Як вибрати однокімнатну квартиру у Львові. Огляд цін і пропозицій

8952 0
Особливості, площі, планування помешкань та онлайн-карта
джерело - unsplash-1818tywayne

джерело - unsplash-1818tywayne

«1-кімнатні квартири залишаються найбільш затребуваними на ринку. На них припадає майже 50% всіх запитів пошуку нової квартири», – розповідає керівник одного з найбільших сайтів нерухомості «Енциклопедія Новобудов» Денис Шульга.

Площі 1-кімнатних квартир можуть сягати від від 30 до 56 кв. м. Останні нерідко обирають з наміром зробити з них 2-кімнатні. Але тут велике значення має планування та розташування вікон – щоб забезпечити світло в обох нових кімнатах.

Планування. Крім універсального – коридор, ванна, кухня, кімната, – зараз є ще один тренд – вільне планування. У ньому кухня об’єднана з коридором – мінімум стін і максимум простору. Величезна за звичними мірками кухня-вітальня стає кімнатою спільного проведення часу, а господар чи господиня, зайняті кухонними справами, стають учасниками спільних розмов чи проведення часу.

Ціни. Зазвичай для 1-кімнатних квартир вони вищі, ніж для квартир більшої площі, і різниця може сягати від кількох сотень до тисячі гривень. Експерти з продажу та будівництва мають свої пояснення: більший попит призводить до підвищення ціни, крім того, сама собівартість меншої квартири є вищою через вартість комунікацій електрики, газу, вентиляційних каналів, водопостачання та відведення, дверей, вікон, лоджій. Їхня вартість в перерахунку на квадратний метр і робить квартири меншої площі дорожчими.

Читайте також: Пропозиція тижня. Як вигідно купити 1-кімнатну квартиру на Зеленій

Квартира як інвестиція

Популярність 1-кімнатних квартир пояснюється ще й тим, що вони найчастіше є оптимальним варіантом для тих, хто розглядає купівлю житла як інвестицію. Якщо брати економ- та бізнес-сегменти житла у Львові (не преміум-клас, який значно дорожчий і через локацію, і через вкладення в інтер’єр), то окупність є кращою, ніж у квартир великої площі. Адже вкладення в купівлю і ремонт є меншими, а ціна оренди такої квартири в перерахунок на квадратний метр є вищою, аніж 2- чи 3-кімнатних.

Читайте також: Львів’яни чи приїжджі. Хто і як купує квартири у Львові

Нижче пропонуємо інформацію про 1-кімнатні квартири в новобудовах Львова – на карті та окремим описом з плануванням і візуалізацією самої новобудови. Перелік не є вичерпним – це вибірка, що показує основні тенденції ринку нерухомості Львова. Інформація з відкритих джерел та перевірена у відділах компаній-забудовників і носить довідковий характер. 

ЖК Avalon Holiday - 33-39 кв. м. від 465 300 грн

Локація чистого повітря, здорового способу життя та гарного настрою для усієї сім’ї – це житловий комплекс Avalon Holiday. У ньому передбачено відпочинкові зони, облаштовані площі для любителів активних занять спортом, дитячі майданчики, стильний ландшафтний дизайн усієї території та спеціально відведені місця для паркування авто. Не потрібно чекати вікенду, щоб жити і відпочивати активно. Ефективне використання кожного метра території Avalon Holiday перетворює життя у ньому на свято для усієї сім’ї.

«Архітектори та проектанти розробили унікальний проект, що поєднує квартальне міське та відкрите природне планування. Функціональний мінімалізм і легкість геометричних форм, світлі фасади та низька поверховість будинків формують основу архітектурної концепції Avalon Holiday», – розповідають у компанії.

відкрити повністю планування квартири або візуалізацію фасаду можна, посунувши вліво/вправо повзунком, що посередині

 

 

Житловий комплекс Avalon Holiday

Локаціявул. Проектована – вул. Героїв Майдану

Площа: 33-39 кв. м

Ціна: від 465 300 грн (14100-15500 грн/кв.м)

Здача в експлуатацію: 4 квартал 2020 року

Розтермінування: до 15 місяців (перший внесок від 10%)

Подивитися всі квартири

Villa Magnolia Spring - 34-67 кв.м. від 549 342 грн

Особливість комплексу – висотність будинків лише 4-5 поверхів.

«"Фаворитки" попиту – квартири на першому поверсі з великими терасами. Висота стель в усіх помешканнях – три метри. Сонце і світло потраплятимуть до вас вкрай легко через панорамні вікна. А ще приваблюють покупців сусіди. У такому комплексі всіх будете знати особисто», – говорять в компанії «Ваш Дім».

Усі під'їзди комплексу – двостороні, функціональні та з авторським дизайном. Це дозволило створити закрите від сторонніх подвір'я без автомобілів, декоративне освітлення та оригінальний ландшафтний дизайн на прилеглій території, а також гарантувати високий рівень безпеки завдяки картковому доступі для мешканців і камер відеоспостереження. 

відкрити повністю планування квартири або візуалізацію фасаду можна, посунувши вліво/вправо повзунком, що посередині

 
 

Житловий комплекс Villa Magnolia Spring

Локація: вул. Пасічна

Площа: 34-67 кв. м

Ціна: від 549 342 грн (від 16 200 до 23 400 грн/кв. м)

Здача в експлуатацію: 3 квартал 2020 року

Розтермінування: до закінчення будівництва

Знижки: поточні пропозиції можна уточнити у відділах продажу  

Подивитися всі квартири 

DeLuxe 2 – 41 кв.м. від 623 000 грн

Новий житловий комплекс DeLuxe 2 будується поруч вже зданого в експлуатацію комплексу DeLuxe на Малоголосківській (Шевченківський район міста). У комплексі передбачений сучасні підземний та гостьовий паркінги, енергоефективні технології – утеплення фасаду, сучасні комунікації, вікна. Планування квартир передбачає великі кухні, лоджії та тераси. Доступне розтермінування платежів.

відкрити повністю планування квартири або візуалізацію фасаду можна, посунувши вліво/вправо повзунком, що посередині

 

 

Житловий комплекс DeLuxe 2

Локація: вул. Малоголосківська

Площа: 41-47 кв.м.

Ціна: від 623 000 грн (15 200 грн/кв. м), зараз зійснюється попереднє резервування квартир

Здача в експлуатацію: 4 квартал 2020 року

Розтермінування: на 6 місяців

Знижки: можливі при повній оплаті

Подивитися всі квартири

ЖК «Яскравий Львів» - 29,5м.кв. від 500 000 грн

Цей комплекс збудовано компанією ГрандДім на вул. Зеленій (Сихівський район міста).

«ЖК "Яскравий Львів" складається з трьох будинків різної поверховості – 10, 14 та 16 поверхів, і включає в себе сучасну архітектуру, панорамні краєвиди, якісні будівельні матеріали, просторий дитячий майданчик у внутрішньому дворі без автомобілів та підземний паркінг. Особливість планування – оптимально продумана житлова площа, кожен метр використовується функціонально з метою забезпечити максимальний комфорт», – говорять в компанії Гранд Дім.

Основна перевага ЖК «Яскравий Львів» – розташування у найкомфортнішому районі Львова, де інфраструктура включає в себе все необхідне: спеціалізовані медичні заклади, кінотеатр, супермаркети, аптеки, спортивні комплекси з басейнами, добре розвинену мережу дошкільних та шкільних навчальних закладів, парки, дитячі та спортивні майданчики. Усе це, наголошують в компанії, розташоване в пішій доступності від будинку. 

відкрити повністю планування квартири або візуалізацію фасаду можна, посунувши вліво/вправо повзунком, що посередині

 

 

ЖК «Яскравий Львів»

Локація: вул. Зелена, 269

Площа: від 29,5 до 44,8 кв. м

Ціна: від 500 000 грн за квартиру

Здача в експлуатацію: 2 квартал 2019 року

Розтермінування: діє до травня 2019 року

Подивитися всі квартири 

Obriy2 - від 589 680 гривень

Серед особливостей – Baby Club з кваліфікованими педагогами, лобі в холі будинку – простір з Wi-fi, музичним фоном і м'якими меблями, та панорамні вікна, які забезпечують ефектний інтер’єр, хороше природне освітлення і вид на ліс з північної та Високий Замок з південної сторін.

«До "родзинки" Obriy'ю – панорами на Високий Замок та затишного барбекю-парку – в Obriy2 додалися нові складові, які роблять житловий комплекс ще більш орієнтованим на інтереси майбутніх мешканців», – кажуть в компанії.

 

 

ЖК Obriy2

Локація: вул. Малоголосківська

Площа: 33,1-50,7 кв. м

Ціна: від 562 700 грн (13 900-18 200 грн/кв. м); можна зарезервувати квартиру до початку продажів

Здача в експлуатацію: 4 квартал 2020 року

Розтермінування: від 6 до 24 місяців. Перший внесок – 30% (до вартості неоплаченого квадратного метра додається від 450 до 1800 грн без прив’язки до курсу долара).

Подивитися всі квартири

Партнерська публікація

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!