Новини
  • До Великодня продукти в Україні подорожчають на 20-30%
До Великодня продукти в Україні подорожчають на 20-30% За три тижні до Великодня продуктовий кошик середньостатистичного українця може подорожчати на 20-30%, запевняють учасники ринку. У зв'язку з закінчення посту та традиційними приготуваннями до свята, гарантовано більше доведеться платити за яйця, м'ясо, сир, овочі та фрукти.
  • У травні відбудеться фестиваль «Польська театральна весна у Львові» У травні відбудеться фестиваль «Польська театральна весна у Львові» На початку травня у Львові відбудеться театральний фестиваль «Польська театральна весна у Львові». Як повідомив медіа-порталу «Твоє місто» консул з питань двосторонньої співпраці ГК РП у Львові Марцін Зєнєвіч, на фестиваль приїдуть польські актори з Польщі та інших країн.
  • З понеділка у Львові працюватимуть евакуатори З понеділка у Львові працюватимуть евакуатори З 26 березня у Львові машини, що стоять у недозволеному місці, забиратимуть евакуаторами. Евакуацію здійснюватимуть, як заявив міський голова Львова Андрій Садовий, коли через авто не буде можливості прибирати чи коли машина перешкоджатиме руху транспорту, - інформує прес-служба Львівської міської ради.
  • Сьогодні на 50 автівках у Львові з`явились наклейки "Мені плювати на всіх" Сьогодні на 50 автівках у Львові з`явились наклейки "Мені плювати на всіх" Сьогодні, 22 березня, у Львові відбувся рейд facebook-спільноти "Дайте пройти". Активісти ініціативи пройшлись центральними вулицями Львова та клеїли наклейки з написом: "Мені плювати на всіх! Паркуюсь, де схочу!" на ті машини, яку були припаркові не за правилами дорожнього руху та заважали проходу пішоходів.
  • Юрій Винничук презентував у Львові переклад роману «Весняні ігри в осінніх садах» Юрій Винничук презентував у Львові переклад роману «Весняні ігри в осінніх садах» 21 березня у Львові український письменник Юрій Винничук на творчому вечірі, присвяченому своєму 60-річчю, представив російськомовну версію роману «Весняні ігри в осінніх садах». Раніше україномовний роман був перекладений на англійську, болгарську та польську мови.
  • Горілку в Україні хочуть маркувати. Ціна зросте  Горілку в Україні хочуть маркувати. Ціна зросте У рамках боротьби з "паленою" горілкою Державна податкова служба України планує запровадити електронну акцизну марку, що здорожчить собівартість продукту. За словами заступника начальника податкової міліції Василя Коваля, це марка у вигляді електронного чіпа, що наноситимуть на етикетку, як штрихкод.
  • Протягом 5 днів у Львові діятиме франкомовний табір для дітей Протягом 5 днів у Львові діятиме франкомовний табір для дітей З 26 по 30 березня (з понеділка до п’ятниці) з 10.00 до 16.00 год. у Львові діятиме франкомовний табір для дітей віком від 7 до 14 років. Вартість 5 днів навчання - 700 грн (у вартість входить обід).
  • У Львівській філармонії відзначатимуть 170-річницю Миколи Лисенка У Львівській філармонії відзначатимуть 170-річницю Миколи Лисенка 22 та 25 березня 2012 року у Львівській філармонії відбудуться святкові концерти, присвячені вшануванню 170-ої річниці від дня народження композитора та громадського діяча Миколи Лисенка. Серед них - концерт «Перлини української класики» з примадонною оперної сцени Вікторією Лук’янець та Камерним хором «Глорія» та
  • Гайтана заспіває на «Євробаченні» сьомою Гайтана заспіває на «Євробаченні» сьомою Гайтана заспіває на «Євробаченні 2012» у Баку сьомою. Співачка запросить європейців до України піснею «Be my guest» у другому півфіналі Конкурсу.
  • 27 жовтня у Львові виступить гурт Scorpions 27 жовтня у Львові виступить гурт Scorpions Всесвітньо відомий рок-гурт Scorpions дадуть у Львові концерт на велотреку СКА. Гурт виступить у Львові 27 жовтня 2012 року із прощальним шоу – Final Sting Tour. Після 45 років існування гурт їздить світом з прощальним турне.
  • Завтра у Львові активісти ініціативи "Дайте пройти" залишатимуть перші наліпки на автомобілях порушників Завтра у Львові активісти ініціативи "Дайте пройти" залишатимуть перші наліпки на автомобілях порушників Завтра, 22 березня, активісти facebook-спільноти "Дайте пройти" організовують рейд в центрі Львова по місцях, де автомобілісти найчастіше порушують правила стоянки та паркування. Про це повідомляють на офіційній сторінці інтернет-ініціативи.
  • У Львові відкрили перший в Україні музей шоколаду У Львові відкрили перший в Україні музей шоколаду Сьогодні, 20 березня, у Львові відкрили перший в Україні стаціонарний Музей шоколаду . Вхід у заклад для дітей до 10 років безкоштовний, для дітей віком від 10 до 18 років - особливі умови, про які можна дізнатися в музеї, для дорослих – 20 грн (за які треба придбати солодощі в музеї).
  • Цієї неділі за звання голосу країни на "1+1" змагатиметься Павло Табаков Цієї неділі за звання голосу країни на "1+1" змагатиметься Павло Табаков Цієї неділі, 25 березня, за звання голосу країни у телепроекті “Голос країни” (канал “1+1”) змагатиметься львів`янин Павло Табаков. Минулого тижня через брак голосів шоу покинула львів`янка Олеся Киричук.
  • Біля візового центру на Садовій у Львові заборонять стоянку Біля візового центру на Садовій у Львові заборонять стоянку Навпроти візового центру на вул. Садова, 2а у Львові заборонять стоянку. Про це медіа-портал «Твоє місто» повідомила голова Залізничної райадміністрації Ірина Чілімова.
  • Квитки на покази 9-го Lviv Fashion Week коштуватимуть від 100 до 350 грн Квитки на покази 9-го Lviv Fashion Week коштуватимуть від 100 до 350 грн Квитки на покази 9-го Lviv Fashion Week коштуватимуть 100-300 грн у п`ятницю (30 березня), 150-350 у вихідні (31 березня, 1 квітня). Про це повідомили організатори Львівських тижнів моди.
  • Сьогодні вночі на проспекті Свободи у Львові буде частково обмежено рух Сьогодні вночі на проспекті Свободи у Львові буде частково обмежено рух Сьогодні, з 22.00 19 березня до 06:00 20 березня буде перекрито рух транспортних засобів по осі пр. Свободи, 18 (смуга з одностороннім рухом, права сторона).
  • Депутати подали законопроект, за яким через відсутність дитячого крісла штрафуватимуть Депутати подали законопроект, за яким через відсутність дитячого крісла штрафуватимуть Народні обранці в поданому до Верховної Ради законопроекті № 5220-д пропонують встановити штраф за перевезення дітей без спеціальних крісел у розмірі 340-425 гривень.
  • Фахівці прогнозують підвищення цін на овочі на 30%
Фахівці прогнозують підвищення цін на овочі на 30% Через збитки у нинішньому сезоні та скорочення посівних площ на наступний сезон українські фермери готуються вже влітку підвищити ціни на овочі на 30%.
  • Лікарі радять українцям замінити звичайну сіль у раціоні на йодовану Лікарі радять українцям замінити звичайну сіль у раціоні на йодовану Найдешевша "зброя" у боротьбі з дефіцитом йоду для українців - йодована сіль. Про це повідомив доктор медичних наук, лікар-ендокринолог, Віктор Кравченко.
  • Українцям обіцяють стабільні ціни на бензин Українцям обіцяють стабільні ціни на бензин Учасники експертно-аналітичної групи з опрацювання питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної промисловості домовилися не підвищувати ціни на паливо. Про це повідомили в прес-службі Міненерговугілля.
  • Вихідні у Львові: куди піти? Вихідні у Львові: куди піти? У традиційній рубриці "Вихідні у Львові" "Твоє місто" розповість Вам, як цікаво провести ці два дні у Львові.
  • У дні матчів Євро-2012 в зоні навколо "Арени Львів" буде обмежено рух транспорту У дні матчів Євро-2012 в зоні навколо "Арени Львів" буде обмежено рух транспорту Під час чемпіонату Європи з футболу 2012 року у дні матчів рух транспортних засобів буде обмежений у 1,5 км зоні навколо стадіону. Транспортний периметр обмежуватиметься вул. Вернадського, Кільцевою дорогою, вул. Проектована-8 та вул. Стрийська. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.
  • Сьогодні у Львові частково обмежено рух транспорту на вулиці Генерала Чупринки Сьогодні у Львові частково обмежено рух транспорту на вулиці Генерала Чупринки Сьогодні, 16 березня до 16:00 рух транспорту на вул.Генерала Чупринки на ділянці від вул.Г.Барвінок до вул.Конопської буде закрито, - інформує прес-служба Львівської міської ради.
  • У вівторок у Львові відбудеться безкоштовний кіносеанс У вівторок у Львові відбудеться безкоштовний кіносеанс 20 березня о 16.30 год. у кінотеатрі ім. О. Довженка у Львові відбудеться прем’єрний показ документального фільму від творців «Золотого вересня» - «Срібна Земля. Хроніка Карпатської України 1919-1939». Пластуни(нки) мають можливість потрапити на фільм абсолютно безкоштовно, а також запросити своїх друзів, батьків та родичів. Трансляція фільму відбувається в рамках святкування 100-ліття Пласту.
  • Від львівської Опери до найближчих парковок – 5 хвилин пішки, - І. Маруняк Від львівської Опери до найближчих парковок – 5 хвилин пішки, - І. Маруняк Від Львівського оперного театру, де вчора ввечері припаркували десятки автомобілів, до найближчих парковок – приблизно 5 хвилин пішки. Вартість 1 години стоянки на них – 4 грн, - розповіла голова Галицької райадміністрації Львова Ірина Маруняк.
  • В Україні збільшили штрафи для водіїв-порушників В Україні збільшили штрафи для водіїв-порушників В Україні знову збільшили штрафи за порушення ПДДР - президент підписав закон, згідно з яким на 680 грн каратимуть водіїв, які не поступилися дорогою кареті швидкої, бригаді пожежної, міліції (у разі їх пересування з мигалками) або громадському маршрутному транспорту. А також - за стоянку на смугах, виділених для тролейбусів-автобусів. До цього максимальний штраф за такі порушення становив 510 грн, тепер майже на 200 грн більше.
  • Оформити авто стане дешевше і легше Оформити авто стане дешевше і легше Кабмін, Мінсоцполітики та МВС отримали доручення від президента Віктора Януковича скасувати норму про сплату пенсійного збору у розмірі 3% при покупці автомобіля. Також уряд повинен до квітня поточного року скасувати окрему процедуру зняття з обліку транспортних засобів при їх відчуженні, передбачивши пряму перереєстрацію з одного власника на іншого, що дозволить скоротити процедуру перереєстрації до однієї години.
  • Експерт прогнозує підвищення ціни на бензин А-95 до 11 грн/л Експерт прогнозує підвищення ціни на бензин А-95 до 11 грн/л До кінця березня в Україні вартість бензину А-95 стандарту Євро-5 може перевищити позначку 11 грн/л, дизельного палива - 10 грн/л. Це прогнозує директор "Консалтингової групи А-95" Сергій Куюн.
  • Через 2 тижні у Львові розпочнеться дев`ятий тиждень моди Через 2 тижні у Львові розпочнеться дев`ятий тиждень моди З 27 березня по 1 квітня у Львові відбуватиметься дев’ятий сезон Lviv Fashion Week. Колекції осінь/зима 2012-2013 продемонструють понад 40 дизайнерів. Серед них - благодійний показ одного з найвідоміших українських дизайнерів Роксолани Богуцької та колективу з Франції OnAuraToutVu. Вартість квитків, як повідомили організатори заходу, цього сезону не зміниться.
  • За один тиждень свинина в Україні подорожчала на 11% За один тиждень свинина в Україні подорожчала на 11% За минулий тиждень на оптових ринках України свинина подорожчала на 11% (або на 5 гривень: до 50 гривень за кілограм). Про це заявила виконавчий директор асоціації "Клуб аграрного бізнесу" Єлизавета Святківська, повідомили в прес-службі новин Аграрного бізнесу.
  • Яндекс запустив безкоштовну мобільну програму "Навігатор" Яндекс запустив безкоштовну мобільну програму "Навігатор" Спеціально для автомобілістів Яндекс випустив безкоштовну мобільну програму Навігатор. У ній є все, що потрібно людині за кермом: актуальні карти, маршрутизація з урахуванням заторів та ведення маршрутом. Програма готова супроводжувати водія в будь-яких поїздках Україною та Росією, - інформує PR-відділ компанії "Яндекс.Україна".
  • У Львові відбудеться Фестиваль писанок У Львові відбудеться Фестиваль писанок З 15 березня до 22 квітня у центральній частині Львова відбуватиметься Фестиваль писанки. У цей період місто перетвориться на «Музей Писанки» просто неба, де з різних матеріалів будуть створюватися та оздоблюватися писанки (із галузок, квітів, кульок, шоколаду, пінополістиролу, дерева, тощо), - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • У п`ятницю у львівському палаці Бандінеллі покажуть уривки вистави «Оскар» У п`ятницю у львівському палаці Бандінеллі покажуть уривки вистави «Оскар» Нічні екскурсії музеями міста. В рамках проекту «Нічний Львів» у палаці Бандінеллі відбудеться показ уривків вистави «Оскар і рожева пані». Глядачам запрезентують Листи від Оскара. Захід відбудеться 16 березня о 20.00 год. Вхід для охочих відвідати виставу є безкоштовним, - інформує прес-служба Львівської міської ради.
  • Вихідні у Львові 10-11 березня. Відеоанонс Вихідні у Львові 10-11 березня. Відеоанонс У суботу, 10 березня вдень інтернет-портал Твоє місто радить Вам побувати на спортивній акції "Будь сильним" у Палаці спорту "Україна", а ввечері завітати у Перший український театр для дітей та юнацтва на музичну комедію "За двома зайцями", ще пізніше того ж вечора на прихильників гурту "Мері" чекають у Хмільному домі Роберта Домса. У неділю радимо не пропустити "Ралі Пань 2012" та пригодницький фантастичний фільм "Джон Картер" у Планеті Кіно IMAX.
  • Водіям потрібно бути уважними з 8 до 13 години, пішоходам з 16 до 19 Водіям потрібно бути уважними з 8 до 13 години, пішоходам з 16 до 19 Найчастіше дорожньо–транспортні пригоди стаються у так звані «години пік» вранці та ввечері у будні дні, що пов’язано із банальним поспіхом на роботу, навчання тощо. Водіям особливу обережність водії повинні проявляти, у першій половині дня з 8.00 до 13.00, коли фіксується найбільша кількість автопригод за участі двох і більше автомобілів. Про це повідомив відділ Державтоінспекції м. Львова.
  • В Україні лише 1 з 40 виробників контролює кожну ланку виготовлення продукту В Україні лише 1 з 40 виробників контролює кожну ланку виготовлення продукту Лише 500 виробників харчової промисловості України мають впроваджену систему управління безпечності харчової продукції, засновану на принципах ХАСПу. Про це на прес-конференції повідомив експерт з питань якості та безпечності продукції АПК Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" Олександр Вержиховський.
  • У Шевченківській райадміністрації Львова прокоментувати відео, на якому комунальники засипають ями У Шевченківській райадміністрації Львова прокоментувати відео, на якому комунальники засипають ями У Шевченківській райадміністрації Львова відповіли на запит медіа-порталу «Твоє місто» та прокоментували аматорське відео на сайті youtube.com, на якому працівники комунальної служби після дощу засипають ями на дорозі.
  • Вчені підтвердили, що шоколад допомагає знизити тиск Вчені підтвердили, що шоколад допомагає знизити тиск Британські вчені виявили, що шоколад надає сприятливу дію на серцево-судинну систему, зокрема, незначно знижує артеріальний тиск. Вживання шоколаду супроводжується невеликим зниженням тиску.
  • У Львові стартує програма про моду «Дрес-код» У Львові стартує програма про моду «Дрес-код» Цієї неділі, 11 березня, на телеканалі «ZIK» стартує нова програма про моду «Дрес-код», створення якої забезпечує продакшн-студія «Твоє місто». У програмі розповідатимуть правила дрес-коду на тих чи інших заходах, а оскільки найближчою світською подією у Львові буде Lviv Fashion Week осінь-зима 2012, цієї неділі дивіться правила дрес-коду на тижні моди.
  • Олега Скрипку запросили у квітні виступити з джазовою програмою у Львові Олега Скрипку запросили у квітні виступити з джазовою програмою у Львові На початку травня відомий український співак Олег Скрипка виступить у Львівському Національному Академічному театрі опери та балету ім.Соломії Крушельницької з програмою львівського джазу 30-40-их років. Про це він розповів сьогодні під час брифінгу у Львові.
  • Охолоджена картопля покращує роботу кишківника, а правильно заварений чай захищає серце  Охолоджена картопля покращує роботу кишківника, а правильно заварений чай захищає серце Охолоджена перед вживання картопля дуже корисна для регулювання роботи кишківника, а правильно заварений чай захищає клітини серця. Корисні способи приготування продуктів, які також є популярними серед українців, склала британський дієтолог Джульєт Келлоу.
  • Україна може посилити маркування продуктів з ГМО Україна може посилити маркування продуктів з ГМО У США і Канаді занепокоїлися планами українського уряду змінити систему маркування харчових продуктів на вміст у них ГМО. Питання викликало пропозицію скасувати мінімальний поріг маркування в 0,9%, пише КоммерсантЪ-Украина в статті Чувствительные организмы. Якщо МОЗ не зможе надати наукового обґрунтування ГМО-маркування всіх продуктів харчування і постанова Кабміну все ж таки набуде чинності, це питання може стати об'єктом розгляду в органі з вирішення спорів СОТ
  • Як у Львові роблять "ямковий" ремонт. Аматорське відео Як у Львові роблять "ямковий" ремонт. Аматорське відео 1 березня, менше ніж за 100 днів до початку Євро-2012, на сайті youtube опублікували відео, як львівські комунальники після дощу роблять "ямковий" ремонт доріг. Далі - без коментарів.
  • Львів`ян просять бути обережними: вітер може пошкодити дроти електропередач Львів`ян просять бути обережними: вітер може пошкодити дроти електропередач Львів`ян закликають бути уважними та обережними: синоптики прогнозують протягом вихідних у західних областях України пориви вітру до 15-20 м/с, що можуть призвести до пошкодження ліній електропередачі та електрообладнання, створити загрозу життю та здоров’ю людей, - повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.
  • Через зимові морози влітку в Україні може бути менше абрикос, черешні та винограду Через зимові морози влітку в Україні може бути менше абрикос, черешні та винограду Через лютневі морози влітку в Україні можуть знизитись врожаї абрикос, черешні і винограду. Про це повідомив експерт плодоовочевого ринку Українського клубу аграрного бізнесу Ігор Стрелюк. За його словами, в загальному по Україні аграрії втратили урожай приблизно на 70%.
  • 10 ознак того, що інформація на обгортці товарів - неправдива 10 ознак того, що інформація на обгортці товарів - неправдива Сайт "ВКурсе" зібрав декілька прикладів того, як маркетологи ловлять споживачів і грають на їхній необізнаності та наївності. 10 прийомів маркетологів - далі.
  • За один місяць яйця в Україні подорожчали на 18% За один місяць яйця в Україні подорожчали на 18% В лютому 2012 року оптово-відпускні ціни на яйця курячі товарні зросли на 18%. Про це на засіданні Антимонопольного комітету України повідомила заступник начальника управління досліджень продовольчих та виробничих ринків Олена Чайковська.
  • Ціни на бензин в Україні піднялись на 10-30 копійок, - моніторинг Ціни на бензин в Україні піднялись на 10-30 копійок, - моніторинг 1 березня в автозаправних мережах «Укр-Петроль», «ЛУКОЙЛ» і ОККО ціни на нафтопродукти зросли на 10-30 копійок. Про це повідомляє «Консалтингова група А-95», посилаючись на дані цінового моніторингу.
  • В Україні найчастіше викрадають автомобілі ВАЗ, Toyota, Daewoo і Honda В Україні найчастіше викрадають автомобілі ВАЗ, Toyota, Daewoo і Honda ДАІ повідомляє, що за рік в Україні було зареєстровано понад 2300 викрадень. При цьому авто, що найбільш викрадаються в Україні, за підсумками 2011 року стали ВАЗ, Toyota, Daewoo і Honda.
  • Завтра у Львові виступить гурт ДДТ. Вартість квитків від 400 до 1200 грн Завтра у Львові виступить гурт ДДТ. Вартість квитків від 400 до 1200 грн Завтра, 1 березня у Львівській опері з камерною програмою «Сольник» виступить гурт ДДТ. Всі пісні пов’язані між собою віршами Юрія Шевчука, які читає сам автор. Програма «Сольник» – це не лише пісні, а гармонійне поєднання живого тексту і музики, що створює враження єдиної драматичної дії з сюжетом, наповненим простором образів, створюваних групою прямо на сцені протягом концерту.
  • В березні "Вечори дорослої сцени" представлять львів`янам вистави  "Оскар",  "Провина" та "За двома зайцями" В березні "Вечори дорослої сцени" представлять львів`янам вистави "Оскар", "Провина" та "За двома зайцями" В березні у Львові на сцені Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва в рамках "Вечорів дорослої сцени" можна буде побачити вистави "Оскар", "Лялька Реггеді Енн", "За двома зайцями", "Провина " та "Скляний звіринець". Вартість квитків від 25 до 50 грн.
  • Що їсти, скільки спати та як відпочивати, щоб уникнути авітамінозу? Що їсти, скільки спати та як відпочивати, щоб уникнути авітамінозу? Сьогодні, в передостанній день зими «Твоє місто» пропонує вам прості правила, дотримання яких допоможе вам уникнути авітамінозу і у гарному самопочутті зустріти весну.
  • У Львові не курсують 3 трамваї та обмежено рух транспорту на вулиці Антоновича У Львові не курсують 3 трамваї та обмежено рух транспорту на вулиці Антоновича У Львові тимчасово не курсують тролейбуси №2, 9 та 10, а на вул. Антоновича на ділянці від вул. Залізняка до вул. Художньої закрито рух транспорту. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Рух транспорту ділянкою автодороги Нагірне–Добромиль на Львівщині обмежено Рух транспорту ділянкою автодороги Нагірне–Добромиль на Львівщині обмежено У гірських районах Львівщини (Сколівський та Старосамбірський) обмежено рух транспорту ділянкою км 11+900 – км 12+000 автодороги Нагірне–Добромиль. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.
  • У березні у Львові триватиме виставка «Японія. Традиція краси»
У березні у Львові триватиме виставка «Японія. Традиція краси» У Львові 6-26 березня відбудеться виставка «Японія. Традиція краси». Це виставка, яка подорожує містами України, аби познайомити українців із колосальним спадком японської культури. Виставка експонуватиметься у Львівській національній галереї мистецтв (вул. Стефаника, 3). Відкриття – 6 березня о 15.00.
  • Сьогодні - перший день Великого Посту. Що їсти, щоб не нашкодити здоров`ю  Сьогодні - перший день Великого Посту. Що їсти, щоб не нашкодити здоров`ю Сьогодні, 27 лютого, у православних та греко-католиків розпочався Великий піст. Він триватиме сім тижнів до Великодня, який цього року святкуватимемо 15 квітня. Цей піст належить до суворих, а правила його дотримання зібрано у церковному Уставі. Що заборонено їсти та як постити без шкоди здоров`ю, - далі.
  • Фільм  "Артист" отримав 5 Оскарів. Перелік переможців Фільм "Артист" отримав 5 Оскарів. Перелік переможців Головний приз у номінації «Найкращий фільм року» здобув французький фільм «Артист», який здобув п'ять Оскарів, серед яких нагороди за найкращий фільм, режисера та виконавця головної чоловічої ролі. У Лос-Анджелесі завершилася 84-та церемонія вручення нагород Академії кіномистецтв.
  • У міжнародний жіночий день у Львівській філармонії все «Для Вас, жінки…» У міжнародний жіночий день у Львівській філармонії все «Для Вас, жінки…» Львівська філармонія в честь Міжнародного жіночого дня підготувала приємні сюрпризи та несподіванки для відвідувачів, які в цей день навідаються на святковий концерт «Для Вас, жінки…». На свято «Для Вас, жінки» гостей Львова і львівську публіку запрошує Павло Дворський, у виконанні якого прозвучать улюблені українські пісні.
  • 1 кг молодої картоплі та капусти весною коштуватимуть10-12 грн, – експерт 1 кг молодої картоплі та капусти весною коштуватимуть10-12 грн, – експерт Рання картопля нинішнього року коштуватиме не більше 10-12 грн. Такий прогноз на прес-конференції озвучив експерт плодово-овочевого ринку Українського клубу аграрного бізнесу Ігор Стрелюк,
  • Завтра львів`ян запрошують на комедію "За двома зайцями" Завтра львів`ян запрошують на комедію "За двома зайцями" У неділю, 26 лютого, о 18:00 в Першому українському академічному театрі для дітей та юнацтва розпочнеться музична комедія "За двома зайцями". Вартість квитків - 25-35 грн.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!