З’явився перший тизер фільму за книгою Скрябіна

1529 0
Зйомки фільму «Я, «Побєда» і Берлін» відбувалися у Львові.
Фото: stars.clutch.net.ua

Фото: stars.clutch.net.ua

7 жовтня на YouTube-каналі Держагентства з питань кіно з’явився перший тизер комедійноого роуд-муві «Я, «Побєда» і Берлін» за мотивами однойменної книги музиканта Кузьми Скрябіна.

Стрічка показує шалені 90-ті, коли за три дні до концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом на старій «Побєді» до Берліна. Саме в цьому місті жив колекціонер, який був готовий обміняти його автівку на шестисотий «Мерс». Кузьма пообіцяв дівчині приїхати на новій машині, а хлопцям з гурту – встигнути на концерт.

«Точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення. Фірмовий гумор, яскрава атмосфера 90-х, шалені пригоди і багато каверів найвідоміших треків Кузьми Скрябіна від зіркових українських артистів чекатимуть глядачів у кінотеатрах», – йдеться в описі до тизера.

Режисером фільму стала Ольга Ряшина. Сценарій писали Анатолій Крим, Олексій Комаровський та Ніна Шуліка. У головних ролях зіграли Іван Бліндар, Володимир Гева та Марія Стопник.

Прем’єру стрічки заплановано на весну 2022 року.

Нагадаємо, зйомки фільму «Я, «Побєда» і Берлін» стартували у Львові торік. Їх розпочали символічно у день народження легендарного музиканта Андрія Кузьменка.  



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!