5 фактів про вбивство бізнесмена у Львові. Доповнено

16836 0
Tvoemisto.tv підібрало найповнішу на зараз інформацію про вчорашню подію на вулиці Зеленій у Львові.
фото: mvs.gov.ua

фото: mvs.gov.ua

1. 20 січня о 20.20 на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення, що невідомі викинули з машини Volkswagen Passat  сірого кольору тіло чоловіка. Це сталося на вулиці Зелена, 113.

2. Слідчо-оперативна група встановила, що у загиблого чоловіка наявні два вогнепальні поранення: одне в руку, друге в грудну клітку, – інформує ВЗГ ГУМВС України у Львові.

3. Убитий – 56-річний львівський бізнесмен Фелікс Брославський, – повідомляє IA ZIK, опираючись на слова речниці міліції Львівщини Світлани Добровольської. Міліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ.

4. «Убитий нещодавно бізнесмен мав відношення до фірми «Русалка Дністрова». Злі язики кажуть, що в міліції лежить його заява з прізвищами тих, хто хотів у нього цю фірму «віджати». Убитий з автоматичної зброї», – написав учора вночі на своїй сторінці у Facebook Микола Савельєв, львівський кримінальний журналіст.

5. Правоохоронці просять відгукнутися усіх, хто має інформацію про цей інцидент. Особливо – водіїв, які в той час проїжджали по вулиці Зеленій та мають записи відеореєстратора.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!