7 фактів про вбивство чоловіка у Львові. Оновлюється

15092 2
Tvoemisto.tv підібрало для вас найповнішу на зараз інформацію про сьогоднішнє вбивство у Львові.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

1. Сьогодні, 25 вересня, приблизно о 8.20 годині на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у Львові на вулиці Генерала Грекова знайшли тіло вбитого чоловіка, – інформує прес-служба головного управління МВС Львівщини.

2. На даний час встановлено, що вбитий – 50-річний львів’янин. За попередніми даними, смерть настала внаслідок вогнепального поранення. За словами львів’ян, які живуть неподалік, було чутно постріли.

3. Приблизно о 09.00 годині на вулиці Панча працівники міліції виявили автомобіль «БМВ-320» чорного кольору, на якому підозрювані у скоєнні вбивства втекли з місця події. Не впоравшись з керуванням, водій «БМВ» в’їхав у дерево. Активісти групи «Варта1» повідомляли, що підозрювані, одягнені в камуфляжну форму, побігли в напрямку вулиці Панча.

4. Дружина убитого чоловіка розповіла, що о 8.00 ранку відправила чоловіка у магазин за соком. Згодом сусіди повідомили їй, що він лежить біля будинку убитий. Вона також стверджує, що в неї немає сумнівів у тому, що за убивством стоїть саме колишній кримінальний авторитет «Вова Морда», який раніше погрожував її чоловіку, – пише Zaxid.net.

5. Військові номери, які були на машині, з якої сьогодні вранці у Львові вбили чоловіка, були крадені. Про це сьогодні на брифінгу заявив начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія. За його словами, номери вкрали вчора ввечері з автомобіля однієї із львівських волонтерських організацій, які їздять на схід України в зону АТО. Зброю, з якої застрелили чоловіка, зловмисники залишили в машині. Як інформують правоохоронці, злочинців було декілька. Імені жертви нападу Дмитро Загарія поки не називає, але повідомив, що чоловік дійсно має відношення до криміналу. Він раніше судимий. Версію про зв'язок з кримінальним авторитетом Володимиром Дідухом на прізвисько «Вова Морда» очільник обласної міліції коментувати відмовився.

6. Львівський кримінальний журналіст Микола Савельєв вважає, що убитий – Мар’ян Родич. На своїй facebook-сторінці журналіст написав: «У салоні міліція знайшла автомат, а в багажнику – каністру з бензином. Свого часу Мар’ян Родич входив в організовану злочинну групу «Завіні» (Ореста Завінського), де курував комерційні питання. У 2013 році його дружина написала заяву про викрадення чоловіка, але коли Мар’ян з’явився, то від написання заяви відмовився і претензій ні до кого не мав. Тоді міліціонери казали, що до викрадення причетні люди з угрупування «Морди». Опера вважають, що вбивство здійснювали непрофесійні кілери».

7. За підозрою у причетності до скоєння цього злочину правоохоронці розшукують двох чоловіків у камуфляжній формі, котрі можуть мати тілесні ушкодження, характерні для ДТП. Тих, хто володіє будь-якою інформацією, пов’язаною із вбивством людини, прохання зателефонувати за номером «102».  

Автомобіль «БМВ-320» чорного кольору, на якому підозрювані у скоєнні вбивства втекли з місця події

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
26 Вересня, 2015 00:07
Анка Не знаю, чи це доречно писати, але сьогодні на пл. І. Підкови було декілька чоловіків, 30-35 років, в стані алкогольного сп'яніння. В одного з них було побите обличчя.
25 Вересня, 2015 15:16
Петрович Якщо міліція дотепер не може чітко визначитись..., то нехай Зозуля спільно із Зінкевичом розслідують, нехай покажуть свій передовий позитивний досвід співпраці по боротьбі з громадцькістю. Зовзувля точно напевно може знає як то робити а Зінкевич - працівник Штаба ЛМУ!!!, точно напевно може знати хто це міг зробити. Зюбгарія і Дупніцак треба цих проффессіаналів сиска негайно залучати до розслідування по гарачих слідах бо черговий глушняк будете мати і вас нах повиганяють з міліції. Што будуте тудий робути ? В поліцію уж вас не вузьмуть (:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!