Львівський Шанхай. Фоторепортаж із блошиного ринку

21575 0
Тут поруч уживаються старі мотори, антикварні світильники, тушківка, секс-іграшки, вживана електроніка й мільйони металевих деталей.

Одна з найбільших львівських барахолок розрослася навколо ринку «Торпедо» на вулиці Богдана Хмельницького. Тут намагаються продати все. Мікрохвильові печі, лижі, портрети Шевченка, серпи й молоти та багато інших речей, про які взагалі важко уявити, кому вони можуть знадобитись.

Блошиний ринок тіснять кіоски швидкого харчування – «сендвічі», як називають їх продавці. Тож продавці стоять просто в полі під високовольтними лініями електропередач посеред калюж і багна.

Дехто з продавців прийшов сюди, вийшовши на пенсію, інші кажуть, що стоять тут уже років із п’ятнадцять, а є й такі, що не пригадують, коли вперше розклали свій товар. 

Анна Ільченко

Репортаж Твого міста

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!