Під Львовом будують заміський район. Будинки пропонують з готовим ремонтом

10687 0
Новий заміський район «Липові роси» - житловий комплекс на 280 помешкань. Основною особливістю є те, що купити їх можна одразу з ремонтом. Також забудовник обіцяє розвинуту інфраструктуру – садок для найменших, тенісні корти, аптеку, магазини.

У чому унікальність житлового комплексу “Липові роси”

“Липові роси” - заміський житловий комплекс на 280 помешкань, розташований біля села Липники неподалік Львова на території майже 10 га. З двох сторін його оточує мальовничий ліс, який плавно інтегрується в забудову. Окрім цього, “Нова оселя” передбачила значні території для озеленення, які стануть не лише зонами для відпочинку, а й громадським простором і протишумовим бар’єром.

Для майбутніх мешканців компанія будує дво- та триповерхові будинки п`яти типів площею від 90 до 110 кв.м. Їхнє планування можна переглянути на сайті компанії.

Готовий ремонт “під ключ”

Такі будинки пропонуються покупцям уже з готовим ремонтом. У вартість облаштування помешкання входить:

·   кухонна стінка з вбудованою технікою;

·   оздоблення підлоги керамічною плиткою та ламінатом;

·   базові сантехнічні прилади в усіх санвузлах;

·   утеплення стін мінераловатним утеплювачем;

·   індивідуальне газове опалення;

·   віконні алюмінієві системи з подвійними енергозберігаючими пакетами;

·   шпаклювання та пофарбування стін і стелі згідно з наданою палітрою;

·   проведення електрики з виводами в розетки та вимикачі;

·   внутрішні мережі систем зв’язку (інтернет, телебачення).

Забудовник пропонує кілька прикладів готового дизайну, проте кожен клієнт може додатково обрати кольорову гаму та матеріали за своїм смаком, обравши їх з  наданого широкого  асортименту:

Стиль "Еклектика"

Стиль "Лофт"

Стиль "Прованс"

Стиль "Скандинавський"

Самостійна інфраструктура поблизу Львова

Для комфортного і повноцінного проживання “Липові роси” матимуть власну широку інфраструктуру. Забудовник обіцяє, що мешканці не відчують різниці між соціально-побутовим обслуговуванням у місті та аналогічним - у їхньому житловому комплексі. Так, на території “Липових рос” будуть розташовані:

·   приватний дитячий садок з вивченням іноземної мови, музичними заняттями, супроводом дитячого психолога і логопеда;

·   школа талантів для наймолодших;

·   спортивні та ігрові майданчики, тенісні корти для прихильників активного способу життя;

·   продуктовий магазин;

·   аптека;

·   заклади харчування: ресторан, піцерія, пивний паб;

·   гостьові паркувальні місця для автомобілів та велосипедів.

Окрім того, будинки житлового комплексу проектуються з можливістю відкриття власного бізнесу - приватних майстерень, пекарень, перукарень тощо - на першому поверсі будинку.

За півтора кілометри від “Липових рос” розташована широка транспортна розв’язка, яка забезпечить його інтеграцію в інфраструктуру Львова. До гіпермаркету King Cross Leopolis - всього 7 км. До центру Львова можна доїхати за півгодини на приватному авто, до аеропорту - за 20 хвилин.

Можливість розтермінування оплати

Вартість будинків у житловому комплексі “Липові роси” коливається в межах 18-18,9 тис. грн. за квадратний метр - залежно від типу будинку. При купівлі помешкання “Нова оселя” пропонує послугу розтермінування платежів. Перший внесок має становити не менше 30% від загальної вартості, вказаної в договорі. Решта суми ділиться на однакові платежі, які необхідно вносити щокварталу до завершення будівництва помешкання обраного типу. Зокрема, термін здачі першої черги - уже 31.12.2017 року.

Довідка

Компанія “Нова оселя” працює на ринку нерухомості з 2005 року. У роботі керується принципами органічної архітектури - відповідальності та поваги до природи при будівництві. На сьогодні портфоліо “Нової оселі” нараховує 11 житлових комплексів та офісний центр, забудована площа - 123 200 кв.м. Окрім Львова, компанія працює у Чернівцях, Брюховичах, Пустомитах та Липниках.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!