Я обираю право мати вибір!

11234 0
Ти пам'ятаєш, як я тебе просив вимкнути рацію або зробити хоча б тихіше?
Фото: kava.lviv.ua

Фото: kava.lviv.ua

Пам'ятаєш, як ти огризався, коли тебе благали вимкнути музику? А пам'ятаєш, як ми всі просили тебе не обманювати людей і возити їх в центр за ту ж ціну, що і з центру?

Пам'ятаєш, як я довго тебе чекав під дощем, а потім ти сказав, що приїдеш тільки, якщо накину десятку? Пам'ятаєш, як одного разу ти забув залити соляру і змусив мене чекати на АЗС, поки ти заправлявся? А коли у тебе закипіла вода в радіаторі і масло горіти почало? Ми довго сподівалися, що ти почуєш і виправишся. Сьогодні ми нарешті маємо вибір. І я обираю – не почути тебе. Я обираю право мати вибір. Сьогодні це не ти. Доганяй нас. Ми з Убером!

Читайте також: 10 ознак справжнього львів'янина від ресторатора Вардкеса Арзуманяна

Пригадаймо, як у жовтні 2009-го року львівські ресторатори спільно з готельєрами влаштували безпрецедентну акцію «Чесний тариф від вокзалу до центру». Тоді колона машин, за кермом яких були відомі власники ресторанів та готелів Львова, вишикувалася біля вокзалу у чергу за туристами (фото звідси).

Читайте також: #мененевзяли в Uber. Львів'яни бурхливо відреагували на акцію таксистів

Оригінал допису

Вардкес Арзуманян,
львівський ресторатор


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!