Звичайне львівське диво

3884 0
Дива – це не якесь ірраціональне переконання, вони справді трапляються, і їх можна запланувати.
фото: Alain d

фото: Alain d'Alché by unsplash

Ірина Снітинська знає, як закликати у своє життя диво та запрошує послухати людей, із якими трапились дива.

Ще зовсім недавно зі мною сталась майже магічна історія. Запросили мене на новорічну вечірку. Я не дуже хотіла йти, але таки погодилась. На вечірці виявилось, що моє вбрання не відповідає дрес-коду. Захід був нудним, і ми з подругою втекли. Пригадую, тоді випав перший сніг – такий великий, лапатий. А я, легко вбрана, швидко відчула пронизливий холод. Замерзлі дочалапали у «Мушлю» на площі Ринок. Не встигли зробити замовлення, як у ресторан зайшов дядечко – уже не молодий, не зовсім тверезий, весь вкритий снігом. Він цілеспрямовано підійшов до нашого столу і почав вгощати цукерками. Я цукерки не люблю, та вирішила підіграти дядечку. А далі він каже: «Дівчата, я прийшов сюди, щоб здійснити ваші бажання. Кажіть, що хочете».

Я тоді могла сказати дурнички, не говорити нічого, але ні. Навпаки – мені так спокійно стало, і я чесно почала говорити все, чого хочу. Навіть дуже інтимні речі сказала вголос: «Хочу одружитись, хочу народити дитину, хочу будинок…». Говорила, говорила доти, доки потік бажань не вичерпався. Тоді дядечко сказав: «Буде зроблено», і зник. А навесні я одружилась, і невдовзі з’явилась Катруся.

Між тим, що ми робимо і що хочемо отримати, існує беззаперечний зв'язок. Дії мають наслідки, наслідки стають поштовхом до наступних дій. Це називається петля зворотного зв’язку. Кожне бажання здійснюється. Один знайомий порекомендував мені скорочувати час від бажання до реалізації. Я почала скорочувати петлю, і часом сильного усвідомленого бажання вистачало, аби за короткий час отримати бажане. Коли я усвідомила себе – хто я, чого хочу, що хочу робити, коли стала відкритою до світу – див стало дуже багато. Усе, що існує довкола, дуже добре ставиться до мене. У моєму житті трапляються негаразди, та загалом я дуже щаслива і обдарована (у плані дарів життя). Я ніколи не слідую ніяким правилам. Можливо, тому не читаю книг з порадами, а сама відчуваю, як для мене найкраще і що в моєму житті є дієвою стратегією.

Читайте також: 10 «Так», що кардинально змінили життя львів’ян

У переддень заходу «Час історій «Звичайне диво» ми запустили у Facebook флешмоб із закликом розповісти вголос про свої бажання. У постах з хештегом #звичайнедиво люди формулювали та фокусувались на бажанні мати нове житло, ефективного помічника на роботі, облаштувати простір для безпритульних тварин, придбати комфортний автомобіль. Одна з учасниць – промовиця проекту «Час історій» Міла Реутова – написала, що багато років мріяла полетіти в Париж. Перечитала купу французьких авторів, але всі заощадження пішли на боротьбу з раком. І от, прочитавши цю історію, знайшлись люди, які захотіли фінансово допомогти Мілиній мрії здійснитися. Хтось переказав кошти, хтось придбав картини жінки. І нещодавно Міла з чоловіком повернулись з Парижа з купою вражень та красивих світлин.

Дива трапляються, коли їх плануєш. Вони абсолютно реальні та можливі. Вже 15 листопада у FestRepublic підтвердженням моїм словам буде вісім дуже різних історій. Роман Іваненко – бізнесмен, що перетворив звичайне село Бобриця на Київщині в європейське містечко з боксами для буккросингу, дитячим майданчиком, велодоріжкою, відеокамерами спостереження, сортуванням сміття та набережною. Віктор Кочерган – менталіст, який вміє читати думки, відомий фокусник. Оленка Пазуха – гумористка із команди «Ліги сміху» «Коліжанки», яка має дивовижне вміння розсмішити людей. Соломія Дишлюк, що змінює світ своїм голосом. Ігор Дикий дивом потрапив в Антарктиду і став одним з героїв фільму BBC. Анна Дудник – психотерапевтка, багатодітна мама, мандрівниця – розповість історію про силу любові, яка може здолати будь-які перешкоди. Олена Шептицька з артстудії «Дивина» занурить глядачів у дива архітектури. Богдан Логвиненко з проекту UkraЇнер розкаже про те, як неочікувано здійснилась мрія одного дідуся з села. «Звичайне диво» розпочинає ходу зимових свят у місті, які повертають віру в казку. Хай гарні дива прийдуть у ваше життя. До зустрічі 15 листопада. 

N.B. Придбати квитки на «Час історій з Іриною Снітинською: "Звичайне диво"» можна на сайті.

«Школа АҐРУС» допомагає промовцям підготуватися до виступів. Мрієте розповісти свою історію – надсилайте її Ірині Снітинській. З питань партнерства звертайтеся: (067) 672-61-28. Сторінка проекту у Facebook.

Партнерська публікація

Авторська колонка є відображенням суб’єктивної позиції автора. Редакція «Твого міста» не завжди поділяє думки, висловлені в колонках, та готова надати незгодним можливість аргументованої відповіді.

Повна або часткова републікація тексту без письмової згоди редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!