Фото: www.freepik.com

Фото: www.freepik.com

Справи сердечні. Пройдіть кардіотест і перевірте своє здоров'я

12192 0
Простий спосіб перевірити, чи не опиняєтеся ви в зоні ризику отримати інфаркт.

Близько 20% населення планети страждає на ішемічну хворобу серця, крайнім ступенем якої є інфаркт. Щоб оцінити, чи потрапляєте Ви в групу ризику, Tvoemisto.tv пропонує  пройти короткий кардіотест.

Серцево-судинні хвороби – одні з найпоширеніших в світі. Однією з найнебезпечніших з них є ішемічна хвороба, крайня ступінь якої – інфаркт міокарда. Нею страждає близько 20% всього населення світу. В Україні, за різними даними, симптоми ішемічної хвороби мають близько 9  мільйонів дорослого населення, а інфарктів реєструється близько 40 тисяч випадків. Та не кожний біль в грудях свідчить про наближення інфаркту. Оцінити, про що можуть свідчити симптоми, допоможе цей короткий тест.


 
Цей тест не може розцінюватись як медичний висновок. Він лише показує ймовірний ризик на основі значимих факторів.

 

Пам’ятайте, що навіть різкий біль у грудях не може бути ознакою серйозної хвороби. Але це привід звернутися до лікаря-кардіолога.

У 2018 році, за даними МОЗ, в 11 областях України смертність від інфаркту вперше пішла на спад. Покращити ситуацію допомогли сучасні технології в діагностиці серцево-судинних захворювань.

Де у Львові можна зробити пакетне кардіологічне обстеження?

Пройти комплексне обстеження кардіолога можна в Поліклінічних відділеннях Медікавер в Україні.

 

Читайте ще більше фахових порад і тематичних матеріалів у спецпроекті  Твоє здоров'я». У ньому ми публікуємо тексти на актуальні теми, які найбільше цікавлять львів’ян. Генеральний партнер проекту — Європейська мережа медичних закладів Медікавер.

 

 

Твоє здоров'я

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!