Новини
  • Ліцензійні електронні книги українською. Де придбати? Ліцензійні електронні книги українською. Де придбати? Нині український інтернет-простір по вінця заповнений безкоштовним піратським чтивом: різними мовами й на будь-який смак. Дехто вважає, що шукати платні електронні книги в Інтернеті – як мінімум, дивно. Інші відстоюють позицію, що так ми обкрадаємо видавців й нівелюємо їхню працю. Для усіх, хто любить українську книжку, хоче підтримувати нашого виробника та готовий за це платити зі своєї кишені, Tvoemisto.tv підготувало перелік сайтів із ліцензійними електронними книжками.
  • У Львові розпочала роботу приватна поліклініка для дітей. Які послуги надають У Львові розпочала роботу приватна поліклініка для дітей. Які послуги надають Перший приватний медичний заклад, що має на меті надання амбулаторно-консультаційних послуг дітям, розпочав свою роботу за адресою проспект Червоної Калини, 68. У закладі кажуть, що мають УЗД, яке також дозволяє проводити огляд плоду в утробі матері на останніх місяцях вагітності.
  • Що зміниться в українських школах. 9 нововведень Що зміниться в українських школах. 9 нововведень Усі випробування державної підсумкової атестації в четвертих, дев’ятих і одинадцятих класах проходитимуть тільки у письмовій формі. Про це повідомив журналістів у Міністерстві освіти і науки заступник міністра Павло Полянський.
  • Львову карантин не загрожує Львову карантин не загрожує Україною поширюється епідемія грипу. У деяких містах школи масово закривають на карантин. Тим часом освітяни Львова запевняють, що у нашому місті карантину не буде. Принаймні – найближчим часом.
  • Львівським спортсменам  виділять стипендії. Як отримати Львівським спортсменам виділять стипендії. Як отримати На виконання розпорядження Львівського міського голови управління молоді, сім’ї та спорту оголошує прийом заяв на отримання грошової винагороди вихованцями спортивних федерацій, спортивних товариств, клубів, організацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львова, а також їх тренерами з усіх видів спорту, що визнані в Україні. Обов’язковою умовою для отримання стипендії є здобуття спортсменом у 2014 році, 1-3 місця на Чемпіонатах України, Європи та Світу.
  • Першачків перед школою не тестуватимуть Першачків перед школою не тестуватимуть Різноманітні тестування, вступні випробування, співбесіди й решта заходів, спрямованих на встановлення відповідності рівня підготовки дитини до школи, — неприпустимі. Дитині, яка йде в перший клас школи не мають права відмовляти у зарахуванні.
  • 12-річної системи навчання у школах не буде 12-річної системи навчання у школах не буде Наступного навчального року 12-річної системи навчання у школах не буде. Про це перед початком наради з директорами департаментів Міністерства освіти заявив міністр освіти Сергій Квіт.
  • Як побороти авітаміноз. 5 порад Як побороти авітаміноз. 5 порад Зачасту весна зустрічає нас не лише співом птахів та підсніжниками, але і слабкістю, сонливістю та постійною втомою. Все це – симптоми авітамінозу, який найчастіше загострюється саме в кінці лютого – на початку березня. Ми пропонуємо 5 порад, які допоможуть вам швидко розпрощатись із зимою й зустріти весну із гарним настроєм та запасом сил.
  • Після АТО. У Львові відкриють Центр психічного здоров’я Після АТО. У Львові відкриють Центр психічного здоров’я У Львові при Шпиталі імені Андрея Шептицького відкриють Центр психічного здоров’я. Про це повідомив директор Шпиталю ім. Андрея Шептицького отець Андрій Логін.
  • Чим у Львові зайняти дитину? Перелік гуртків Чим у Львові зайняти дитину? Перелік гуртків Дитячі клуби Львова пропонують різні можливості для активного дозвілля. Танці, малювання, рукоділля, фотографія, іноземні мови, спорт, – серед 56 гуртків можна обрати будь-який за смаком чи здібностями дитини.
  • Ще один шпиталь у Львові прийматиме поранених з АТО Ще один шпиталь у Львові прийматиме поранених з АТО Фундація Духовного Відродження УГКЦ, у співпраці зі Шпиталем ім. Андрея Шептицького та мережею аптек «D.S» відкриває нові можливості допомоги в рамках програми «Люди для військових», які постраждали у зоні АТО. Шпиталь ім. Андрея Шептицького пропонує надання медичної опіки постраждалим у зоні АТО за фінансової підтримки Фундації Духовного Відродження, а мережа аптек «D.S.» запропонує дисконтну картку на купівлю ліків для тих військових, які потребуватимуть довготривалого лікування.
  • У Львові навчатимуть, як цікаво розмовляти з дітьми про мистецтво У Львові навчатимуть, як цікаво розмовляти з дітьми про мистецтво Вівторок, 24 лютого, «Видання Старого Лева» оголошує днем книжки «Як розмовляти з дітьми про мистецтво» Франсуази Барб-Ґалль у Львові. До Львова приїжджає перекладачка книжки Софія Рябчук і з цієї нагоди видання організовує одразу дві зустрічі презентації.
  • Як вберегтись від грипу. Три поради від лікарів Як вберегтись від грипу. Три поради від лікарів Львів зараз практично на порозі епідемії грипу. Тому зараз варто приділити власному здоров’ю особливу увагу. Окрім вакцинації, лікарі радять тепло вдягатись і натиратись оксоліновою маззю.
  • Як львів Як львів'янам економити на ліках. 4 поради Зараз кожна сім'я намагається заощаджувати. Tvoemisto.tv пропонує поради Аптечної професійної асоціації України про те, як заощадити на ліках без ризику для здоров'я.
  • 5 речей, які заважають чоловікам позбутись проблем зі здоров’ям
5 речей, які заважають чоловікам позбутись проблем зі здоров’ям Чоловіки часто звертаються до лікаря з імпотенцією, але при обстеженні виявляється, що причина – звичайний простатит.
  • У Львові може з’явитися стаціонар для хворих на СНІД У Львові може з’явитися стаціонар для хворих на СНІД У місті варто створити стаціонарний заклад для лікування хворих на СНІД, венерологічні стаціонари не є ефективними для хворих такого типу. Про це в інтерв’ю Tvoemisto.tv розповів Богдан Чечотка, директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.
  • За пологи у Львові можуть ввести офіційну платню За пологи у Львові можуть ввести офіційну платню Статтю 49 Конституції, яка гарантує українцям безоплатну медичну допомогу потрібно змінити, або ж потрібно змінити її тлумачення. Адже, безкоштовної медицини зараз немає, і вимагати її в держави зараз за тієї економічної ситуації, яка є – неможливо. Про це в інтерв’ю tvoemisto.tv зазначив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Богдан Чечотка.
  • Як реформують медицину Львова. 10 перших кроків Як реформують медицину Львова. 10 перших кроків Львівщина стане однією із пілотних областей, де запроваджуватимуть реформи медицини в Україні. Із чого саме розпочнуться зміни, як кожна із них вплине на пацієнтів і лікарів та що вже почали робити, – розповів tvoemisto.tv Богдан Чечотка, директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.
  • Найцікавіше для саморозвитку: ТОП-20 відео TED Найцікавіше для саморозвитку: ТОП-20 відео TED Чи вбиває школа креативність? В чому сила інтровертів? Як викрити брехуна? Що нам заважає досягти успіху? Чи все ми знаємо про оргазм? Найяскравішими виступами конференцій TED мільйони інтернет-користувачів продовжують ділитися і кілька років після їх проведення.
  • Дитсадки у Львові: від легальних до церковних Дитсадки у Львові: від легальних до церковних До чого лише не вдаються батьки, щоби влаштувати свою дитину у садочок – хтось записує її в чергу одразу після пологів, інші – замінюють в державних закладах вікна, купують меблі чи оплачують ремонт, або ж погоджуються викладати за дошкільну освіту дитини щомісяця "кругленьку суму". Однак, все одно залишається чимало тих, кому не пощастило. Як альтернатива у місті почали з’являтися приватні дошкільні заклади, садочки при церквах та «домашні дитячі садочки». Які умови та за якими цінами пропонують дошкільну освіту львів’янам, а також чи є місця у дошкільних навчальних закладах, з’ясувало tvoemisto.tv. Ми відвідали три заклади – державний садочок "Дивосвіт", заклад для дошкільнят при одній з церков, а також заклад, де дітей виховують в орендованій квартирі. У всіх трьох закладах не чекали на прихід журналіста, та були переконані, що розмовляють із матір’ю, яка хоче влаштувати свою дитину у дошкільний заклад.
  • Ерозія шийки матки. Міфи та спростування Ерозія шийки матки. Міфи та спростування Те, наскільки добре ми виглядаємо, а також те, наскільки повноцінно ми проживаємо своє життя напряму залежить від нашого здоров’я. Значною мірою наш фізичний стан залежить від нас самих, адже чимало навіть серйозних захворювань, за умови вчасного діагностування, можна вилікувати швидко та безболісно. До таких, зокрема, належить ерозія шийки матки. Ця хвороба широко поширена серед жінок, однак її виявлення ускладнюється відсутністю симптомів. Про те, у чому небезпека хвороби, чи варто лікувати ерозію до пологів та чи матимуть ефект народні методи лікування ерозії шийки матки розповідає акушер-гінеколог медичного центру "Оксфорд Медікал" Мирослава Підсуткевич.
  • Англійський професор У Львові прочитає лекцію про Крим і Росію. Як потрапити Англійський професор У Львові прочитає лекцію про Крим і Росію. Як потрапити 26 лютого відбудеться відкрита лекція Філіпа Сендса, британського правника, професора Університетського коледжу Лондона. Науковець говоритиме про Крим та міжнародне право.
  • П’ять порад для красивого волосся П’ять порад для красивого волосся Взимку наше волосся потребує догляду як ніколи. Найперше це спричинено сухим повітрям у приміщеннях, які опалюються – волосся стає сухим, ламким, та сильно «пухнаститься». Не сприяють красивому вигляду волосся також низькі температури надворі та головні убори. Що робити, аби волосся навіть взимку та навесні виглядало відмінно.
  • У Львові пройде турнір із дворового футболу. Як долучитись У Львові пройде турнір із дворового футболу. Як долучитись Триває реєстрація на участь у футбольному турнірі серед дворових команд «Футбол у кожен двір». На сьогодні зареєструвалось близько 10-ти команд. Реєстрація триватиме до 1 березня 2015 року.
  • Монтессорі? Репортаж з львівського дитсадка Монтессорі? Репортаж з львівського дитсадка Головним завданням будь-якої освіти є підтримання спонтанності і творчості дітей, забезпечення їх всебічного розвитку, що ґрунтується на вільному виборі. Таке бачення виховання дітей вперше в науку ввела Марія Монтессорі – лікар, педагог, перша італійка, що стала доктором медицини. Її напрацювання із педагогіки назвали системою Монтессорі, якою сьогодні послуговуються сотні навчальних закладів по всьому світі. Tvoemisto.tv вирішило теж завітати до садка "Любисток", де прислухаються до відомої італійки і роблять акцент на вільному розвитку дітей.
  • Львів відвідають студенти з Естонії. Де поспілкуватися? Львів відвідають студенти з Естонії. Де поспілкуватися? До нашого міста завітають представники естонських університетів. Завтра, 10 лютого, вони представлять для львівських студентів свої стипендійні програми.
  • 10 порад для міцного сну 10 порад для міцного сну Пілся напруженого дня доволі часто важко заснути. Однак міцний сон - запорука відновлення організму. Для міцного сну варто дотримуватись цих 10 порад.
  • Освітяни Львова звітуватимуться в Інтернеті Освітяни Львова звітуватимуться в Інтернеті На сайті публікуватимуть інформацію про закупівлі, проведені роботи, а також звітуватимуться по витрачених коштах.
  • Як вберегтися від чадного газу Як вберегтися від чадного газу У Львові почастішали випадки отруєння чадним газом. Так, днями у Львові отруїлись чадним газом 4 особи, з них 2 дитини. А вчора від чадного газу госпіталізували 2 осіб, повідомтили у прес-службі Львівської мерії. Тож управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення застерігає львів’ян від отруєнь і нагадує основні правила користування газом.
  • Львів`ян запрошують на лекцію про творчість Сальвадора Далі Львів`ян запрошують на лекцію про творчість Сальвадора Далі У Львові відбудеться лекція «Сни та реальність Сальвадора Далі» присвячена творчості одного із творців-основоположників європейського авангардного напрямку, який із розумінням своєї значимості заявляв: «Сюрреалізм – це Я».
  • Як учасники АТО зі Львова здобуватимуть вищу освіту Як учасники АТО зі Львова здобуватимуть вищу освіту Українські захисники, які були учасниками Антитерористичної операції та Євромайдану, і зазнали істотних втрат здоров’я, мають можливість здобути вищу освіту або пройти перекваліфікацію, щоб продовжити професійну діяльність та надалі бути активними громадянами українського суспільства, - повідомляють у Міністерстві освіти і науки України.
  • Рейтинг вишів Львова. Хто лідирує Рейтинг вишів Львова. Хто лідирує До десятки переможців увійшли: Франковий університет, комерційна академія, університет фізичної культури. Tvoemisto.tv пропонує вам перелік лідерів
  • Де здобути європейську освіту онлайн. 5 ресурсів Де здобути європейську освіту онлайн. 5 ресурсів Якісна освіта є надзвичайно важливою, адже вона відкриває чимало можливостей. Зовсім не обов’язково витрачати гроші на те, щоб навчатися, – сьогодні є багато освітніх онлайн-ресурсів, де безкоштовно можна отримати знання. Пропонуємо підбірку з п’яти англомовних інтернет-порталів, які допоможуть здобути освіту світового рівня.
  • Медична реформа розпочнеться зі Львова. Три перші кроки Медична реформа розпочнеться зі Львова. Три перші кроки Реформа медицини стартуватиме на Львівщині. Про це 30 січня на брифінгу у межах робочої поїздки до Львова повідомив міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі. Міністр зазначив, що бачення медичної реформи міністерства і місцевої влади Львівської області – ідентичне.
  • Львів’яни офіційно платитимуть стоматологам Львів’яни офіційно платитимуть стоматологам Ініціативу про переведення частини стоматологічних клінік на госпрозрахунок, яку не підтримали у 2011 році, вчора погодили депутати Львівської міської рад. Таким чином, із першого липня 2015 року у комунальних міських стоматологічних поліклініках Львова створять госпрозрахункові відділення з надання терапевтичної та хірургічної стоматологічної допомоги дорослому населенню у межах штатних розписів.
  • Львівські викладачі висловлять претензії Порошенку Львівські викладачі висловлять претензії Порошенку Українська мова може зникнути в деяких вишах. Адже в Міністерстві освіти залишили на розсуд університетів, чи залишати державну мову у програмі вивчення. Львівські викладачі виступили проти такої такого нововведення і планують звертатися з відповідним зверненням до Президента України Петра Порошенка.
  • Топ-15 сайтів із безкоштовними електронними книгами Топ-15 сайтів із безкоштовними електронними книгами Все більше книголюбів віддають перевагу електронним книгам над традиційними. За їх словами, знайомитись із художніми героями за допомогою електронних аналогів – зручно і порівняно недорого. Ми підготували добірку сайтів, на яких можна завантажити електронні книги не лише безкоштовно, а й без реєстрації, надсилання смс-повідомлень та інших ускладнень.
  • 17 порад, щоб зберегти гостроту розуму 17 порад, щоб зберегти гостроту розуму Виявляється, такі прості речі, як письмо від руки, миття посуду чи танці належать до дієвих способів підтримувати гостроту розуму і в молоді роки, і в літньому віці. Те, що йде на користь тілу, корисне й для розуму. Наприклад, це збалансована дієта, в якій багато овочів та фруктів, зате небагато – цукру, насичених жирів та алкоголю, фізичні вправи та 8-гoдинний сон. Видання ж Time на додачу до цього зібрало 17 цікавих порад, дієвість яких теж підтверджує наука.
  • 5 закордонних освітніх програм найближчим часом. Куди податись 5 закордонних освітніх програм найближчим часом. Куди податись Популярність освітніх програм закордоном серед українських студентів щороку зростає. Переваги європейської чи американської освіти очевидні: це всесвітньо визнаний диплом, можливість практики і отримання міжнародного досвіду, практичне засвоєння іноземної мови, а головне – можливість працевлаштування у престижні міжнародні компанії. Tvoemisto.tv підготувало добірку з п’яти найцікавіших освітніх програм за кордоном, на які варто зареєструватися в лютому.
  • У Львові розкажуть про комах, давніших від динозаврів У Львові розкажуть про комах, давніших від динозаврів Державний природознавчий музей, що на вулиці Театральній, 18, запрошує на відкриту лекцію «Мурашині леви і золотоочки: хто вони?». Аспірантка музею Ганна Середюк розповість про сітчастокрилих - комах, які з'явилися на 100 млн років раніше, ніж динозаври і залишили свої сліди навіть в гробницях єгипетських фараонів.
  • Як розвиватиметься освіта. 5 тез Сергія Квіта Як розвиватиметься освіта. 5 тез Сергія Квіта На теперішньому переломному етапі нашої історії освітній потенціал – одна з небагатьох конкурентних переваг України. В цьому переконаний міністр освіти і науки Сергій Квіт. У своєму розгорнутому матеріалі на Українські правді він розповів про те, чому українські вузи не потрапляють до світових вишів і чому так важливо скоротити їх кількість. Ми пропонуємо вам 5 тез Сергія Квіта про перспективи української освіти.
  • Як схуднути. 5 ефективних порад Як схуднути. 5 ефективних порад Після зими, а особливо після свят наступає час, коли варто подбати про себе та свою фігуру. Експерти стверджують, що у цю пору організм набирає зайвого, щоб легше перенести холод. І в чому парадокс – зайву вагу, як правило, набрати можна за декілька днів, а ось на схуднення доведеться витратити набагато більше часу. Відтак, щоб добре виглядати, коли потепліє, за догляд свого тіла треба братись вже сьогодні.
  • Як покращити психологічний стан. Три поради Як покращити психологічний стан. Три поради На жаль, нині наш стан душі та настрій часто залежать від зовнішніх обставин й інформації, яку ми засвоюємо протягом дня. Tvoemisto.tv підготувало для львів’ян кілька порад, як вберегти від негативних впливів своє психологічне самопочуття.
  • Де у Львові перебувати шкідливо? Перелік вулиць Де у Львові перебувати шкідливо? Перелік вулиць Працівники хімічній лабораторії КП «Адміністративно-технічне управління» перевірили, наскільки безпечним є повітря на перехрестях Львова із найбільш інтенсивним рухом. Заміри вмісту оксиду вуглецю, оксиду азоту, діоксиду азоту та сірчистого ангідриду провели на 25 перехрестях у Львові.
  • 9 способів вдало провести вихідні 9 способів вдало провести вихідні Інколи для того, щоб відпочити і цілком відновитись достатньо вихідних. Але для того, аби їх не змарнувати, варто зрозуміти, що саме в цей момент надихне і зарядить енергією на цілий тиждень. Пропонуємо вам 9 способів, які допоможуть не просто втекти від робочої повсякденності, але дійсно звільнитись від негативних емоцій.
  • У Львові зв’язали 120-метрову «Стрічку єдності»
У Львові зв’язали 120-метрову «Стрічку єдності» Вчора, 22 січня, у Львові біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбулася всеукраїнська акція «Одна єдина соборна Україна». Захід здійснено за ініціативи громадської організації «Схід і Захід - разом», створеної у нашому місті вимушеними переселенцями зі Сходу України, і за підтримки Народної самооборони Львівщини. Про це повідомляють у прес-службі громадської організації.
  • У лікарні на Топольній - новий кардіологічний кабінет У лікарні на Топольній - новий кардіологічний кабінет Управління охорони здоров’я Львівської міської ради, Комунальна міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги та компанія ДТЕК спільно зреалізували проект «Модернізація палати інтенсивної терапії кардіологічного відділення для хворих на інфаркт міокарда». На проект використано 1438 тис. грн. За 1 мільйон гривень, який надали спонсор – компанія ДТЕК – було придбано сучасне обладнання, зокрема ехокардіограф.
  • Як розслабитися після роботи. 5 порад Як розслабитися після роботи. 5 порад Більшість людей, які повертаються додому після роботи, відчувають себе як фізично, так і морально знесиленими. Це негативно впливає на їх здоров’я. Виникає безсоння, загальна втома і слабкість, а відтак – депресія і навіть серцево-судинні захворювання. Tvoemisto.tv підготувало 5 простих порад, які допоможуть вам розлабитися і відпочити після важкого робочого дня.
  • Як подолати стрес на роботі. Три поради Як подолати стрес на роботі. Три поради Відомо, що стресові ситуації на роботі негативно впливають на здоров’я людини. Їх результатом стають депресії та серцево-судинні захворювання. Дуже часто люди намагаються придушити стрес за допомогою цигарок і алкоголю – однак такі способи лише підривають їхнє здоров’я. Пропонуємо три поради, які допоможуть вам успішно долати стресові ситуації на роботі.
  • Незрячі львів Незрячі львів'яни створюватимуть книги В Україні продовжують створювати першу українську дейзі-бібліотеку, реалізовуючи міжнародний шведсько-український проект «Сучасні інформаційні системи для українських користувачів з вадами зору». Цього разу діяльність проекту зосереджена винятково на теренах Львівщини: з 20 січня 2015 року, з ініціативи шведських колег з академії «Svefi», для бібліотекарів міста й області проводитимуться навчальні семінари та майстер-класи з виготовлення книг у форматі daisy.
  • В Україні створили перший онлайн-університет В Україні створили перший онлайн-університет Сьогодні великою популярністю користуються освітні онлайн-платформи, де можна безкоштовно слухати лекції з різних сфер науки. У світі онлайн-університетів – чимало. А от в Україні такий проект запрацював зовсім нещодавно. Першу українську освітню онлайн-платформу «Prometheus» заснували молоді науковці – аспірант КНУ ім. Т. Шевченка Іван Примаченко та викладач КПІ Олексій Молчановський.
  • Чому знову подорожчають ліки Чому знову подорожчають ліки З 1 січня 2015 року Верховна Рада України ввела додатковий імпортний збір у розмірі 5-10%. Такий вид оподаткування призведе до подорожчання ліків на 7%, оскільки більше третини лікарських засобів завезені в Україну з-за кордону, стверджують в Аптечній професійній асоціації України.
  • Як з нового року гіпертоніки платитимуть за ліки Як з нового року гіпертоніки платитимуть за ліки У державному бюджеті на 2015 рік не передбачено коштів на пілотний проект щодо державного регулювання вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою. Відтак, цей проект не буде працювати у цьому році. Про це під час відеоселекторної наради заявив головний терапевт МОЗ України Василь Нетяженко, повідомили у прес-службі ДОЗ ЛОДА.
  • 5 порад, як організувати робоче місце за комп 5 порад, як організувати робоче місце за комп'ютером Сучасну людину важко уявити без комп'ютера. Цей девайс допомагає нам у роботі, розважає та розвиває водночас. Tvoemisto.tv підібрало для вас кілька порад про те, як краще організувати своє робоче місце, де навколо комп'ютера часто є ще багато усього.
  • 6 порад для корисної вечері 6 порад для корисної вечері Після складного робочого дня хочеться розслабитися та дозволити собі їсти все, що душа забажає. Tvoemisto.tv вирішило нагадати, як споживати вечерю з мінімальною шкодою для здоров'я.
  • Як у Львові побувати під водою. Стартувала виставка наноакваріумів Як у Львові побувати під водою. Стартувала виставка наноакваріумів У Львівському еколого-натуралістичному центрі до уваги відвідувачам представили підводні світи у 20-літрових ємкостях. Також тут проводиться конкурс між акваріумістами
  • Як відновити організм після свят: 5 порад Як відновити організм після свят: 5 порад Часом після святкових застіль лишаються не лише приємні спогади, а й проблеми зі здоров'ям. Tvoemisto.tv пропонує декілька порад, що допоможуть швидко привести себе до ладу після Нового року та Різдва.
  • 5 ресурсів, які допоможуть легко та цікаво вивчити польську 5 ресурсів, які допоможуть легко та цікаво вивчити польську Можливість навчатися чи працювати в Польщі, необхідна умова для отримання "карти поляка", можливість комфортно мандрувати Польщею чи спілкуватись з польськими туристами у Львові… Ми назвали лише кілька причин, чому може бути корисним вивчення польської мови. До того ж, польська дуже схожа на українську, відтак, доволі проста для вивчення. Tvoemisto.tv підготувало добірку ресурсів, які допоможуть легко та із задоволенням вивчити польську.
  • Як святкувати, щоб почуватися добре після застілля. Поради дієтолога Як святкувати, щоб почуватися добре після застілля. Поради дієтолога Традиційна для різдвяного столу їжа корисна, однак, на свята не варто забувати про культуру споживання. На що варто налягати, а які продукти варто обмежити tvoemisto.tv розповіла лікар-дієтолог Львівської обласної дитячої лікарні Охмадит Зоряна Завада.
  • Як чоловікам подбати про своє здоров’я. 5 порад уролога Як чоловікам подбати про своє здоров’я. 5 порад уролога Дбати про ближніх означає не завдавати зайвого клопоту, тому так важливо піклуватись про своє здоров’я. Як свідчить статистика, більшість чоловічих хвороб виникають після 30-ти років і з віком лише примножуються. Але чи знаєте ви, що якщо чоловіки щороку проходять обстеження в уролога, їм вдається запобігти появі багатьох хворіб. Тvoemisto.tv розпитало фахівця, яких порад слід дотримуватись чоловікам, щоб надовго зберегти своє здоров’я.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!