Політична реклама

У Львові проведуть комп'ютерні курси для пенсіонерів

2198 0
У Львові розпочався набір на сьому освітню програму «Золоті роки» для дорослих та людей старшого віку. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради. Навчання триватиме 3 місяці – із 20 лютого по 16 квітня. Заняття проводитимуться у понеділок, середу та четвер вдень. Внесок за навчання становить 80 грн. на місяць.
tsn.ua

tsn.ua

 

«До сторіччя заснування народних шкіл у м. Львові цьогорічна програма розпочинає навчання дорослих віком від 40 років та пропонує нові курси: «Школа особистого розвитку», «Народознавство», «Школа люблячих бабусь та дідусів», – зазначено у повідомленні.

Під час навчання студенти матимуть можливість ознайомитися з комп’ютерними технологіями, оздоровчими програмами, прослухати курс з психології, взяти участь у майстер-класах народних майстрів, взяти участь у суспільно-корисних волонтерських програмах, ознайомитися з роботою громадських організацій міста, а також зможуть поділитися власним досвідом в різних галузях. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!