18-поверховий готель і екокластер. Що нового хочуть збудувати у Львові

3216 0
Управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради презентувало будівництво низки об'єктів. Зокрема, у Львові може з’явитися новий житловий квартал, кілька ЖК, готель, екокластер і ТЦ.
Умовне фото

Умовне фото

Житло і торговий центр на Сихові

На вулицях Райдужній, 19 та Монастирського, що на Сихові, планують звести багатоквартирні житлові будинки із підземним паркінгом, а також торгово-офісну будівлю. Площа ділянки житлової частини складає 0,43 га із відсотком забудови у 36%. Обидва будинки сягатимуть 5-6 поверхів. Офісно-торгова будівля буде чотирьохповерховою з технічним п’ятим поверхом із виходом на терасу. У будинках розмістять 77 квартир. Також облаштують однорівневі підземні паркінги під кожним будинком, у яких зможуть вмістити 66 паркомісць. 

Екокластер біля «Південного»

Біля ринку «Південний», що в Залізничному районі Львова, на вул. Скнилівській, хочуть збудувати екокластер з вбудованими квартирами. На першому поверсі планують облаштувати офіси, а другий поверх зроблять житловим, де розмістять дві квартири. Загальна площа квартир складатиме близько 200 м2 при загальній площі приміщення 570 м2

Новий житловий квартал у Голоско

В урочищі Голоско хочуть збудувати новий житловий квартал із початковою школою та дитячим садком. Першою та другою чергами збудують 13 житлових будинків у шаховому порядку, що дозволить сформувати приватні двори для мешканців. У західній частині ділянки передбачене зведення трьох S-подібних житлових будинків із внутрішніми дворами. Загалом у будинках передбачають 667 квартир, у яких зможуть мешкати близько 1500 мешканців.

18-поверховий готель

На вул. Персенківка, 2 планують нове будівництво комплексу багатофункційних будівель із вбудованими об’єктами ділового і культурного призначення, побутового обслуговування населення та короткотермінового перебування дітей дошкільного віку, підземною автостоянкою. Висотні частини готелю, які сягають 18-ти поверхів, зведуть з торців, а основна середня частина будівлі буде 6-7 поверховою. Також облаштують дворівневий підземний паркінг на 750 машин. Загалом у апарт-готелі розмістять 477 номерів. 

Дворівневий підземний паркінг на околиці Львова

Майже на виїзді зі Львова, на вул. Трускавецькій, 11-А, планують звести житлово-громадський комплекс з дворівневим підземним паркінгом та вбудованими комерційними приміщеннями. Збудують житловий комплекс з дворівневим підземним паркінгом, комерційними та офісними приміщеннями на двох перших поверхах. Загалом у житловій частині вмістять близько 100 квартир. Натомість у дворівневому паркінгу передбачать 214 паркомісць.

Візуалізації розробників проєктів

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!