27 шкіл Львова призупинили навчання через грип. Перелік

3288 0
Управління освіти ЛМР оголосило карантин у школах через розповсюдження ГРВІ.
фото: Фокус.ua

фото: Фокус.ua

На підставі звернень керівників навчальних закладів Львова щодо зростання захворюваності на грип та ГРВІ серед школярів, в управлінні освіти міської ради призупинили навчання у 27 школах міста. Про це повідомляє прес-служба ЛМР. 

Згідно з повідомленням, станом на сьогодні, 20 лютого (включно), навчання призупинили у СЗШ №42, НВК «Школа-садок «Оріяна», Львівська гімназія «Євшан, СЗШ №13;

Читайте також: Батьки школярів назвали проблеми української освіти. Результати дослідження

До 21 лютого (включно) триватиме карантин у СЗШ №36, Львівська лінгвістична гімназія, СЗШ №29, СЗШ №47, НВК «садок-школа «Дзвіночок, НВК «Школа І ст. – гімназія», СЗШ №57 ім. Короля Данила, СЗШ №23, СЗШ №54, а до 22 лютого (включно) – СЗШ №20;

До 23 лютого (включно) призупинили навчання у ССЗШ №53, ССЗШ №37, Львівська українська гуманітарна гімназія ім. О. Степанів, СЗШ №77, НВК «Школа-садок «Софія», ССЗШ №46 ім. В. Чорновола, Львівська гімназія «Престиж», СЗШ №30, НВК ім. В. Симоненка, СЗШ №49, НВК «Арніка», ССЗШ №75 ім. Лесі Українки, СЗШ №97.

Нагадаємо, на початку тижня, у понеділок, 19 лютого, у Львові закрили на карантин 21 школу


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!