Новини
  • У Львові дискутуватимуть, як зберегти заповідник «Тустань» для нащадків У Львові дискутуватимуть, як зберегти заповідник «Тустань» для нащадків 7-8 квітня у Львові відбудеться III Міжнародна наукова конференція «Пам’ятки Тустані в контексті освоєння Карпат у доісторичну добу та в середньовіччі; проблеми їх збереження та використання». Дослідження карпатського регіону, і Тустані зокрема, проводили відокремлено спеціалісти різних галузей. Скоординувати зусилля дослідників різних галузей довкола питання вивчення та освоєння пам’яток Карпат і є головною метою цієї конференції.
  • У Львові дискутуватимуть про освіту як передумову для розвитку особистості та компанії. Де подивитися? У Львові дискутуватимуть про освіту як передумову для розвитку особистості та компанії. Де подивитися? Про те, як власники компаній впливають на освітній розвиток компанії та колективу, та як ці зміни позначаються на бізнес-середовищі дискутуватимуть завтра, 5 квітня, на бізнес-сніданку, організованого юридичною компанією HD Partners («Ейч.Ді.Партнерз») за підтримки Tvoemisto.tv.
  • Львів’яни змусили Mercedes «заговорити українською»: нова автівка матиме український інтерфейс Львів’яни змусили Mercedes «заговорити українською»: нова автівка матиме український інтерфейс Вже невдовзі на українські дороги вийде нове модель Е-класу від німецького автовиробника Mercedes-Benz. Після неодноразових звернень українських активістів, компанія вирішили додати до інтерфейсу автомобіля українську мову.
  • У Львові святкуватимуть 104 річницю з дня першої пластової присяги: програма У Львові святкуватимуть 104 річницю з дня першої пластової присяги: програма 9-10 квітня пластуни запрошують на святкування свого 104-го Дня народження. Програма передбачає молебень, урочистий вимарш вулицями Львова, урочисті церемоніали в центрі міста, вшанування пам’яті загиблих пластунів на Личаківському кладовищі та марафон «Герої нашого часу».
  • Львів’янин в оригінальний спосіб промує Україну на голландських вокзалах. Фото Львів’янин в оригінальний спосіб промує Україну на голландських вокзалах. Фото Львів'янин Маркіян Мацех, айтішник у міжнародній компанії, 24 роки. Два роки тому фотографія із піаніно перед спецназом на Майдані облетіла весь світ. У ці дні він прилетів до Нідерландів, аби зіграти десяток концертів на залізничних станціях по всій країні.
  • Львів’ян запрошують на книжковий розпродаж на підтримку «Охматдиту» Львів’ян запрошують на книжковий розпродаж на підтримку «Охматдиту» У неділю, 10 квітня, з 12:00 до 18:00 год. відбудеться весняний благочинний розпродаж «З книгами все оживає» від «Видавництва Старого Лева». Завітавши на родинне свято, учасники зможуть взяти участь у майстер-класах, поспілкуватися з письменниками та ілюстраторами та придбати книжки видавництва із суттєвими знижками. А ще долучитися до збору коштів для облаштування навчально-ігрової кімнати Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит».
  • Ремонтні роботи на автошляхах Львівщини тепер можна відстежувати на онлайн-мапах Ремонтні роботи на автошляхах Львівщини тепер можна відстежувати на онлайн-мапах Яндекс і Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) запустили перший спільний проект. Фахівці агентства почали вносити на Яндекс.Карти інформацію про дорожні роботи та перекриття на міжміських трасах Львівської області й інших регіонів України.
  • Як львів’янам виграти вікенд для закоханих у Кракові: деталі Як львів’янам виграти вікенд для закоханих у Кракові: деталі Пара закоханих львів’ян матиме можливість отримати у подарунок «Вікенд у Кракові» з 13 до 15 травня, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Пішоходи чи літні майданчики: Львів знову може стати непрохідним Пішоходи чи літні майданчики: Львів знову може стати непрохідним З настанням квітня центр Львова знову почали облаштовувати літні майданчики. І якщо частина з них – це приємна можливість на свіжому повітрі поласувати смаколиками, то деякі можуть створювати неприємності. Це стосується тих випадків, коли вони перегороджують прохідну частину. І якщо багато львів’ян можуть обійти їх, то ще для частини людей вони можуть стати складною перепоною. Мова йде про людей з інвалідністю та їх правами на вільний доступ до міста.
  • Мешканців Львівщини запрошують долучитись до розробки Плану реалізації Стратегії Львівської області Мешканців Львівщини запрошують долучитись до розробки Плану реалізації Стратегії Львівської області Львівська облдержадміністрація ініціює широке громадське обговорення проектних ідей до Плану реалізації Стратегії розвитку Львівської області на період 2016-2018. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
  • У Львові розпочне роботу католицьке «Радіо Марія». Де послухати? У Львові розпочне роботу католицьке «Радіо Марія». Де послухати? Католицьке радіо «Марія» відтепер розпочне свою роботу у Львові. Про це йдеться на сайті всесвітньої радіостанції.
  • Громадськість запрошують на конкурс "дорожніх карт" з розвитку малого та середнього бізнесу Громадськість запрошують на конкурс "дорожніх карт" з розвитку малого та середнього бізнесу На Львівщині стартував конкурс з розробки дорожніх карт розвитку малого та середнього підприємництва на рівні територіальних громад. До участі запрошують неприбуткові, зокрема громадські організації, котрі мають ідеї для зменшення регуляторних бар'єрів та покращення бізнес середовища, - повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
  • Львівська ІТ-компанія отримала нагороду «Благодійна Україна» за волонтерство Львівська ІТ-компанія отримала нагороду «Благодійна Україна» за волонтерство 24 березня Асоціація благодійників України назвала лауреатів четвертого національного конкурсу «Благодійна Україна». Переможцем у номінації «Корпоративне волонтерство» став Благодійний Фонд «Відкриті очі» компанії SoftServe за низку проектів, реалізованих завдяки активній участі працівників та підтримці компанії. Відзнаки у цій номінації отримали також ПАТ «Фаворит Компані» (м. Житомир) – друге місце та ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет» (м. Київ) – третє місце.
  • У Львові молодь запрошують на дискусію про успіх: де і коли У Львові молодь запрошують на дискусію про успіх: де і коли У неділю, 3 квітня, у Львові відбудеться відкрита дискусія для молоді «Як стати успішним?». Владика Венедикт, Софія Опацька та Любомир Хабурський розкажуть про те, який був їх шлях до успіху, і що успіх значить для них.
  • Хабарництво та кумівство у місцевій владі: що про це думають львів’яни Хабарництво та кумівство у місцевій владі: що про це думають львів’яни Майже дві третини опитаних львів'ян (64%) вважають корупцію серйозною проблемою на рівні міста. І лише 1% мають протилежну думку. Разом із тим за останні два роки майже кожен шостий львів’янин чи його знайомий зіштовхувався з хабарництвом на рівні місцевої влади.
  • Канадський експерт розповість у Львові, як збудувати успішну кар’єру. Де послухати? Канадський експерт розповість у Львові, як збудувати успішну кар’єру. Де послухати? Сьогодні, 31 березня, Любомир Хабурський, канадський підприємець, експерт з консалтингу проектів із 20 річним досвідом юридичного супроводу масштабних IT проектів, проведе у Львові майстер-клас "Сareer Effectiveness".
  • Україна та Польща домовилися про зміни в роботі пункту пропуску «Грушів - Будомеж» Україна та Польща домовилися про зміни в роботі пункту пропуску «Грушів - Будомеж» Сьогодні, 29 березня, на українсько-польському кордоні у пункті пропуску «Грушів-Будомеж» відбулась прикордонно-представницька зустріч за участі представників митних служб обох сторін.
  • Філософ Андрій Дахній прочитає лекцію про сучасні виклики перед українцями. Де і коли? Філософ Андрій Дахній прочитає лекцію про сучасні виклики перед українцями. Де і коли? У суботу, 2 квітня, відбудеться відкрита лекція Андрія Дахнія на тему: «Війна, влада, бізнес у суспільстві та сучасні виклики перед українцями».
  • На Prometheus стартує курс Ярослава Грицака. Як зареєструватися? На Prometheus стартує курс Ярослава Грицака. Як зареєструватися? 5 квітня на Prometheus стартує безкоштовний масовий онлайн-курс легендарного українського історика Ярослава Грицака "Вибрані питання європейської історії"
  • В мережі з’явився сайт з онлайн-послуг реєстрації та перереєстрації авто у Львові В мережі з’явився сайт з онлайн-послуг реєстрації та перереєстрації авто у Львові На iGov запустили відразу кілька популярних серед автовласників онлайн-послуг з реєстрації та перереєстрації транспорту. Послуги доступні відразу у Львові, а також Києві та Дніпропетровську.
  • Італія запровадила режим відкритого неба з Україною Італія запровадила режим відкритого неба з Україною Італія відкрила небо для українських літаків і фактично зняла обмеження щодо частот і кількості перевізників.
  • Львів Львів'ян запрошують долучитися до обговорення перепланування вулиці Бандери В 2017 році у Львові заплановано реконструювати вулицю Степана Бандери. Поки ж міські чиновники вирішили розпитати мешканців, яка, на їх думку, має бути ця вулиця, щоб вона була зручною для всіх, хто нею користується.
  • Верховна Рада внесла зміни до порядку нарахування пенсії: деталі Верховна Рада внесла зміни до порядку нарахування пенсії: деталі Верховна Рада України вдосконалила порядок нарахувань пенсій працівникам, які досягли пенсійного віку й мають перерву в страховому трудовому стажі, прийнявши за основу й у цілому проект закону про внесення змін до статті 40 Закону «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» (№3203)
  • Львів’ян запрошують обговорити громадський бюджет участі: де і коли? Львів’ян запрошують обговорити громадський бюджет участі: де і коли? Сьогодні, 29 березня, відбудеться презентація проекту положення «Про громадський бюджет участі». Опісля заходу відбудеться обговорення проекту та його окремих положень. Небайдужих львів’ян запрошують долучитися до події.
  • У Львові шукають волонтерів на Великдень для гостей зі східної і південної України У Львові шукають волонтерів на Великдень для гостей зі східної і південної України Студентське братство Українського католицького університету, спільно із програмою стажування ЛМР «Перший кар'єрний крок», запрошує молодь зі східної і південної України в гості на Великдень. Місцевих студентів, які перебуватимуть у Львові з 28 квітня по 1 травня, просять долучатися до заходу у якості волонтерів, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Prometheus запустив безкоштовний офлайновий курс про програмування Гарвардського університету Prometheus запустив безкоштовний офлайновий курс про програмування Гарвардського університету Prometheus, платформа для онлайн-освіти, запустив реєстрацію на безкоштовні офлайн-групи підготовки до перекладеного українською мовою легендарного курсу Гарвардського університетуCS50 «Основи програмування».
  • Завтра у Львові стартує загальноміська толока. Як долучитися Завтра у Львові стартує загальноміська толока. Як долучитися Протягом тижня у рамках кампанії «З нами місто розквітає» львівська молодь впорядкує парки та Янівський цвинтар. Першими прибиратимуть парк імені Івана Франка, «Високий замок», Скнилівський парк та сквер «На валах», – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • У Львові шукають волонтерів-екологів для просвітницької роботи. Як долучитися У Львові шукають волонтерів-екологів для просвітницької роботи. Як долучитися Львівських активістів запрошують долучитися до екологічної інформаційно-просвітницької роботи з дошкільнятами, учнями середніх загальноосвітніх навчальних закладів та працівниками підприємств.
  • Львів’янам розкажуть про переваги життя в стилі «еко» Львів’янам розкажуть про переваги життя в стилі «еко» В середу, 30 березня, у Львові відбудеться зустріч «Let's Talk: Чому бути «еко» - це класно?», який організатори вирішили присвятити темі екології
  • Українські активісти просять підтримати громадську ініціативу #TakIsJa напередодні референдуму у Нідерландах: відео Українські активісти просять підтримати громадську ініціативу #TakIsJa напередодні референдуму у Нідерландах: відео Вболівальники футбольних клубів «Динамо» Київ, «Металіст» Харків, «Дніпро» Дніпропетровськ, «Чорноморець» Одеса, «Карпати» Львів та «Шахтар» Донецьк звернулися до прихильників голландських футбольних клубів у межах кампанії #TakIsJa. Ролик-звернення українських вболівальників з’явився у мережі.
  • У львівськоиму аеропорті встановили камери спостереження за митниками У львівськоиму аеропорті встановили камери спостереження за митниками У Міжнародному аеропорту «Львів ім. Данила Галицького» вжито додаткові заходи щодо протидії проявів корупційних діянь серед пасажирів та працівників митниці.
  • Мінекономіки планує змінити законодавство щодо діяльності ТОВ: 5 змін Мінекономіки планує змінити законодавство щодо діяльності ТОВ: 5 змін На сьогодні близько 95% приватних компаній в Україні (понад 500 тисяч) зареєстровані у вигляді Товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ). Це найчисельніша одиниця української економіки, а для неї досі немає окремого закону. Є лише неефективне та негнучке регулювання 1992 року, яке зовсім не відповідає сучасним потребам бізнесу та відлякує інвесторів. В Міністерстві економіки спільно з фахівцями провідних юридичних фірм та Центру комерційного права, розробили законопроект, що допоможе повернути в Україну капітал та бізнес-групи з-під іноземної юрисдикції.
  • Де у Львові будуть нові громадські простори: перелік, фото Де у Львові будуть нові громадські простори: перелік, фото У всіх районах Львова цього року планують облаштувати громадські простори. Запити про озеленення і облаштування певних ділянок є з кожного району. До розробки і втілення таких проектів запрошують усіх мешканців міста, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Переселенцям та учасникам АТО виділять 800 000 грн. на організацію власної справи Переселенцям та учасникам АТО виділять 800 000 грн. на організацію власної справи 50 учасників, 6 тижнів інтенсивного бізнес-навчання, конкурс бізнес-планів та 800 000 грн., які розділять серед 15 найкращих бізнес-ідей – такі плани другого «Нового відліку», який стартував 14 березня у Клубі Ділових Людей. Прийом заявок триватиме до 6 квітня, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • У Львові з’явиться ще один громадський простір зі скейт-парком. Візуалізація У Львові з’явиться ще один громадський простір зі скейт-парком. Візуалізація Цього року на Левандівці у Львові планують облаштувати ще один скейт-парк. Окрім того, у межах цієї локації можуть з’явитися ще й дитячий майданчик, зона тихого відпочинку або ж баскетбольне поле, – вирішити мають львів'яни. Робота над проектом ще триває. Тим часом мешканцям району пропонуватимуть долучатися до обговорення та висловлювати свої пропозиції.
  • Студенти університету Франка зможуть отримати подвійний диплом Студенти університету Франка зможуть отримати подвійний диплом 21 березня делегація представників Університету Марії Кюрі-Склодовської у Любліні (Республіка Польща) на чолі з віце-ректором Урсулою Бобрик відвідала Львівський національний університет імені Івана Франка. Під час офіційної зустрічі Ректора Університету, професора Володимира Мельника з учасниками делегації відбулась церемонія підписання угоди про співпрацю між двома університетами. Однією з тем під час зустрічі стала можливість отримання львівськими студентами подвійного диплому польського університету.
  • Львів’ян запрошують на вихідних на сплави по гірських річках Львів’ян запрошують на вихідних на сплави по гірських річках На вихідні на найближчі два тижні – 27 березня та 1-3 квітня, Турклуб «Манівці» організовує сплави по гірських річках. Цього разу по річках Опір та Свіча і Мізунка. Доєднатися до участі можуть навіть початківці.
  • Новації Львівської митниці: інтерактивна карта митних постів та безкоштовний Wi-Fi Новації Львівської митниці: інтерактивна карта митних постів та безкоштовний Wi-Fi Львівська митниця ДФС запровадила додаткові інформаційні сервіси для громадян та підприємців. Зокрема, спільно з ЛОДА митники розробили інтерактивну карту функціонування підрозділів митного оформлення, які працюють у Львівській області. А також забезпечили безкоштовний Wi-Fi на двох пунктах перетину кордону, – повідомляється на офіційному сайті Львівської облдержадміністрації.
  • Футбольний чемпіонат Євро-2016 може відбутись без глядачів: деталі Футбольний чемпіонат Євро-2016 може відбутись без глядачів: деталі Футбольний чемпіонат Європи може відбутись без глядачів у зв’язку з терористичними атаками. Про це заявив віце-президент Виконавчого комітету УЄФА Джанкарло Абете.
  • До 25-ліття Незалежності України випустять пам’ятну медаль, шукають дизайнера ескізу До 25-ліття Незалежності України випустять пам’ятну медаль, шукають дизайнера ескізу Комісія державних нагород та геральдики на оголосила конкурс на кращий ескіз відзнаки Президента України – ювілейної медалі «25 років Незалежності України».
  • Львів’ян закликають до участі у загальноміській толоці Львів’ян закликають до участі у загальноміській толоці Цьогоріч, вже вчетверте поспіль, у рамках міської кампанії «З нами місто розквітає» у всіх районах стартує загальноміське прибирання. 3 28 березня ініціативна студентська та учнівська молодь спільно з активними львів'янами прибиратимуть від сміття сквери і впорядковуватимуть та озеленюватимуть Львів, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • На ІТ-конференції в США буде окрема українська секція. Як потрапити? На ІТ-конференції в США буде окрема українська секція. Як потрапити? Осінню цього року в Сан-Франциско, США відбудеться одна з найбільш відомих стартап-конференцій TechCrunch Disrupt. На ній для проектів з України буде відведено окремий павільйон. Зараз триває відбір учасників.
  • У Львові облаштують сквер поблизу вулиці Тролейбусної. Візуалізація У Львові облаштують сквер поблизу вулиці Тролейбусної. Візуалізація Цього року у Львові планують облаштувати сквер поблизу перетину вулиць Тролейбусної та Володимира Великого. Окрім того, тут з’являться тротуари, велодоріжки, місця для паркування та зупинка для громадського транспорту. Tvoemisto.tv дізнавалося деталі.
  • Як у львівському аеропорті пришвидшили проходження паспортного контролю Як у львівському аеропорті пришвидшили проходження паспортного контролю Державна прикордонна служба України протягом декількох місяців апробовувала в аеропорту «Бориспіль» спрощену систему пропуску в Україну наших співвітчизників. Після схвальних відгуків пасажирів, з 16 березня таку новацію вирішили запустити і у львівському аеропорті.
  • Як в Україні змінились правила щодо реєстрації фізичних та юридичних осіб в 2016 році Як в Україні змінились правила щодо реєстрації фізичних та юридичних осіб в 2016 році Нещодавно Верховна Рада України прийняла новий Закон України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань». Юристи компанії «HD Partners» підготували перелік найважливіших змін, який відбувся в зв'язку з цим.
  • Facebook пропонує користувачам змінити своє фото до Години Землі Facebook пропонує користувачам змінити своє фото до Години Землі У суботу, 19 березня, з 20:30 до 21:30 години, люди у всьому світі зможуть долучитися до ініціативи «Година Землі» світової кампанії боротьби зі зміною клімату, організованої Всесвітнім фондом природи WWF. З цієї нагоди соціальна мережа Facebook пропонує свої користувачам змініть основну світлину, аби виразити підтримку для World Wildlife Fund.
  • Цифровий Львів: як має змінитися місто до 2020 року Цифровий Львів: як має змінитися місто до 2020 року Львівська міська рада затвердила Програму цифрового перетворення Львова на 2016-2020 роки. Метою її є досягнення світових стандартів надання адміністративних та комунальних послуг, відкритості та доступності влади міста, ефективності управління господарством міста, з використанням інформаційних технологій у всіх сферах життєдіяльності міста, – повідомляє прес-служба міської ради.
  • Як українцям змінити цінності та подолати корупцію? Три тези від Несторівської групи Як українцям змінити цінності та подолати корупцію? Три тези від Несторівської групи Яку цінність українці вважають найважливішою? Чому довіра необхідна для побудови громадянського суспільства? За яких умов боротьба з корупцією матиме помітний результат? Відповіді на ці та інші питання під час зустрічі з журналістами шукали учасники Несторівської групи Євген Глібовицький, Вікторія Бриндза та Олександр Сушко. Tvoemisto.tv пропонує кілька тез експертів.
  • Сонячна електростанція на Львівщині: в чому користь для місцевих мешканців Сонячна електростанція на Львівщині: в чому користь для місцевих мешканців Єдина потужна у Західній Україні сонячна електростанція працює на Львівщині у селі Ралівка Самбірського району. Почали її будівництво у 2012 році. Це не лише альтернативне джерело енергетики, від такого підприємства має зиск громада.
  • Як зміниться мінімальна зарплата та судовий збір в Україні в 2016 році Як зміниться мінімальна зарплата та судовий збір в Україні в 2016 році В ніч з 24 на 25 грудня 2015 року Верховною Радою України був затверджений Державний бюджет України на 2016 рік, яким були встановлені відповідні соціальні стандарти. Відповідно до даного закону мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум будуть зростати двічі в році. У зв’язку з цим, відповідно зростає розмір судового збору
  • Сьогодні у Львові зустріч з Несторівською групою: як долучитись? Сьогодні у Львові зустріч з Несторівською групою: як долучитись? Активних львів’ян запрошують долучитися до публічної презентації та обговорення стратегічного розвитку України – напрацювань Несторівської групи. В рамках заходу обговорять про цінності, шляхи розвитку та перепони. Зустріч відбудеться сьогодні, 16 березня.
  • Оголошено дату канонізації Матері Терези Оголошено дату канонізації Матері Терези Сьогодні у Ватикані повідомлено, коли Мати Тереза буде офіційно визнана святою Католицької Церкви.
  • В Україні вводять в обіг оновлену банкноту номіналом 500 гривень В Україні вводять в обіг оновлену банкноту номіналом 500 гривень Національний банк України 11 квітня вводить в обіг оновлену банкноту номіналом 500 гривень зразка 2015 року.
  • Уряд оприлюднив план дій на 2016 рік Уряд оприлюднив план дій на 2016 рік Уряд оприлюднив план дій Кабінету Міністрів України на 2016 рік. Основа цього плану – це 379 конкретних, предметних завдань, які повинен виконати Кабмін разом з Парламентом і Президентом. Про це повідомляє прес-служба уряду.
  • Львів’ян закликають допомогти врятувати Поморянський замок від руйнації Львів’ян закликають допомогти врятувати Поморянський замок від руйнації У Львові триває збір коштів на збереження Поморянського замку – пам’ятки архітектури XIV ст, що в Золочівському районі Львівської області. Зараз будівля перебуває в аварійному стані.
  • Сієста, 28 днів відпустки та «робота вдома»: що нам готує новий Трудовий кодекс Сієста, 28 днів відпустки та «робота вдома»: що нам готує новий Трудовий кодекс Новий Трудовий кодекс Верховна Рада має ухвалити вже у квітні. Міністр соціальної політики Павло Розенко розповів, які нововведення можуть чекати на українців з його прийняттям. Серед них – перерва на спеку, збільшений термін відпустки, менший випробувальний термі, заборона на звільнення одиноких матерів та можливість працювати з дому.
  • У Львові біля школи встановлять шумозахисний екран У Львові біля школи встановлять шумозахисний екран У Львові дошкільний навчальний заклад №104 на вул. Липинського, 14 вирішили відгородити від магістральної вулиці шумозахисним екраном. Це зробили на прохання батьків. Журналісти Tvoemisto.tv дізналися, де ще у Львові планують встановлювати такий захист та куди слід звертатися батькам, які хочуть, щоб їх діти в садочках чи школах також навчалися за сприятливих умов.
  • В Україні стартувала соціальна кампанія з безпеки дорожнього руху: відео В Україні стартувала соціальна кампанія з безпеки дорожнього руху: відео Національна поліція вирішила боротися з підвищеною аварійністю на дорогах. Для цього правоохоронці запустили кампанію «Мінус один. Не стань наступним». Захід такого масштабу з тематики безпеки дорожнього руху проводиться у нашій державі вперше і має винятково соціальний характер.
  • Українських науковців запрошують на стажування до Польщі Українських науковців запрошують на стажування до Польщі Польська академія наук прийме у своїх науково-дослідних інститутах молодих українських учених (до 35 років) для проходження стажування з усіх галузей наук. Дослідникам буде надано безкоштовний доступ до наукового обладнання та необхідної літератури, а також забезпечать житлом та щомісячною стипендією.
  • Українська гривня бере участь у Міжнародному конкурсі паперових грошей Українська гривня бере участь у Міжнародному конкурсі паперових грошей Цьогоріч у Міжнародному конкурсі паперових грошей серед банкнот – номінантів 2015 року представлені українські гроші – оновлена банкнота номіналом 100 гривень, – повідомляється на офіційному сайті Національного банку України.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!