Три україномовні мобільні гри для дошкільнят

30283 1
Поки що їх так мало... Гарних, україномовних, якісних, корисних. А ті, що з'являються, долають дуже довгий інформаційний шлях до свого споживача. За хмарою англомовних та російськомовних програм часом важко знайти щось своє, рідне. Але якими приємними і улюбленими стають такі знахідки! Тоді хочеться поділитися з купою дітей та батьків добрим продуктом і сам з захопленням дивишся, як дитина бавиться і вчиться рідною мовою.
Фото: egotvonline.com

Фото: egotvonline.com

Відтак, ми пропонуємо вам огляд розвиваючих забавок для дітей українського виробництва

Мишеняткова Абетка від Impulsis (безкоштовна українською)

Ця чудова гра вже давно назбирала цілу армію шанувальників! Відкриваєш будь-який батьківський форум чи вводиш у пошук “українські дитячі ігри” – найбільше відгуків про Мишеняткову абетку.

Мишенятко Круть вчить літери і слова, знайомить малюків з різними тваринами та предметами, розмовляє грамотною та красивою українською мовою. Абсолютний MUST HAVE на планшеті дошкільнят. Доступна як для iPhone/iPad, так і Android.

Різні режими гри дозволяють ознайомитися з буквами, вивчати їх у порівняннні з іншими, складати з літер слова і все це у формі гри з мишеням. Гравець просто вибирає наступні двері і може бавитися по-іншому. 

Балакаюча Абетка від Jutiful ($4.99 українською)

Фантастично красива пластилінова абетка. Кумедні анімації та персонажі розважають малюка, поки він вивчає літери та цілі слова, вчиться писати власне ім'я, запам'ятовує веселу пісеньку про абетку. Різні режими дозволяють як навчатися, так і в ігровій формі ознайомлюватися з різними видами тварин, яких потрібно впізнати. Або ж можна включити авторежим і без жодних дій насолоджуватися пісенькою та веселими анімацями.

Ця програма наразі доступна лише на iPhone/iPad, але, сподіваємося, рано чи пізно з'явиться ще й Android версія.

Хто у горах? від NravoKids (безкоштовна українською, російською, англійською)

Гра для наймолодших, 1-3 рочки. Вона також наймолодша порівняно із вище наведеними іграми. У ній діти вивчають тварин, їх назви та голоси; освоюють елементи лічби; вчаться логічно відповідати на запитання. Але гра сприймається не як навчання, а швидше як мандрівка в Карпатські гори, де дід Іван та його улюблені тварини крок за кроком допомагають діткам пізнавати світ.

Програма не тільки проста, цікава та захоплююча водночас – вона вміє засинати! Батьки мають можливість обмежувати час гри за допомогою функції “батьківського контролю”. Веселі звірята вкладуться спати і дитинка не сумуватиме, що гра закінчилася.

У додатковій міні-грі “Тваринки з третинки” діти можуть збирати тваринок з трьох різних частин, що розвиває моторику рук, уважність та логічне мислення.

Доступна на усіх платформах: iPhone/iPad, Android, Windows Phone.

Автор: Оксана Ничипорук 


Читайте також:
14 Жовтня, 2014 19:52
Ліля Грак А як щодо цікавої української гри "Веселі тварини"?
[***]s://itunes.apple.com/ua/app/joyful-animals-for-kids-hd/id654828324?mt=8 (українською теж десь є).
Забавка пропонує дітям дізнатися багато цікавого про звіряток, та ще й послухати, які звуки тварини видають. Такі собі "навчальні пазли", в яких все рухається, все літає, все привертає увагу.
І ще одна є (але це замальовка). Теж українською. [***]s://itunes.apple.com/us/app/joyful-coloring-book-fun-educational/id918511703?mt=8
Завдяки озвучці різними мовами, можна ще й слова повчити.
Знаєте інші українські ігри? - Пишіть. Своїх мусимо знати! :)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!