Київ

Звільнений чиновник Кличка визнав порушення комендантської години. Зв'язок із забудовником не коментує

1071 0
Никоряк погодився із рішенням Кличка про своє звільнення.
Фото: Скриншот

Фото: Скриншот

Директор Департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександр Никоряк, якого в комендантську годину помітили в ресторані, визнав свою провину та прокоментував звільнення.
 
«Правила існують одні для всіх. Подав не гарний приклад і прошу йому не слідувати. Так, дійсно, я порушив комендантську годину за що шкодую і готовий понести відповідальність, згідно діючого законодавства. Рішення мера Києва Віталія Кличка поважаю, як і його рівноцінне ставлення до всіх», – написав Никоряк на своїй Facebook-сторінці.
 

Нагадаємо, журналісти «Української правди» у ніч із 3 на 4 червня перевірили як столичні ресторани працюють у комендантську годину.

Тоді біля ресторану журналісти помітили, як після початку комендантської години  гості закладу Biarritz заходили до ресторану з двору, серед них були директор Департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександра Никоряка та забудовник Артура Мхітаряна (Taryan Group).

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, він ініціював звернення до правоохоронців з вимогою притягнути до відповідальності розважальні та заклади харчування за роботу в комендантську годину.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!