П'ять фактів про Ryanair у Львові, які варто знати

7357 0
Аеропорт «Бориспіль» відновив переговори з авіаперевізником. Ryanair може залишитися в Україні.
фото: ubr.ua

фото: ubr.ua

1. Львівський аеропорт має окремий від «Борисполя» договір з лоукостером. Як говорила раніше директорка львівського летовища Тетяна Романовська, після майже піврічних переговорів угоду з авіакомпанією було підписано.

Читайте також: План Б. Львів не втрачає надії на Ryanair

2. Але полетить Ryanair зі Львова, чи ні, напряму залежить від договору з «Борисполем», оскільки перевізник заходить не в місто, а в країну. Ryanair мав план запускати нові рейси з двох українських аеропортів. Таким чином, якщо угода з київським летовищем підписана не буде, то й львівський договір також анулюється.

3. Аеропорт «Бориспіль» відновив переговори з лоукостером, про що повідомив гендиректор летовища Павло Рябікін на своїй сторінці у Facebook. Тому шанс на те, що Ryanair таки полетить зі Львова, є.

4. Ryanair планував запускати 7 маршрутів зі Львова та 4 – з Києва. Львів мав отримати авіасполучення з Берліном, Ейндговеном, Меммінгеном, Вроцлавом, Лондоном, Будапештом та Краковом.

5. Наразі авіакомпанія не продає квитки на рейси з України та в Україну. Тим, хто квитки вже придбав, розсилають електронні листи з пропозицією або використати витрачені кошти на інші рейси від Ryanair, або повернути їхню вартість.

Анна Журба


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!