16-річна мешканка Львівщини виборола срібло на Чемпіонаті України з тенісу

1677 0
Яна Микитин, потрапивши до півфіналу, виконала норматив Майстра спорту України, а в фіналі, це звання підтвердила.
фото: управління фізичної культури і спорту ЛОДА

фото: управління фізичної культури і спорту ЛОДА

16-річна трускавчанка Яна Микитин стала срібною призеркою Чемпіонату України з тенісу. Про це повідомляють в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

Нещодавно в Ірпені завершився Чемпіонат України з тенісу серед дорослих. Львівщину на цих змаганнях представляли 14 найкращих тенісистів, зокрема 6 юнаків та 8 дівчат, серед яких неодноразові переможці та призери чемпіонатів та Кубків України.

Юна трускавчанка, вихованка ДЮСК «Спортовець» Яна Микитин, яка в парі з 15-річною Анною Пінаєвою з Броварів, послідовно перемагали вищих за рейтингом та титулами тенісистів і поступились лише у фіналі.

Яна Микитин, потрапивши до півфіналу, виконала норматив Майстра спорту України, а в фіналі, це звання підтвердила. Яна також виступила на юніорському чемпіонаті, що завершився минулого тижня у Бучі. Тут вона здобула перше місце.

Додамо, що в особистій першості серед жінок срібло виборола майстер спорту України 19-річна Анна Мартем‘янова. Львів‘янка виборола срібло і в парному змішаному розряді разом з партнером з Одеси Володимиром Захаровим.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!