30-та смерть. У Львові посмертно діагностували коронавірус у 66-річного чоловіка

5874 0
Чоловік помер 14 травня.
фото: Freepik.com

фото: Freepik.com

У Львові протягом дня повідомили про третю смерть від коронавірусу. Хворий помер ще 14 травня, але результати лабораторного тесту отримали лише сьогодні, 17 травня. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Повідомляється, що чоловіка 66-ти років 9 травня госпіталізували у госпіталь ветеранів війни та репресованих у Винниках. Помер він 14 травня, а діагноз Covid-19 підтвердився сьогодні, 17 травня.

Як повідомили у пресслужбі ЛМР, чоловік був із Старого Самбора. У чоловіка також, як і померлих, про яких повідомлялось раніше, була ішемічна хвороба серця, кардіосклероз та серцево-судинна недостатність.

Додамо, сьогодні також повідомили про смерть 73-річної жінки та 62-річного чоловіка. Загалом у Львівській області вже 1019 інфікованих коронавірусом та 30 померлих від Covid-19


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!