Новини
  • "Твоє місто" розігрує 2 квитки на сьогоднішній концерт The Japanese Popstars "Твоє місто" розігрує 2 квитки на сьогоднішній концерт The Japanese Popstars Сьогодні, 15 листопада , о 22:00 в клубі «Picasso» відбудеться концерт популярного гурту The Japanese Popstars. У Львові , та й загалом в Україні, гурт виступатиме вперше.
  • Павло Табаков виступить у Львові з "зимовою програмою" Павло Табаков виступить у Львові з "зимовою програмою" У суботу, 15 грудня, у Львові в Національному театрі імені Марії Заньковецької відбудуться два сольні концерти відомого українського співака та композитора, переможця телепроекту «Голос країни» Павла Табакова.
  • Зорепад в стилі 007 - рецензія на фільм "Скайфол" Зорепад в стилі 007 - рецензія на фільм "Скайфол" До 21 листопада у Львові триває перегляд кінофільму "007 : координати "Скайфол" в форматі IMAX в кінотеатрі "Планета кіно".
  • У Львові відбудеться музичний "Кінець світу" У Львові відбудеться музичний "Кінець світу" У Львові 12 грудня відбудеться просторово-музичний проект «Кінець Світу 12.12.12». Учасникам запропонують інтелігентне товариство, експериментальну музику і хорошу поезію. Вертепне дійство, яке творитиме містерію «кінця часів» (Fin de siècle) одночасно відбуватиметься на трьох рівнях будинку за адресою вул. Чайковського,7.
  • Поради тим, хто збирається відбілювати зуби Поради тим, хто збирається відбілювати зуби Для тих хто хотів таку ж білосніжну посмішку як у екранних голлівудських кіногероїв, такі мрії цілком можуть стати реальністю, адже стоматологи можуть творити дива та перетворювати найбільш запущені зуби в білосніжні.
  • Українці найчастіше вживають яблучний та апельсиновий соки Українці найчастіше вживають яблучний та апельсиновий соки Українці найбільше полюбляють вживати яблучний та апельсиновий сік. При цьому популярність соку з груші серед населення знизилась. Про це УНН повідомила керівник відділу тестування Центру Незалежних Споживчих Експертиз "ТЕСТ " Ніна Кільдій.
  • Виробники соків обманюють споживачів Виробники соків обманюють споживачів В українських соках практично не можливо визначити чи додавали виробники штучні ароматизатори чи ні. Адже в країні існують серйозні проблеми із лабораторним контролем. Також, ринку соків бракує нормативів із чітко прописаними параметрами. Про це в ексклюзивному коментарі УНН сказала керівник відділу тестування Громадської організації з захисту прав споживачів "Науково-дослідний Центр Незалежних Споживчих Експертиз "ТЕСТ " Ніна Кільдій.
  • В Україні маркуватимуть молоко з замінних продуктів В Україні маркуватимуть молоко з замінних продуктів Кабмін вніс до порядку денного законопроект про зміни до ЗУ "Про молоко та молочні продукти", а також у деякі закони щодо посилення заходів боротьби з фальсифікацією молочних продуктів.
  • Програма акції "Ніч у Львові" Програма акції "Ніч у Львові" 16-18 листопада, відбуватиметься осіння «Ніч у Львові» – акція, яка пропонує львів’янам та гостям з України та світу відвідати понад 100 нічних екскурсій, театралізованих дійств, мистецьких перформансів у музеях, театрах, храмах, підземеллях, галереях та багато іншого.
  • Львів Львів'ян запрошують на екскурсію у кабінет мера Новинкою акції «Ніч у Львові», що триватиме з 16 по 18 листопада, стануть екскурсії на нічній «Арені Львів», в кабінеті міського голови Андрія Садового та в підвалах Ратуші. Про це сьогодні, 12 листопада, під час брифінгу повідомила заступник начальника відділу промоції Львівської міської ради Марта Іванишин.
  • Як обрати зручне комп Як обрати зручне комп'ютерне крісло? Для тривалої і плідної роботи за комп'ютером важливо забезпечити зручне сидяче місце. Воно ні в якому разі не повинно обмежувати ваші рухи, тому має мати максимально рухливе у всіх напрямках і, разом з тим, не повинно бути занадто крихким.
  • У Львові розпочався безкоштовний польсько-український кінофестиваль. Програма У Львові розпочався безкоштовний польсько-український кінофестиваль. Програма З 9 по18 листопада у Львівському палаці мистецтв проходитиме Другий Польсько-Український Мандрівний Кінофестиваль “БО!”.
  • Люди добрішають від аромату свіжого хліба
Люди добрішають від аромату свіжого хліба Британські вчені в результаті низки експериментів довели, що запах свіжого хліба робить людей добрішими.
  • Через 70 років на Землі може зникнути кава Через 70 років на Землі може зникнути кава Внаслідок кліматичних змін уже за 70 років на нашій планеті можуть зникнути ліси "дикої" кави, попереджають британські науковці.
  • У Львові триває перегляд "Нового німецького кіно" У Львові триває перегляд "Нового німецького кіно" До 8 листопада у Львові триватиме фестиваль "НОВЕ НІМЕЦЬКЕ КІНО". Підбірку найкращих німецьких прем'єр та кінофестивальних хітів минулого року можна побачити у кінозалі Палацу Мистецтв (вул. Коперника, 17). Вхід - за квитками.
  • Львівський концерн «Електрон»  представив свою першу вантажівку Львівський концерн «Електрон» представив свою першу вантажівку Вчора, 6 листопада, Львівський концерн «Електрон» представив малогабаритну вантажівку власної розробки.
  • У Львові пройдуть театральні та джазові ночі У Львові пройдуть театральні та джазові ночі 16-18 листопада, на «Ніч у Львові», Національний академічний український драматичний театр ім. М. Заньковецької виступить із благодійними виставами в «Опера Пасаж». Тут відбудуться дві Театральні ночі та Ніч фарб і джазу.
  • Снеки та чіпси шкодять здоров Снеки та чіпси шкодять здоров'ю вагітних Захоплення снеками під час вагітності може призвести до проблем зі здоров‘ям майбутньої дитини.
  • Правнучка Фройда відкриє у Львові виставку Правнучка Фройда відкриє у Львові виставку У Львові 15 листопада правнучка Зіґмунда Фройда Лючія Мак Адам Фройд представить виставку робіт під назвою "Ігри розуму" у Мистецькій галереї Гері Боумена.
  • У Львові навчать виготовленню ляльки-мотанки У Львові навчать виготовленню ляльки-мотанки 11 листопада о 13:00 у Національному музеї у Львові ім. А. Шептицького (пр. Свободи, 20) відбудеться майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки під керівництвом відомої львівської мисткині Галини Швець.
  • Сьогодні і завтра Подерв Сьогодні і завтра Подерв'янський показуватиме львів'янам свої вистави Інтелігенцію, богему та просто людей з гарним почуттям гумору запрошують відвідати у Львові два прем’єрні спектаклі – «Павлік Морозов» та «Сни Васіліси Єгоровни» відомого українського художника та драматурга Леся Подерв’янського у постановці театру «КРОТ».
  • Львівські дизайнери вирізняються способом творення одягу, - французький телепродюсер Львівські дизайнери вирізняються способом творення одягу, - французький телепродюсер VIP-гість основних світових подій фешн-індустрії, генеральний директор французького каналу Fashion Insider TV і головний редактор The FashionInsider.com у відеоінтерв'ю "Твоє місту" поділився враженнями про львівську індустрію моди та Львівський тиждень моди зокрема.
  • При сидячій роботі потрібно пити багато рідини При сидячій роботі потрібно пити багато рідини Фахівеці з медицини зазнчають, що, перш за все, в раціоні людини, яка більшість свого робочого часу проводить в сидячому положення, має бути достатня кількість рідини.
  • Авокадо та лосось - стимулятори працездатності Авокадо та лосось - стимулятори працездатності Більшість з нас, щоб поліпшити працездатність, вдаються до кави або інших стимуляторів і енергетиків. Але ці напої не панацея, багато корисного для мозку можна знайти і в їжі.
  • Вечори дорослої сцени в ТЮГ. Репертуар на листопад Вечори дорослої сцени в ТЮГ. Репертуар на листопад Театр юного глядача продовжує вечори дорослої сцени. В листопаді на дорослих глядачів чекає шість театральних постановок.
  • У Львові покажуть "Нове німецьке кіно". Програма У Львові покажуть "Нове німецьке кіно". Програма Покази триватимуть 4-8 листопада. Львівський Палац Мистецтв, вул. Коперника, 17
  • У Львові у рамках акції "Ніч у Львові" відбудеться "смачний відеоарт" У Львові у рамках акції "Ніч у Львові" відбудеться "смачний відеоарт" Із 16 по 18 листопада Музей Ідей презентуватиме смачний відеоарт у межах акції «Ніч у Львові».
  • Репертуар театру "Воскресіння" на листопад Репертуар театру "Воскресіння" на листопад Ви зможете підняти свій настрій, подивившись блискавичні комедії: "Том, Дік, Гаррі (Веселі хлопці)" Рея та Майкла Куні, "Він, вона, вікно, покійник" Рея Куні, "Весела Корчма" за мотивами оповідань Шолом-Алейхема. Для прихильників мелодрам ми представимо музичну мелодраму "Розбите серце" М.Старицького. А для любителів серйознішого матеріалу трагіфарсова притча "Сарана", за п'єсою Б.Србляновіч.
  • Вживання китайської локшини швидкого приготування викликає рак Вживання китайської локшини швидкого приготування викликає рак Управління з нагляду за якістю медикаментів і продуктів харчування Китаю повідомляє, що корейська локшина швидкого приготування небезпечна й її вилучать з продажу.
  • У Львові виступатиме гурт "Гич Оркестр" У Львові виступатиме гурт "Гич Оркестр" У вівторок, 6 листопада, о 20:00 у львівському Етноклубі набутків (вул. Вірменська, 35) виступить екстравагантний «Гич Оркестр».
  • 36% українських продуктів - неякісні 36% українських продуктів - неякісні У 2012 році Держспоживінспекція забракувала 36% продовольства, отриманого на перевірку.
  • Уггі порушують поставу та провокують грибок стопи Уггі порушують поставу та провокують грибок стопи Виявилося, що носити уггі шкідливо для здоров‘я. Тепле взуття з овчини порушує поставу та провокує грибок стопи.
  • Печена картопля та цибулевий суп врятують від безсоння Печена картопля та цибулевий суп врятують від безсоння При недостатній кількості мелатоніну в організмі виникає безсоння, тривожний і переривчастий сон. Підвищити рівень цього гормону можна природним чином, просто споживаючи деякі продукти, в яких мелатонін міститься.
  • Прощальна зустріч зі Scorpions у Львові. Фото Прощальна зустріч зі Scorpions у Львові. Фото Цього концерту львів’яни чекали майже рік, задовго до його початку назвавши головною подією 2012-го року: легендарна німецька група “Scorpions” у рамках свого світового прощального турне “The final sting” виступила 27 жовтня у Львові.
  • У Львові облаштовуватимуть транспортну розв У Львові облаштовуватимуть транспортну розв'язку до стадіону Сьогодні у Львівській ОДА провели нараду з питань детального планування території в районі вулиць Стрийської, Вернадського, стадіону «Арена - Львів», в частині розміщення багатофункціональної арени ігрових видів спорту та коригування транспортної схеми навколо існуючих та проектованих спортивних об’єктів для чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу та «Олімпійської надії – 2022».
  • Завтра у Львові відкриється виставка київського фотографа Завтра у Львові відкриється виставка київського фотографа У середу, 31 жовтня, відбудеться відкриття фотовиставки «Лавочка» київського фотографа Жеки Котенка у львівській арт-кав'ярні «Кватира 35» ( вул. Вірменська, 35).
  • Маленьких львів Маленьких львів'ян навчать іконопису Діти відвідають майстер-клас з написання ікони на склі, який для них 30 та 31 жовтня проведуть працівники Національного музею ім. А. Шептицького, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • В Україні з В Україні з'явилась перша електрозаправка 29 жовтня у Києві відкрився перший в Україні пункт підзарядки електромобілів. Користуватися єдиним пунктом підзарядки електромобілів можна буде безкоштовно.
  • У Львові пройдуть дві вистави за п’єсами  Леся Подерв У Львові пройдуть дві вистави за п’єсами Леся Подерв'янського 6 та 7 листопада у Львові пройдуть гастролі театру «КРОТ» з виставами «Павлік Морозов» і «Сни Васіліси Єгоровни».
  • У Львові відбудеться виставка творів сучасного мистецтва У Львові відбудеться виставка творів сучасного мистецтва У середу, 31 жовтня, о 17:00 в Українському католицькому університеті (вул. Хуторівка, 35а) відбудеться відкриття післяпленерної художньої виставки сучасного українського мистецтва «Криниця-2012».
  • На вживаному ринку автомобілів українці найчастіше купують російські "тази"
На вживаному ринку автомобілів українці найчастіше купують російські "тази" На сьогоднішній день українці на ринку вживаних автомобілів найчастіше купують старезні машини за 2-3 тисячі доларів,
  • Рівень цукру в крові можна нормалізувати, вживаючи боби Рівень цукру в крові можна нормалізувати, вживаючи боби Нове дослідження показало, що боби повинні бути незамінною частиною раціону при діабеті 2 типу
  • Автомобілістам радять ретельно перевірити технічний стан свого авто, готуючись до зими Автомобілістам радять ретельно перевірити технічний стан свого авто, готуючись до зими Найближчим часом, за прогнозами синоптиків, спостерігатиметься значне зниження температури. Тож, аби зима не застала зненацька, автомобілістам потрібно пам'ятати кілька простих правил.
  • В Україні не має продуктів із ГМО В Україні не має продуктів із ГМО В Україні немає зареєстрованих продуктів харчування, що містять генетично модифіковані організми (ГМО), заявив директор Інституту екогігієни і токсикології ім. Л. Медведя Міністерства охорони здоров’я України Микола Проданчук.
  • Власне відзеркалення та масаж пальців позбавляють від стресу Власне відзеркалення та масаж пальців позбавляють від стресу Кілька простих засобів допоможуть зняти стресову напругу.
  • Гарбуз та капуста - найкорисніші овочі осені Гарбуз та капуста - найкорисніші овочі осені Овочі, які є частною буденного раціону володіють низкою дуже корисних речовин та безліччю вітамінів.
  • Куди скаржитися львів Куди скаржитися львів'янам на транспортні проблеми в місті? Сьогодні на брифінгу у Львові представники відділу ДАІ м. Львова та Львівської міської ради говорили про проблеми нових світлофорів, а також про несанкціоноване паркування на вулицях міста.
  • Видатних львів Видатних львів'ян нагородили премією «StyleBoom AWARDS» Львівський модний журнал «StyleBoom» відсвяткував свій третій день народження. З цієї нагоди в місті відбулась церемонія нагородження премій «StyleBoom AWARDS». Преміями нагородили людей, які надихають на творчість, уміють дивувати та спонукають до розвитку.
  • В Україні знімають з продажу книги з зображенням цигарок В Україні знімають з продажу книги з зображенням цигарок Книгарні знімають з продажу книжки, на яких є фотографії з цигарками, щоб уникнути штрафів за пропаганду тютюнопаління.
  • Йогурт в раціоні - профілактика гіпертонії Йогурт в раціоні - профілактика гіпертонії Регулярне вживання йогурту є профілактикою гіпертонії, дійшли висновку американські вчені.
  • Відео з десятого Lviv Fashion Week: етно-колекція Петра Нестеренка-Ланька Відео з десятого Lviv Fashion Week: етно-колекція Петра Нестеренка-Ланька На 10-му Lviv Fashion Week показ Петра Нестеренка-Ланька був особливо очікуваним, адже Нестеренко-Ланько є не лише дизайнером, але й одним із організаторів Львівського Тижня Моди.
  • Вживання грибів, шоколаду та солодкої картоплі запобігає захворюванню на грип Вживання грибів, шоколаду та солодкої картоплі запобігає захворюванню на грип Найкращим способом запобігти захворюванню на грип – це побудувати власний непробивний імунітет.
  • У Львові відбудеться фестиваль чеського кіно У Львові відбудеться фестиваль чеського кіно Цього тижня, 22, 23 та 25 жовтня у клубі "Ч/Б. 5х5" (пл. Коліївщини, 2) відбудуться кінопокази Фестивалю чеських фільмів Мілоша Формана.
  • Бізнес-ланчі у Львові - де, коли і за скільки Бізнес-ланчі у Львові - де, коли і за скільки Щораз швидший темп життя в місті спонукає його мешканців витрачати мінімум часу на обідню перерву, отримуючи при цьому максимум задоволення. Найкращим рішенням для цього є комплексні обіди, або ж бізнес-ланчі. Твоє місто розпочинає нову рубрику - "Бізнес-ланчі у Львові" - для того, щоб Ви знали де можна швидко, смачно і недорого пообідати в ресторанах та кафе.
  • За вподобаннями в їжі можна визначити характер людини За вподобаннями в їжі можна визначити характер людини Психотерапевти зі всього світу заявляють про те, що гастрономічні вподобання людини можуть багато розповісти про неї, як про особистість.
  • Пластиковий посуд та побутова хімія приcкорюють старіння Пластиковий посуд та побутова хімія приcкорюють старіння Деякі речі з нашого повсякденного вжитку можуть викликати процеси швидкого старіння нашого організму.
  • Сьогодні у Львові розпочинається ІІІ Свято сиру і вина Сьогодні у Львові розпочинається ІІІ Свято сиру і вина Протягом трьох днів львів'яни і гості міста матимуть змогу відвідати величезний Ярмарок, де буде представлено найкращі сири та найвишуканіші вина з різних країн світу.
  • У Львові відбудеться відкрита лекція відомого лондонського професора У Львові відбудеться відкрита лекція відомого лондонського професора 24 жовтня в Актовій залі Львівського національного університету імені І. Франка відбудеться відкрита лекція відомого британського юриста, професора Університетського коледжу Лондона Філіпа Сендса.
  • Ціни на хліб в Україні можуть зрости на 20% Ціни на хліб в Україні можуть зрости на 20% В Україні є всі передумови для подорожчання хліба приблизно на 20%.
  • У Львові пройде Міжнародний конкурс сучасної хореографії У Львові пройде Міжнародний конкурс сучасної хореографії 19-21 жовтня у Львові буде проходити другий Міжнародний конкурс сучасної хореографії «Super dance 2012». В ньому візьмуть участь колективи з України, Польщі, Білорусії, Литви, Чехії, які демонструватимуть майстерність у різних стилях сучасного танцю.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!