Політична реклама

З'явилась бета-версія браузера Firefox

1559 0
Сьогодні, 5 жовтня, Mozilla випустила бета-версію браузера Firefox для операційної системи Windows 8, оптимізовану для сенсорного дисплея.

Програма також підтримує класичний «десктопний» режим, і відзначає, що поки FMP залишається ще дуже сирою версією, про це пише Інтернет-портал ВКурсе.

Зокрема, в ній відсутній мультимедійний плагін Adobe Flash (очікується, що він буде включений в підсумкову збірку), панорамування та масштабування.

Разом з тим, прокручувати сторінки можна тільки за допомогою сенсорного екрану та клавіатури, але не коліщатком миші. Розширення у версії Firefox для Metro-інтерфейсу відключені.

Нагадаємо, що про плани Mozilla випустити спеціальну версію Firefox для «вісімки» стало відомо в лютому. Було оголошено, що програма тісно інтегрується з «плитковим» інтерфейсом Metro, але збереже свій колишній движок Gecko.

Скачати бета-версію браузера Firefox можна на сторінці розробника.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!