5 ідей для оформлення новорічних подарунків. Фото

9448 0
Невдовзі розпочнуться новорічно-різдвяні свята. У декого виникають труднощі не лише з вибором подарунків, а й з варіантами, як їх оформити: гарно та по-особливому водночас. Вихід – простий: зробити все своїми руками. Tvoemisto.tv пропонуємо кілька цікавих ідей для оформлення новорічних подарунків.
Фото: midwestliving.com/

Фото: midwestliving.com/

Клей і блискітки

Зробити просто: потрібен лише вже запакований подарунок, клей або двосторонній скотч і блискітки розсипом – просто і доступно. Як бонус – безліч варіантів прикрасити будь-яке пакування. Та й не тільки його – в процесі важко зупинитися і не додати блиску чомусь ще. 

Фото: auntyacid.com.

Новорічна пошта

Посилка від Миколая чи навіть Санта Клауса – хіба не про це мріє кожна дитина? Справжня, як у фільмах про Новий рік. Треба просто взяти різноманітні марки, гарно і тематично підписати та обв’язати червоно-білою стрічкою.

Фото: keepinitkoolinkinderland.blogspot.com

Фотографії тих, кому призначені подарунки

Найпростіше рішення – просто роздрукувати фото та наклеїти їх на коробку. Виглядає стильно. Отримати подібне буде приємно тій людині, якій адресовано подарунок. Крім того, легко зрозуміти, кому саме його вручати

Фото: ecodecomobiliario.com

Вишивка на папері

Якщо ви хочете зробити щось дуже незвичайне, можете спробувати вишити прямо на папері прикрасу або побажання. Папір – піддатливий матеріал і це буде доволі просто. А якщо у вас є швейна машинка, то зробити це буде ще легше.

Фото: deshebideshe.com

Гігантська цукерка

Ідея підійде, якщо потрібно запакувати великий подарунок. Його можна перетворити на цукерку за допомогою рулону гофрованого паперу та стрічок. Просто загорніть ваш подарунок, лишаючи достатньо паперу з боків, та зав’яжіть стрічками «хвостики». Великий плюс такого пакування в тому, що воно підходить і для маленьких подарунків, і для великих, і для круглих, і для квадратних.

Фото: greencountry.com.ua

 

За матеріалами сайтів: uamodna.com, zak-kor.net

Підготували Оксана Козачок, Марія Стахів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!