Коломійця нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Він учасник АТО/ООС та з початком повномасштабної війни добровольцем пішов захищати Україну. 

Нові автобуси. 17 автобусів європейського зразка курсують від сьогодні на маршруті Дрогобич – Трускавець. Кожен транспортний засіб пристосований для перевезення людей з інвалідністю та батьків з маленькими дітьми. Перевізник зазначає, що 15 транспортних засобів будуть на маршруті, 2 – у резерві. Вартість проїзду з Трускавця до Дрогобича та у зворотному напрямку – не змінилася. 

Ремонт дороги. Відучора на ділянці дороги в межах села Зубра Львівського району перекрили рух для транспорту. Проводять ремонт – розширюють проїжджу частину. Схема тимчасового об'їзду. (https://loda.gov.ua/news/67011)

Допомога для ЗСУ. Волонтери Сокільницької громади відвезли у зону бойових дій нашим бійцям п’ять автомобілів, причіп та запчастини. Для воїнів 125 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ доставили стійки для кулеметів і маскувальні сітки, а для інших бригад, зокрема 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила та 80 десантно-штурмової бригади, – вітаміни, соки, солодощі, консерви, харчі. 

Благодійний концерт. На благодійному концерті у Добромилі зібрали понад 80 тисяч гривень на авто та мобільну лазню для наших захисників та захисниць. Захід провели волонтери «Галицькі батяри», ГО «Волонтерів та ветеранів АТО», Асоціація українців в Італії, БФ «Ми непереможні».

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!