Львів'янка поскаржилася на умови в пологовому. Що відповів лікар

31991 266
Нещодавно журналіст Наталя Горбань написала на своїй facebook-сторінці про неприйнятні умови у палаті для породіль Львівської обласної клінічної лікарні, в яку вона потрапила після народження сина. Tvoemisto.tv розпитало у головного лікаря Михайла Гички, скільки таких палат є в лікарні, чим годують жінок, які щойно народили, хто відповідає за психологічний стан молодої мами та хто вчить її правильно годувати немовля.

«Рівно місяць минув, як я народила в пологовому Львівського медінституту своє маля  Ярему. Мені б святкувати маленьку круглу дату, але дуже хочеться розказати вам про сумне. Про те, як маленькі українці з’являються на світ у наших пологових...», – написала молода мама. 

«Як головний лікар, я завжди казатиму, що у нас найкраще пологове відділення у Львові. Хоча пацієнти так не вважають. Ми інтегруємось у Європу, відповідно, усі хочуть, щоби були такі умови, як у європейських країн. Але, на жаль, цього не буде. Тай й закритися для ремонту на певний період нам дуже важко, адже перинатальний центр не працює, і ми змушені приймати дуже велику кількість пацієнтів», – такими словами зустрів журналіста Tvoemisto.tv головний лікар Львівської обласної клінічній лікарні Михайло Гичка.

Лікар наголошує, що протягом останніх десятиліть у лікарні не проводили жодного капітального чи поточного ремонту. Якщо і відбувалися певні роботи, то за кошти спонсорів та за рахунок «доброї волі добрих людей».

Михайло Михайлович зауважує, що пологове відділення клінічної лікарні не є звичайним, здебільшого воно приймає вагітних із екстрагенітальною патологією, тобто жінок, що хворіють на цукровий діабет чи інші захворювання або ж мають проблеми із розвитком плоду. Також тут приймають пацієнток із передчасним пологами.

«Цього року певну суму було виділено з обласного бюджету. За ці кошти ми поміняли операційний стіл і світильник, купили інкубатор для новонароджених дітей. І це все. На жаль, достатнього фінансування немає: і на поточний, і на капітальний ремонт грошей ані з обласного, ані з державного бюджету не виділяють», – пояснює Михайло Михайлович.

«УМОВИ. ВОДА. Уявляєте, у медзакладі, де людям накладають шви або й роблять повноцінні операції (кесарів розтин), в обід по кілька годин немає води. Принаймні ті дні, що я там була, так було. У туалеті – теж. Про важливість гігієни для людей, у яких свіжі шви, думаю, розказувати не варто. Про важливість гігієни, коли ти повертаєшся до дитини, якій від кількох годин до кількох днів, – думаю, також. Щоб ви розуміли, за ті кілька обідніх годин сморід із туалету чути навіть в коридорі. Питання: у Львові наче вже давно не відключають воду за графіком. То що це таке? Вони так економлять? А якщо в цей час хтось народжує, то персонал хоч миє руки перед тим, як приймати пологи, чи так – вологими серветками?» – пише журналістка.

Головний лікар навідріз заперечує проблему із постачанням води (зокрема – призупинення в обідні години) і запевняє, що з цим проблем у пологовому відділенні та й у всій лікарні немає, якщо не враховувати випадків тимчасової несправності водопроводу. «Спільним водогоном обслуговується наша лікарня та майже половина Личаківського району. Якщо є якась несправність у системі водогону, тоді постачання води припиняється на деякий час. Але окрім цього є резервуар, тож у разі виникнення таких непередбачених ситуацій, водою ми забезпечені», – додає лікар.

Михайло Михайлович запевняє, що опалення теж в нормі, адже у палаті, де народжують дітей, температура повітря не може бути нижчою за 25 °C. Іноді доводиться навіть влітку опалювати, якщо цього вимагають погодні мови.

«ТУАЛЕТ і ДУШ. Може, я суб’єктивна, але, здається, в медінституті вважають, що приниження – це важлива частина народження (принаймні, якщо ти не потрапив у платну палату). «Душ» у цьому пологовому на другому поверсі в правому крилі – це такий собі піддон у загальному туалеті. Без жодної ширми чи шторки. Навпроти вікна, за десять метрів від якого – вікна сусіднього корпусу. Тобто будь-хто, хто заходить в туалет або хто працює чи проходить в сусідньому корпусі, може на тебе подивитись. І це ще не все. Душу, як такого, немає. Лише кран. Тож шви, шановні жінки, обмивайте з пляшки. А коли йдеш в туалет – кабінки настільки малі, що мої коліна (при зрості 1.65 м) впиралися в двері»– пише Наталія Горбань.

Цілком задовільним називає Михайло Михайлович і стан санітарних умов, й облаштування кімнат. «Сімнадцять палат відремонтовано, – розповідає лікар. – І тільки у двох немає душу, але пацієнтки можуть піти у загальний».

«Відповідно до надходження грошей, ми стараємося ремонтувати палати, але поки не встигаємо привести до ладу усі. Так, є кращі та гірші, але розрив між ними невеликий, – каже Михайло Михайлович. – У всіх можна народжувати. А яка жінка в котру палату потрапить, не залежить від домовленостей чи загальної черги, адже наше пологове відділення не є плановим. До нас привозять із цілої області важких пацієнтів».

Для жінок у пологовому відділенні, так як і для усіх пацієнтів лікарні, держава виділяє катастрофічно низьку суму на харчування – усього сім гривень на день на одного пацієнта. Що з цим робити та як вирішувати питання, головний лікар поки не знає. «Одразу вам скажу, раціон дуже бідний. Про належну норму вітамінів не може бути й мови. На жаль, це факт, бо що можна придбати за сім гривень? – скаржиться Михайло Михайлович. – Я не можу дозволити, щоб одних обділяли, а для інших готували щось краще».

«На твій біль тут підкреслено не зважають, а при можливості не гребують тим, щоби зробити його сильнішим і показати, хто в домі господар. Перший огляд. Оглядає черговий. У мене починаються перейми. Я починаю дихати правильно так, як навчалася два місяці перед пологами на курсах, щоби мінімізувати біль. Черговий замість того, щоб перечекати ще кілька десяток секунд, доки закінчиться перейма, гаркає: «не дихайте так голосно, я нічого не чую», – пише жінка.

Головний лікар пояснює, що у пологове відділення приходять працювати ті, що мають скерування із МОЗ чи з Департаменту охорони здоров’я. Безпосередньо в лікарні не проводить жодної додаткової перевірки. Маючи відповідний сертифікат, вони не працюють самі, а з лікарем, який має першу категорію. Після п’яти років роботи працівники проходять атестацію, отримують відповідну категорію – першу чи другу. І кожних п’ять років підтверджують або підвищують свою кваліфікацію.

Проте Михайло Михайлович готовий вірити працівникам «на слово». «Особисто я проти цих переатестацій, адже якщо лікар закінчив медуніверситет і отримав певну спеціалізацію, він повинен сам над собою працювати і не треба більше його атестувати. А ці всі перевірки тільки створюють зайвий клопіт: лікарі ходять на курси, читають лекції… Це дуже об’ємний і непотрібний процес», – каже лікар.

«...коли нас врешті оформили, вибігає пані в білім халаті і каже: «Віддячте, чим можете, персоналу», – пригадує Наталія Горбань.

Головний лікар поки не знає, як «вслідкувати за усіма», аби знизити факти корупції в лікарні. «Усі працівники ознайомлені із відповідним законом про корупційне запобігання, і кожен лікар, завідувач відділення під ним підписався. Тому я сподіваюся, що вони не будуть вимагати хабарів. Але за кожним не прослідкуєш, це факт, – пояснює Михайло Михайлович. – Утім, прикро, що люди спершу дають, а потім приходять і кажуть, що від них щось вимагали. Або не давайте, або, якщо хтось вимагає від вас грошей, то прийдіть і скажіть мені – і тоді вже ми будемо приймати міри».

«Тільки «професіонал-акушер» (вони мають бути і психологами, бо мали б допомогти жінці розслабитись, що вкрай важливо під час пологів), може почати розмову з того, що моє ім’я «Наталія» якесь неправильне, або паспортистка мене неправильно записала, бо має бути «Наталя». І кричати на мене, бо я дихаю не за її методикою, а за іншою (їх є кілька), або за те, що я поставила руку не на ту жердину на шведській стінці, на яку треба було б», – стверджує журналіст. 

«Окрім своїх прямих обов’язків, усі наші працівники є добрими психологами. Вони розуміють матерів, що переживають, адже більшість дітей народжується недоношеними. Звісно, у нас ще є професійні психологи, які більш конкретно працюють з такими жінками. У нашому пологовому відділенні народжує багато жінок, які ще не досягли повноліття: був випадок, коли народжувала дитина, яка мала 11 років. Звісно, з такими пацієнтами потрібно проводити додаткову психологічну підготовку», – пояснює лікар.

Згідно з інструкціями МОЗ, після народження дитина повинна полежати на животі мами протягом двох годин, щоб отримати правильну мікрофлору. Михайло Михайлович каже, що цього правила у пологовому відділенні дотримуються, але якщо трапляються складні випадки, пов’язані із важким станом здоров’я жінки чи дитини, то таку процедуру доводиться скорочувати.

«...усі заходять із питанням: «Є молоко?». Хоча молоко є майже у всіх, за винятком цих 2%, а решта – це проблема прикладання, вміння чи бажання. І хоча в перші три дні молока не має бути. Має бути чайна ложка молозива. Завдяки такому «професіоналізму», мама, яка того не знала і не встигла прочитати ті ж плакати на коридорі, одразу почне панікувати – бо ж молока немає! І побіжить за сумішшю», – пише молода мама.

Зі слів головного лікаря, у пологовому відділенні клінічної лікарні за грудне вигодовування відповідають акушер, лікар та неонатолог. Вони вчать, як правильно прикладати дитину до грудей.

На що скаржаться породіллі безпосередньо головному лікарю?

«Іноді скаржаться, що працівники вимагають гроші, що медсестра чи лікар зайвий раз не підійшли, коли ті просили. Скарги надходять постійно: як усні, так і письмові. Але найчастіше пацієнтки незадоволені санітарними умовами», – розповідає Михайло Михайлович. – Річ у тім, що загалом у пологовому відділенні є 110 акушерських ліжок для вагітних, або породіль, а приймає лікарня 165 пацієнтів. У палатах, які були розраховані на одну людину, лежать три. Лікарня не може сказати «ми не беремо». Якщо пацієнтів є більше, аніж лікарня може прийняти, то, відповідно, погіршуються й умови. Ми чекаємо, коли відкриється перинатальний центр, тоді, сподіваємося, ситуація покращиться».

Довідково: У Львівській області за рік приймають 30 тисяч пологів, з них 10 тисяч – у Львові. Проте із чотирьох пологових відділень у місті працює лише два. Міський перинатальний центр ось уже третій рік закрито на ремонт. 

Розмовляла Оксана Лісна,
фото Петра Ткачишина


Читайте також:
7 Березня, 2020 11:18
Antonio Maxwell Хороший день,
Вам потрібен терміновий кредит для вирішення ваших фінансових потреб,
Надаючи позики від $ 3 000,00 до $ 1000 000,00 Макс, ми надійні, ефективні, швидкі та динамічні, 100% гарантований кредит також дає (євро, фунти та долари) процентну ставку, застосовну до всіх позик. Це (3 %), якщо вам цікаво повернутися до нас. через ([email protected]: Надані послуги включають:
* Домогосподарство
* Кредити винахідника
* Кредит на консолідацію боргів
* Кредити для бізнесу
* Особисті позики.
Зверніться до нас сьогодні, і ми раді робити бізнес.
з нами Електронна пошта: [email protected]
7 Березня, 2020 11:17
Mr Alberto Damian Хороший день,
Вам потрібен терміновий кредит для вирішення ваших фінансових потреб, ми надаємо кредити як мінімум від $ 2 000,00 до максимум $ 200 000,00 міцного комфорту, від 1 до 15 років при дуже низькій процентній ставці 3% .we є надійними, ефективними, швидкими та динамічними, 100% гарантований кредит також дає (євро, фунти та долари). Вам потрібен великий капітал, щоб розпочати свій бізнес чи розширення? Ви втратили надію і думаєте, що виходу немає і що фінансові тягарі залишаються? Будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами для можливого комерційного співробітництва: [email protected]
* Домогосподарство
* Кредити винахідника
* Кредит на консолідацію боргів
* Кредити для бізнесу
* комерційний кредит?
* особистий кредит?
* купити машину?
* рефінансування?
* застава?
Зверніться до нас сьогодні, і ми раді робити з нами бізнес. Електронна пошта: [email protected]
25 Лютого, 2020 14:31
Doren Specialist Ви хочете продати нирки? Зверніться до лікарні за адресою [email protected] Ціна: 550 000 доларів США Ми спеціалізувались на хірургії нирок, а також у нас є відповідні донори для придбання та передачі нирок. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії та Дубаї. Якщо ви зацікавлені у покупці або продаж нирок, зв'яжіться з нами електронною поштою. Електронна пошта: [email protected], а також наш номер Whatsapp +1 2099207167
Найкраща пропозиція.
24 Лютого, 2020 11:27
Фінансова служба Льюїса Хорна Привіт, вам потрібна швидка позика з низькою процентною ставкою 3%? Фінансова служба Льюїса Хорна: Ми пропонуємо бізнес-позики, особисті позики, автокредитування, студентські кредити, консолідація боргу Кредит, наприклад, Незалежно від того, наскільки хороший ваш кредит. Ми можемо зробити своє Надання фінансових послуг численним клієнтам у всьому світі. За допомогою наших гнучких пакетів кредитування позики можуть бути доступні протягом дуже короткого часу Час на обробку та передачу позичальнику. Якщо вам потрібна швидка позика, зв’яжіться зі мною електронною поштою нижче: [email protected] Заповніть наступну інформацію нижче: Ім'я: Прізвище: Вік: Країна: Контактна інформація: Розмір позики: Тривалість позики: Електронна адреса: Спасибі ...
15 Лютого, 2020 17:06
Adrian Bayford Хороший день
Вам потрібна позика на будь-які цілі? Ви маєте фінансові проблеми? Bridge Finance гарантується у наданні фінансових послуг клієнтам із вигідною процентною ставкою. Наші позики прості та швидкі. Зверніться до нас сьогодні, щоб отримати необхідну позику. Ми можемо співставити будь-яку позику із процентною ставкою 2% до вашого бюджету. Якщо ви зацікавлені, зв'яжіться з нами через ([email protected])
15 Лютого, 2020 10:32
Dr Smith Здрастуйте, панове, я д-р Сміт Павлон з UBTH, якщо ви зацікавлені у продажі своєї нирки, саме зараз вам підходить продати нирку за будь-яку ціну. Я хочу, щоб ви всі знали, що ми надаємо нашому пацієнту найкраще, що вони бажають, якщо ви зацікавлені продати свою нирку люб’язно, WhatsApp на +2347087273963 або надішліть нам електронний лист на [email protected], Ми цінуємо вашу відповідь та щирість.
15 Лютого, 2020 10:32
Dr Smith Здрастуйте, панове, я д-р Сміт Павлон з UBTH, якщо ви зацікавлені у продажі своєї нирки, саме зараз вам підходить продати нирку за будь-яку ціну. Я хочу, щоб ви всі знали, що ми надаємо нашому пацієнту найкраще, що вони бажають, якщо ви зацікавлені продати свою нирку люб’язно, WhatsApp на +2347087273963 або надішліть нам електронний лист на [email protected], Ми цінуємо вашу відповідь та щирість.
31 Січня, 2020 15:21
Loan Urgent Вам потрібна термінова позика сьогодні для створення бізнесу або для оплати вашого
рахунки? Я такий щасливий зараз, тому що я щойно отримав свою позику від пані Кайли Абубакер електронною поштою зараз, якщо вам потрібна позика через ([email protected])
31 Січня, 2020 15:21
Loan Urgent Вам потрібна термінова позика сьогодні для створення бізнесу або для оплати вашого
рахунки? Я такий щасливий зараз, тому що я щойно отримав свою позику від пані Кайли Абубакер електронною поштою зараз, якщо вам потрібна позика через ([email protected])
31 Січня, 2020 15:21
Loan Urgent Вам потрібна термінова позика сьогодні для створення бізнесу або для оплати вашого
рахунки? Я такий щасливий зараз, тому що я щойно отримав свою позику від пані Кайли Абубакер електронною поштою зараз, якщо вам потрібна позика через ([email protected])
29 Січня, 2020 07:43
Олена Шановні шукачі позик.
У вас є якісь фінансові труднощі? Ви хочете розпочати власну справу? Ця кредитна компанія була створена правозахисними організаціями у всьому світі з єдиною метою - допомогти бідним та людям, що мають фінансові труднощі. Якщо ви хочете подати заявку на отримання позики, поверніться до нас із деталями нижче електронною поштою: [email protected]
Ім'я:
Необхідна сума позики:
Тривалість позики:
Номер мобільного:
Дякую і Бог благослови
КОНФІДЕНЦІЯ
Олена
28 Січня, 2020 11:18
Mark milley Привіт усім, я - Марк Міллі, і я так радий повернутися на цей чудовий форум, щоб засвідчити допомогу, яку я отримав від Вільямса Девіда. Мені було відчайдушно потрібна позика в іншій, щоб звільнитися від боргів і фінансового рабства, які мені довірила моя колишня дружина. Мені було дуже погано, що я повинен просити допомоги у друзів, родини і навіть у свого банку, але в одному з них це могло мені допомогти, оскільки моя кредитна оцінка була дійсно поганою. Тож я переглядав свій комп’ютер і бачив відгуки людей, яким Девід Вільям допомагав з позикою, тоді я вирішив зв’язатися з ним на його електронну пошту {[email protected]}, тому я отримав від них електронний лист, і я зробив усе, що він спитав мене. На моє здивування, вони перевели позику, яку я просив на свій рахунок, і тепер я так радий скасувати свою заборгованість, і я також розпочав бізнес із залишком, щоб піклуватися про мене та мою родину. Якщо вам потрібна позика, зв’яжіться з найкращим кредитором усіх часів Девідом Вільямсом у своєму електронному листі: {[email protected]}
28 Січня, 2020 11:18
Mark milley Привіт усім, я - Марк Міллі, і я так радий повернутися на цей чудовий форум, щоб засвідчити допомогу, яку я отримав від Вільямса Девіда. Мені було відчайдушно потрібна позика в іншій, щоб звільнитися від боргів і фінансового рабства, які мені довірила моя колишня дружина. Мені було дуже погано, що я повинен просити допомоги у друзів, родини і навіть у свого банку, але в одному з них це могло мені допомогти, оскільки моя кредитна оцінка була дійсно поганою. Тож я переглядав свій комп’ютер і бачив відгуки людей, яким Девід Вільям допомагав з позикою, тоді я вирішив зв’язатися з ним на його електронну пошту {[email protected]}, тому я отримав від них електронний лист, і я зробив усе, що він спитав мене. На моє здивування, вони перевели позику, яку я просив на свій рахунок, і тепер я так радий скасувати свою заборгованість, і я також розпочав бізнес із залишком, щоб піклуватися про мене та мою родину. Якщо вам потрібна позика, зв’яжіться з найкращим кредитором усіх часів Девідом Вільямсом у своєму електронному листі: {[email protected]}
27 Січня, 2020 17:19
Пропозиція кредиту Ми пропонуємо позики всім щирим і шановним людям, тим, хто має потреби. Ми можемо надати вам кредити від 1000 до 3 000 000, навіть більше, знаючи, що ми між фізичними особами, наша процентна ставка 2% на рік, незалежно від суми, яка вимагається, тривалість повернення коштів становить 2 років 20 років, звичайно, залежно від суми позики. Зв'яжіться з нами для потреб у фінансуванні вашої заявки на позику, ми до вашої розпорядження. Не соромтеся зв’язатися з нами електронною поштою для отримання додаткової інформації: [email protected]
20 Січня, 2020 19:16
RICCARDO Позика та інвестиції: WhatsApp: (+33 7 52 16 16 85)
Привіт,
Я надаю вам надійний та швидкий кредит будь-якій чесній особі, яка хоче отримати серйозну позику.
Ви хочете отримати кредит на реалізацію проекту, бізнесу чи придбати квартиру, але зараз банк наражає вас на умови, з якими ви не можете зіткнутися. Тому я є серйозною особою, яка може допомогти вам отримати позику успішно, проте я надаю позики від 5000 євро до 1.000.000 євро всім людям, які перебувають у фінансових труднощах, але здатні відповідати правилам отримання. відсоткова ставка становить 3%, але якщо вам потрібні гроші з інших причин; будь ласка, зв'яжіться зі мною для отримання додаткової інформації про мої кредитні пропозиції. Будь ласка, зв'яжіться зі мною електронною поштою для всіх ваших термінових та серйозних запитів на отримання позики. Зв'яжіться зі мною електронною поштою: ([email protected]) WhatsApp: (+33 7 52 16 16 85)
20 Січня, 2020 19:14
RICCARDO Вам потрібен швидкий кредит? WhatsApp: (+33 7 52 16 16 85)
Привіт,
Ви особливі, чесні та доброго характеру, у вас є дохід, який може дозволяти вам здійснювати щомісячні платежі; Я надаю у ваше розпорядження позику від 5000 євро до 1.000.000 євро з дуже вигідними умовами за процентною ставкою 3% на рік. Я готовий дати вам необхідну суму; тоді, якщо вас цікавить менше 72 годин, отримайте суму, яку вимагаєте на свій рахунок, і всі ваші проблеми будуть вирішені, ви також можете зв’язатися зі мною безпосередньо електронною поштою: ([email protected]) WhatsApp: (+33 7 52 16 16 85)
18 Січня, 2020 17:16
Dr Smith Здрастуйте, панове, я - доктор Сміт Павлон. UBTH, який займається дослідженням лікарні, якщо ви зацікавлені у продажі своєї нирки, це правильний час для продажу вашої нирки будь-якою вашою ціною. Я хочу, щоб ви всі знали, що ми надаємо нашому пацієнту найкраще, що вони бажають, якщо ви зацікавлені продати свою нирку люб’язно, зробіть WhatsApp на +2347087273963 або надішліть нам електронний лист на [email protected], Ми цінуємо вашу відповідь та щирість.
18 Січня, 2020 17:15
Dr Smith Здрастуйте, панове, я - доктор Сміт Павлон. UBTH, який займається дослідженням лікарні, якщо ви зацікавлені у продажі своєї нирки, це правильний час для продажу вашої нирки будь-якою вашою ціною. Я хочу, щоб ви всі знали, що ми надаємо нашому пацієнту найкраще, що вони бажають, якщо ви зацікавлені продати свою нирку люб’язно, зробіть WhatsApp на +2347087273963 або надішліть нам електронний лист на [email protected], Ми цінуємо вашу відповідь та щирість.
17 Січня, 2020 18:28
Carmody Добро пожаловать в Newworldfinance.ltd, мы ценим хорошие отзывы о наших хороших работах в интернете и благодарим всех, кто взял кредит у нашей фирмы, потому что мы сертифицированы, заслуживаем доверия, надежны, эффективны, быстры и динамично и сотрудничать с нашими клиентами. Теперь давайте вернемся к тому, что мы делаем лучше всего. Вам нужен срочный кредит? Кредит, возможно, расширить или начать свой собственный бизнес? или вам нужен кредит на образование или на оплату долга и на другие цели с процентной ставкой в 3%, которая подходит любому клиенту, и вы будете пользоваться нашими услугами. Так что свяжитесь с нами сейчас через WhatsApp: +1 (646) 974-1958, электронная почта: [email protected] или [email protected].
15 Січня, 2020 09:32
Doren Specialist Ви хочете продати нирки? Зверніться до лікарні за адресою [email protected] Ціна: $ 650 000USd Ми спеціалізувались на хірургії нирок, а також у нас є відповідні донори для придбання та передачі нирок. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії та Дубаї. Якщо ви зацікавлені у покупці або продаж нирок, зв'яжіться з нами електронною поштою. Електронна пошта: [email protected], а також наш номер Whatsapp +1 9146279784
Найкраща пропозиція.
13 Січня, 2020 00:01
Dr Kate Adams Привіт усім.
Мене звуть д-р Кейт Адамс, я є фронологом в університеті лікарні Брістольського фонду NHS. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємось купівлею та трансплантацією нирок з живим відповідним донором. Ми знаходимося в Дубаї, Туреччині, США, Малайзії. Якщо ви зацікавлені у продажу чи купівлі нирок, не соромтеся зв’язатися з нами електронною поштою: [email protected]
Мій погляд
Д-р Кейт Адамс
Номер телефону: +2348146161694
drkateadamsblog.wordpress.com
8 Січня, 2020 20:24
Doren Specialist Ви хочете продати нирки? Зверніться до лікарні за адресою [email protected] Ціна: $ 650 000USd Ми спеціалізувались на хірургії нирок, а також у нас є відповідні донори для придбання та передачі нирок. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії та Дубаї. Якщо ви зацікавлені у покупці або продаж нирок, зв'яжіться з нами електронною поштою. Електронна пошта: [email protected], а також наш номер Whatsapp +1 9146279784
Найкраща пропозиція.
23 Грудня, 2019 15:09
Vera Lopez ТЕСТИМОНІЯ НА ЯК Я ОСТОРОЖУВАТИ МОЮ КРЕДИТУ З КОМПАНІЇ ГЕНІНГОВОГО КРЕДИТУ ЗА ОСТАННІ ТИЖДЕННЯ.
  Я Віра Лопес по імені, я живу в Каліфорнії, Сполучені Штати Америки, яка стала жертвою афери стільки фальшивих кредиторів в Інтернеті за період з лютого минулого року до грудня цього року, але я дуже дякую своєму творцю, що він нарешті посміхнувся мене, направляючи мене до цього нового кредитора, який поклав посмішку мені на обличчя в цьому році 2019 року, і він мене не лаяв, а також не обманював і не брехав, але, однак, цей кредитор, якого звати містер Уейн Скарлет, дав мені 3% позики, яку суму це $ 150 000 доларів США за моєю згодою з умовами та умовами їхньої компанії, і одна важлива річ, яку мені подобається в цій кредитній компанії, це те, що вони швидко
  Ви можете зв'язатись із кредитором через
  EMAIL: ([email protected])
  І вони надають позики різним іноземним державам !!!
23 Грудня, 2019 05:53
Олена Ви хочете взяти позику і не знаєте, де взяти реальну позику?
Ви хочете створити бізнес, але у вас немає капіталу?
Чи потрібно звертатися за кредитом з будь-якої причини?
Вам потрібна різдвяна позика.
Ваша надія нарешті тут, оскільки ми надаємо швидкі та надійні позики, наша послуга є 100% справжньою і гарантує вам отримати позику при подачі заявки, будь ласка, зв’яжіться з електронною поштою та затвердіть сьогодні за адресою: [email protected]
Дякую і Бог благослови
КОНФІДЕНЦІЯ
Олена
16 Грудня, 2019 07:06
Doren Specialist Ви хочете продати нирки? Зверніться до лікарні за адресою [email protected] Ціна: $ 550 000 дол. США Ми спеціалізувались на хірургії нирок, а також у нас є відповідні донори для придбання та передачі нирок. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії та Дубаї. Якщо ви зацікавлені у покупці або продаж нирок, зв'яжіться з нами електронною поштою. Електронна пошта: [email protected], а також наш номер Whatsapp +1 9146279784
Найкраща пропозиці
14 Грудня, 2019 11:56
CONTARINO GIUSEPPE Пропозиція позик між фізичними особами
Вам потрібен терміновий, надійний кредит без стресу і ви серйозно? Якщо так, то ви прийшли в потрібне місце, отримайте його протягом 24 годин. Я CONTARINO GIUSEPPE, фінансист проекту, а також приватний кредитор. Моя процентна ставка становить 2% на рік. напиши мені це:
Електронна пошта: [email protected]
11 Грудня, 2019 10:20
Doren Specialist Ви хочете продати нирки? Зверніться до лікарні за адресою [email protected] Ціна: $ 650 000USd Ми спеціалізувались на хірургії нирок, а також у нас є відповідні донори для придбання та передачі нирок. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії та Дубаї. Якщо ви зацікавлені у покупці або продаж нирок, зв'яжіться з нами електронною поштою. Електронна пошта: [email protected], а також наш номер Whatsapp +1 9146279784
Найкраща пропозиція.
27 Листопада, 2019 21:36
PbnHills hills [email protected], тепер пропонуйте позику під 3%, щорічно, особисту чи ділову позику, з швидким затвердженням. застосувати сьогодні, WhatsApp +917338386140
25 Листопада, 2019 13:54
DR MAXWELL..C Ви хочете купити нирку або хочете продати свою нирку? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансовий зрив, і ви не знаєте, що робити, то зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам гарну суму 500 000 доларів США для вашої нирки. Мене звуть доктор МАКСВЕЛЬ, я невролог в БІЛЬСЬКОМУ БОЛЬНИЦІ. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємось купівлею та трансплантацією нирок з живим відповідним донором. Ми
знаходиться в Індії, США, Малайзії, Сінгапурі. Японія
Якщо ви зацікавлені у продажу або купівлі нирок, не соромтеся
щоб зв’язатися з нами на електронну пошту та електронну пошту
Електронна пошта: [email protected]
Що додатка номер: +33751490980
З повагою
МЕДИЧНИЙ ДИРЕКТОР
DR MAXWELL
21 Листопада, 2019 10:10
Mrs Anna Shmitz Мене звуть Анна Шміц, я живу в Берліні, Німеччина зі своїми значущими іншими людьми та дітьми
Мені просто потрібно висловити свою вдячність, публікуючи цю авансову фірму за те, як вони змінюють статус моєї родини, пов'язаний з грошима.
Мене неодноразово ошукали в Інтернеті від різних кредитних організацій, що ледве не думав закінчити все, поки мій супутник у Мадриді, Іспанія не познайомив мене з авансовою фірмою Алехандро Родрігес, яка допомогла з авансом в 300 000,00 євро за плату за позику 2%.
Я благаю, щоб ви не ставали жертвами жодної заздалегідь фірми, яку ви вважаєте в Інтернеті, коли ми наближаємось до цього щасливого сезону ... Якщо ви уважно стежите, ви не побачите рекламу позики Alejandro Rodriguez в Інтернеті
Якщо ви там шукаєте кредитну фірму чи кредитну організацію, якій можете довіритися в цей щасливий сезон, просто зв’яжіться з цією фірмою електронною поштою @ [email protected]
Ось мій електронний лист, у якому ви хочете показати свою вдячність або вам потрібна допомога [email protected]
Удачі
21 Листопада, 2019 06:07
DR MAXWELL..C Ви хочете купити нирку або хочете продати свою нирку? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансовий зрив, і ви не знаєте, що робити, то зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам гарну суму 500 000 доларів США для вашої нирки. Мене звуть доктор МАКСВЕЛЬ, я невролог в БІЛЬСЬКОМУ БОЛЬНИЦІ. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємось купівлею та трансплантацією нирок з живим відповідним донором. Ми
знаходиться в Індії, США, Малайзії, Сінгапурі. Японія
Якщо ви зацікавлені у продажу або купівлі нирок, не соромтеся
щоб зв’язатися з нами на електронну пошту та електронну пошту.
Електронна пошта: [email protected]
Що додатка номер: +33751490980
З повагою
МЕДИЧНИЙ ДИРЕКТОР
DR MAXWELL..
21 Листопада, 2019 05:43
tfunds Добрий день, шановний пане / пані,
Вам потрібен будь-який вид позики, такий як бізнес-кредит, особистий кредит, кредит на консолідацію боргів, автокредит, студентські позики, наприклад
якщо ви зацікавлені в будь-яких видах позик, напишіть нам сьогодні на електронну адресу [email protected], щоб отримати кредит
ДЕТАЛІ ЗАЯВКИ КРЕДИТИ:
Ім'я:
Прізвище:
Прізвище:
Електронна пошта:
Домашній телефон:
Офісний телефон:
Мобільний:
Адреса місця проживання:
Місто:
Штат / провінція:
Країна:
Номер факсу:
Вік:
Стать:
Сімейний стан:
Професія:
Місячний дохід:
Назва наступної родини:
Адреса наступної родини:
Необхідна сума позики: ........
Тривалість позики (максимум 25 років):
Призначення позики: ..........
контактна електронна пошта: ([email protected])
WhatsApp (+14093591901)
21 Листопада, 2019 05:43
tfunds Добрий день, шановний пане / пані,
Вам потрібен будь-який вид позики, такий як бізнес-кредит, особистий кредит, кредит на консолідацію боргів, автокредит, студентські позики, наприклад
якщо ви зацікавлені в будь-яких видах позик, напишіть нам сьогодні на електронну адресу [email protected], щоб отримати кредит
ДЕТАЛІ ЗАЯВКИ КРЕДИТИ:
Ім'я:
Прізвище:
Прізвище:
Електронна пошта:
Домашній телефон:
Офісний телефон:
Мобільний:
Адреса місця проживання:
Місто:
Штат / провінція:
Країна:
Номер факсу:
Вік:
Стать:
Сімейний стан:
Професія:
Місячний дохід:
Назва наступної родини:
Адреса наступної родини:
Необхідна сума позики: ........
Тривалість позики (максимум 25 років):
Призначення позики: ..........
контактна електронна пошта: ([email protected])
WhatsApp (+14093591901)
9 Листопада, 2019 09:44
Acil kredi Зараз ми пропонуємо кредит у розмірі 3%, подайте заявку зараз, [email protected], whatsapp +917338386140
9 Листопада, 2019 09:44
Acil kredi Зараз ми пропонуємо кредит у розмірі 3%, подайте заявку зараз, [email protected], whatsapp +917338386140
8 Листопада, 2019 10:04
DOCTOR MARTEN Ви хочете купити нирку або хочете продати свою
нирка? Ти
шукаючи можливість продати свою нирку за гроші
через фінансовий зрив, і ви не знаєте, що робити
робіть, тоді зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам добро
сума грошей 400000 доларів для вашої нирки. Мене звуть ДОКТОР МАРТЕН
Я нефролог у МАРТЕННІЙ БОЛЬНИЦІ. Наша лікарня є
спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємось цим
придбання та пересадка нирок живим
відповідний донор.
Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії, Дубаї
Якщо ви зацікавлені у продажу чи купівлі нирок, не варто
не соромтеся зв’язатися з нами електронною поштою.
Електронна пошта: [email protected]
З найкращими побажаннями
DR MARTEN
3 Листопада, 2019 22:58
irena smith Привіт усім. Мене звуть Ірена Сміт. Я бачив коментарі від людей, які вже отримали позику від JAMES MICHAEL КРЕДИТНІ ПОСЛУГИ, а потім я вирішив подати заявку за їхніми рекомендаціями, і лише кілька годин тому я підтвердив на своєму особистому банківському рахунку загальну суму 50 000 доларів США яку я просив. Це справді чудова новина, і я раджу всім, кому потрібна реальна позика, звернутися через свою електронну пошту ([email protected]) або Whatsapp +16314912234 Я щасливий, що отримав позику, про яку я просив
12 Жовтня, 2019 15:09
richhardfinacialhome Потрібна позика? Вам потрібна фінансова підтримка? Вам потрібна позика на ваші проекти? Якщо так, не хвилюйтесь, є юридична фірма та справжня кредитна компанія, яка сплачує всі види 3% позики і готова допомогти тим, хто потребує. Надішліть електронний лист [email protected] негайно
30 Вересня, 2019 21:05
Testimony"" Loan offer Testimony"" Loan offer apply
Testimony"" You should not miss this opportunity [My name is Mrs. Jessica Lewis. I live in Canada and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family.I was in need of a loan of $70,000.00 to start my life all over again as i am a single woman with 3 kids.
I have been searching for a loan to settle my debts for the past two months all I met scammed and took my money until I finally met a God sent Lender.
I never thought that there are still genuine loan lenders on the internet but to my greatest surprise i got my loan without wasting much time.I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $70,000.00 Canada Dollar. He is a GOD fearing man, if you are in need of loan to solve your problems and you will pay back the loan please
contact him tell him that is Mrs.Jessica Lewis that refer you to him. Contact Mr.Pinto Jolanda, via email:([email protected])
30 Вересня, 2019 21:04
Показання "" Позикова
Показання "" Позикова пропозиція застосовується
Свідчення "" Ви не повинні пропустити цю можливість [Мене звуть пані Сандра Кейт. Я живу в Канаді і сьогодні щаслива жінка? і я сказав собі, що будь-який позикодавець, який врятував мою сім'ю від нашого бідного становища, я би скерував будь-яку людину, яка шукала йому позику, він дав мені щастя мені та моїй родині. Мені була потрібна позика в $ 90 000,00, щоб почати своє життя знову, оскільки я самотня жінка з 3 дітьми.
Останні два місяці я шукав позику, щоб погасити свої борги, все, що я обманув і взяв свої гроші, поки нарешті не зустрів Бога, який послав Кредитора.
Я ніколи не думав, що в Інтернеті все ще є справжні кредитори, але до мого найбільшого здивування, і я отримав свою позику, не витрачаючи багато часу. Я зустрів цього чесного і БОГ, побоюючись чоловіка, позикодавця, який допомагає мені з позикою в 90 000,00 доларів Канади. Він бог боїться людини, якщо вам потрібен кредит для вирішення ваших проблем, і ви повернете кредит, будь ласка
зв’яжіться з ним, скажіть йому, що до нього звертається пані Сандра Кейт. Зверніться до пана Міотті Стефано електронною поштою ([email protected])
Сторінка:1234567
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!