12 львівських ресторацій номінували на звання найкращих закладів року. Перелік

18782 0
Переможців премії у всіх номінаціях оголосять у грудні.
Фото: atairbnb.com

Фото: atairbnb.com

12 закладів Львова потрапили до лонглиста фіналістів Національної ресторанної премії «Сіль». Про це йдеться на сайті премії.

Читайте також: 18 ресторацій Львова стали фіналістами престижної кулінарної премії. Перелік

Відтак у номінації найкраща кав’ярня зі Львова представлений заклад «Світ кави», м’ясний ресторан — реберня «Під Арсеналом» та Перша грильова ресторація м’яса і справедливості. Найкращим рибним рестораном може стати «Bar Mushly», а закладом української кухні — «Ресторація Бачевських».

На звання закладу із найсмачнішою національною кухнею зі Львова претендує «Tante Sophie», найкраща винна карта може бути у «Vinoteca Praha Wok & Wine», а пиво у «Правда. Театр пива».

Відкриттям року може стати ресторація «Над Цукернею», найкращим міським закладом — «Цукор», заміським закладом — «Голодний Микола», кафе-пекарня — «Живий хліб» та «Baguette».

Жоден львівський заклад не представлений у категоріях «найкращий street-food», «найкращий паб», «найкращий ресторан при готелі», «найкращий бар» та «найкраща кондитерська».

Читайте також: Львівська ресторарня. Все, що треба знати про «де поїсти» у Львові

Визначення фіналістів — це попередній етап премії. До 31 жовтня журі будуть відвідувати заклади-фіналісти і визначати найкращих. Переможців оголосять у грудні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!