10 функцій iPhone, про які ви не знали

45984 1
Пропонуємо вам ознайомитись із функціями, які не є очевидними, але роблять роботу iPhone трохи швидшою і зручнішою. Дізнайтеся, як заощадити трафік мобільного Інтернету, зарядити смартфон швидше і створити унікальний вібродзвінок. Спеціально для тих, хто хоче бути впевненим юзером свого ґаджета.
фото: apkfun.co

фото: apkfun.co

1. Швидке вимикання ліхтарика

Всі користувачі iPhone в курсі, що в меню Control Center є швидкий доступ до функції ліхтарика. Але мало хто знає, що вимкнути його можна не тільки звичайним шляхом, а і запуском камери при заблокованому екрані.

2. Підкреслений і жирний текст, курсив

У деяких додатках панель форматування тексту видно відразу, але в іншому випадку користувачі часто не знають, як її викликати. Вибравши текст для редагування і викликавши віконце копі-пейсту, ви знайдете також і BIU налаштування, що дозволяють редагувати форматування.

3. Швидко повернутися назад

На відміну від Android-девайсів, у iPhone немає окремої кнопки «Назад». Але в таких додатках як «Пошта», «Повідомлення», Safari, швидко повернутися можна за допомогою свайпу вліво. Така опція часто працює і в сторонніх додатках на кшталт Instagram.

4. Блокування фокусування і експозиції

Коли камера включена, натискання на екран встановлює фокус і експозицію, але після руху iPhone ці налаштування збиваються. Щоб заблокувати їх на конкретній точці, натисніть на екран і утримуйте палець доти, поки не з'явиться жовте повідомлення про замок.

Читате також: Яким буде iPhone 6Sю Фото

5. Створення різних вібраційних оповіщень

Хочете знати про те, хто телефонує, навіть не дивлячись на телефон? У налаштуваннях контакту є опція вибору і створення вібрації для оповіщення. Для того, щоб створити тип вібрації, у своїх контактах виберіть потрібну людину і, редагуючи його дані, створіть новий вібросигнал. Він буде створений натисканнями ваших пальців і може стати оригінальним способом виділити будь-які з контактів.

6. Економія трафіку мобільного Інтернету

Якщо ви стежите за використанням стільникових даних і хочете скоротити споживання трафіку, то в iOS 7 і вище є можливість відключити стільникові дані для окремих додатків. Знайдіть у налаштуваннях пункт «Стільниковий зв'язок» і внизу побачите перемикачі для кожної програми.

7. Більше смайликів і знаків на клавіатурі

У iOS 8.3 Apple додала можливість міняти колір смайликів і емоцій. Також, коли бачите клавіатуру на iOS, не забувайте, що деякі з літер або символів можуть мати різні варіації. Для того, щоб побачити розширені версії, необхідно вибрати потрібну емоцію на клавіатурі і затримати на ній палець на кілька секунд.

8. Серійна зйомка

Завдяки процесору iPhone 5S і вище, камера дозволяє знімати серії фотографій. Потім з великої кількості кадрів можна вибрати найвдаліші. Режим відмінно підходить для фотографій спорту, дітей та особливих моментів, які ви боїтеся невдало сфотографувати.

9. Більш швидка зарядка iPhone

Іноді в поспіху необхідно зарядити смартфон швидше, ніж зазвичай. У такому випадку, після підключення зарядного шнура слід включити «Авіарежім».

10. Захист приватності

Ця функція дозволить не тільки забезпечити більшу приватність, але і трохи продовжити час роботи від акумулятора. Справа в тому, що iPhone відправляє дані про своє місцезнаходження в Apple. Для того, щоб відключити таку опцію, знайдіть в налаштування приватності пункт «Системні сервіси» і відключіть стеження.

Джерело: ain.ua.

ТЕГИ: iphone

Читайте також:
5 Жовтня, 2016 16:01
Маркіян Люблю iPhone, в них є багато прихованих можливостей і подобаєтья, що вони не "тормозять" як, наприклад, Андроїди. Свого часу придбав телефон в ЕплГарден [***]://shop.applegarden.com.ua/ , збирала грошики і всетаки купив свій iPhone 5s, який, до речі, ще досі служить мені.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!