25% львівських заробітчан працюють у Росії

2044 0
Хоча все ж більшість львів’ян їздить на роботу до Польщі.
фото ілюстративне: www.dyvosvit.net

фото ілюстративне: www.dyvosvit.net

Найчастіше львівські заробітчани працюють у Польщі, але 25% – заробляють у Росії. Про таку статистику львів’ян, які працюють за кордоном у інтерв’ю Tvoemisto.tv розповіла рекрутерка Львівської колсантингової компанії Оксана Абраменко.

«Зрозуміло, що до війни цей відсоток був набагато більшим. Якщо до Польщі люди їдуть працювати робітниками, до готельної сфери, на будівництво та інженерні посади, то Росія приймає виключно будівельників і далекобійників», – розповіла  Оксана Абраменко.

Читайте також: Львів’яни у чотири рази активніше голосують за проект Громадського бюджету, ніж торік

За її словами, багато львів’ян також працюють у Чехії та Угорщині. Українські інженери й механіки, які закордоном стають керівниками груп, затребувані у Німеччині, а фахівці з IT – в Австралії та Сполучених Штатах Америки.

Більше про трудову міграцію львів’ян можна почитати у матеріалі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!