Звідки вночі була загроза ракетного удару по Львівщині

5636 0
Коротко про головне за добу з життя Львівщини.
Фото умовне

Фото умовне

Повітряна тривога. Двічі сирени сповіщали про повітряну тривогу у Львівській області – 15 травня о 19:59 та 16 травня о 02:23. У першому випадку була загроза удару ракетами «Кинжал» з МіГ-31К з території росії. У другому – небезпека удару ракетами «Калібр» з території Чорного моря. На Львівщині загрози не справдились. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Меморіальна дошка пам'яті Героя. На Яворівщині у Руді Краковецькій відкрили меморіальну дошку та провели футбольний турнір пам'яті нашого захисника Мирона Ваня. Воїн народився і виріс у селі Глиниці, був вихованцем Яворівської ДЮСШ. Наприкінці січня на околицях Бахмута потрапив під ворожий артилерійський обстріл. 24 січня нашого земляка не стало.

Читайте також: Окупанти втікають на вкрадених велосипедах через контрнаступ ЗСУ, – розвідка

Гаряча лінія для рідних бійців ТрО. Сьогодні, як і щовівторка, бійці Сил ТрО ЗСУ та їхні рідні можуть впродовж години поспілкуватися з Командувачем Сил територіальної оборони ЗСУ генерал-майором Ігорем Танцюрою. Телефонувати можна за номером 0 800 507 028 з 13:00 по 14:00. Ця гаряча лінія працює з початку лютого 2022. Деталі – за посиланням.

«Реабілітація туризмом». На Львівщині провели унікальний дводенний табір «Реабілітація туризмом». Учасниками стали воїни, які перебувають на реабілітації або у ротації, психологи, юристи, реабілітологи й молодь. Вони побували на сплаві по річці Дністер, брали участь у дискусії про травми війни, проживали у наметах, піднялись на скеледром, пройшли смугу перешкод з інклюзивними умовами

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!